<Enter_name> je napisao:
Kolega je zvao 2 mjeseca dok nije kupio telefon preko univerzalno.com... kad god nazove, nemaju na stanju, stiže im roba sutra pa zovi ponovo i tako ukrug... to što stoji na sajtu je više informativnog karaktera, za bilo koju kupovinu - poziv...
Svaka njima cast na konkurentnim cijenama, ali kupovina putem telefonskog poziva/interneta je kod njih stvarno patnja
Jako su bezobrazni i neprofesionalni
Danas sam se sa njima propisno isvadjao

Prekjuce sam ih pozvao i pitao da se informisem za uredjaj koji imaju na sajtu (iPad 3 4g + wi fi 16GB) - gospodin koji mi se javio mi je rekao da taj nema na stanju, ali da ima isti takav samo sa 32GB (koji je kao nesto skuplji, al' ajd) i obeca mi da ce posiljka krenuti u toku dana
Juce pozovem da vidim dokle je posiljka stigla da bi dobio odgovor da nije otisla juce, ali da ju mogu ocekivati danas oko podneva
Danas oko podneva pozovem, a oni mi kazu da imaju jedan crni (a inace, porucio sam jedan crni i jedan bijeli), a da bijeli tek treba da stigne pa da ce ih poslati u roku od sat vremena
Pozovem za 2h i oni kazu 'krenuce danas oko 5'
Na malte ne 3000 KM kupovine on mene 3 dana farba i prodaje muda pod bubrege umjesto da je kao covjek rekao "nemamo na stanju, dobicemo tada i tada"

Ipak su ljudi u pravu kad izbjegavaju te 'ispod ruke' varijante

Nije direktno vezano za nabavku mobilnih telefona, ali eto, od mene, jedan veliki minus za univerzalno.com
(na stranu sto mi drugarica juce rece da njen Galaxy Fit koji je kupila kod njih budalese na sve strane - gasi se, resetuje, sam poziva, itd

)