nepokoreni je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
па кад ту већином раде људи који су добили посао преко везе. ту ако има 5 % стручњака и људи који знају радити свој посао пишај ме.
сваки татин син којег ја знам ради у мтелу
"Stručnjaci" mašu titulom i nikad ih nema uzdižu se na seminarima

i da pojašnjavanje definicije
rade: krivinarenje (popiju kafu i krivina do 15:00)
Da ti pravo kažem oni i jesu stručnjaci,ali stručni su u marisanju love od naroda.
Čuj,dobijem ja opet neki dan račun i na računu ponovo neki iznos kao dodatni IPTV paket.
Pošizim totalno i odlučim poslušati tvoj savjet te otići na šalter da im se raspitam za porodicu.
Dođem tamo i saopštim im da ih više neću štediti iako su oni samo šalterski radnici ,a ako ne žele da se iskalim na njima neka mi zovu bilo kojeg šefa.
Uzeli su račun i rekli da sačekam dok nešto provjere.
Vratili su se za par munuta rekavši da napišem prigovor,a kad sam rekla da mi ne pada na pamet da stalno pišem jer nisam dopisnik onda su izjavili da je grška kod njih i da će to srediti.
Pitala sam mogu li znati kakva je greška,ali rekli su da je sistemska,mada sam po njihovom pogledu stekla dojam da je ono,ako prođe,prođe.
Eto to je m:tel.Savjetovala bih svima da dobro pregledaju svoje račune jer oni ne dodaju velike iznose već par maraka,ali tako svaki mjesec i od mase građana,pa se mašala nakupi za djecu u unučad.
Zato dobro gledajte šta plaćate.
Hvala ti na savjetu.Čovjek mora prestati da se ponaša kulturno kako bi opstao u ovom društvu.