banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2009, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
bb je i bio najavljen u junu, ja kontao bice od prvog.... cuo sam da su ga dobili pojedini u call centru da malo prouce, kako bi mogli uputiti novopecene korisnike oko eventualnih problema.
pretpostavljam da ce cijene biti kao u srbiji.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
BlackBerry rješenja na tržištu BiH!

U Sarajevu je u četvrtak, 11. 06. 2009. godine u 20h svečano predstavljena saradnja m:tel-a sa kompanijom Alcatel-Lucent, zahvaljujući kojoj na tržište BiH stižu BlackBerry smartphone telefoni.

Ovo je značajan dan, ne samo za kompaniju m:tel već i cijelu za BiH jer BlackBerry predstavlja korak naprijed u primjeni savremenih tehnologija i sigurno će donijeti novu dimenziju poslovanja na tržištu komunikacija. Takođe, BlackBerry ulaznica sa kojom BiH postaje dio savremenog svijeta.

m:tel u svojoj ponudi od danas nudi dva BlackBerry modela Curve i Bold, kao i cijeli niz poslovnih rješenja, koja će omogućiti nesputanu komunikaciju i slobodu kretanja uz pristup poslovnim aplikacijama bilo gdje i bilo kada

Uz m:tel postpaid tarifne modele u ponudi su:

* BlackBerry® Curve™ 8310 smartphone, po cijeni već od 199 KM i

* BlackBerry® Bold™ 9000 smartphone, po cijeni već od 399 KM

Ovi impresivno dizajnirani modeli, predstavljaju pokretnu kancelariju, pouzdane telefone i unose pozitivne promjene u život i poslovanje budućih vlasnika. Blackberry sjedinjuje telefon, E-mail, GPS, BlackBerry mape, digitalnu kameru, multimediju. Omogućavaju brzu internet konekciju i pristup poslovnim aplikacijama 24 časa dnevno uz samo par klikova.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 16:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
Zna li neko jel Eronet ima nekakve nove tafife ili tarifne opcije od 15.06.? Nesto su najavljivali ali ne kontam zasto ljudi ne update-uju saite vec mjesecima ?!?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stojko je napisao:
Zna li neko jel Eronet ima nekakve nove tafife ili tarifne opcije od 15.06.? Nesto su najavljivali ali ne kontam zasto ljudi ne update-uju saite vec mjesecima ?!?

ne znam eronet sajt se stvarno slabo azurira, ali imaju info o tim tarifama na njihovom sajtu sa svim uslovima koristenja.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 18:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma znam za one stare tarifne opcije (moja mreza, mobilne, fiksne i sl...) rekli su mi na prodajnom centru da od 15.06. pustaju neke nove tarife ali na zvanicnom sajtu ni rijec od toga, a da ne spominjem o odgovoru sluzbe za korisnike ...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
BL Boy je napisao:
Stojko je napisao:

ne znam eronet sajt se stvarno slabo azurira, ali imaju info o tim tarifama na njihovom sajtu sa svim uslovima koristenja.

Evo čitam na Windows Live Messengeru reklamu za HT-ERONET. Piše ovako:

1. najisplativije nove tarife u BiH
2. optimalna komunikacijska rješenja
3. atraktivne ponude

PREŠLI NA POVOLJNIJU, HT-ERONET MREŽU!

:mrgreen:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

escobaR_ je napisao:
BL Boy je napisao:
Stojko je napisao:

Evo čitam na Windows Live Messengeru reklamu za HT-ERONET. Piše ovako:

1. najisplativije nove tarife u BiH
2. optimalna komunikacijska rješenja
3. atraktivne ponude

PREŠLI NA POVOLJNIJU, HT-ERONET MREŽU!

:mrgreen:

Kad je rijec o Eronet akcijama uvijek se prije sazna sa TV-a nego sa interneta, a i vrijeme im je bilo odavno nisu nista novo odradili.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 11:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Prije par minuta sam zvao Službu za korisnike i, naravno, ništa mi konkretno nisu rekli. Čak su se napravili budalama i lafo ne znaju o kakvim tarifama pričam.

I u HT ERONET Službi za korisnike rade svakakvi mamlazi. Ponekad se javi izuzetno fina i uljudna osoba, a opet drugi puta nazoveš i javi se idiot.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ne znam zašto ali oni u HT Eronetu kao da kriju šta nude, na sajtu za postpaid imaju 3-4 telefona, a kad sam otišao u HT Eronet centar dobio sam spisak od 20-30 telefona koje nude na 12 i 24 mjeseca?! Tako i za tarife, na sajtu jedno a kad odeš lično dobiješ odštampano na A4 nove info :) kao da se boje objave na netu

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

U pitanju su tri nove postpaid tarife. Više informacija na HT ERONET Web sajtu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ja kkao god izracunam...vise se isplati ona MTELova ,glupava tarifa L ,nego ova 25 + ...

ebem ti ovakve NOVE TARIFE !!!!!!

dajte mi za XL paket... 200 poruka, 200 minuta prema svim mrezama... i kraj..nista mi vise ne treba !!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
ja kkao god izracunam...vise se isplati ona MTELova ,glupava tarifa L ,nego ova 25 + ...

ebem ti ovakve NOVE TARIFE !!!!!!

dajte mi za XL paket... 200 poruka, 200 minuta prema svim mrezama... i kraj..nista mi vise ne treba !!!

hmm nije istina slaba ti je racunica. Nije L povoljniji od 25+, ali jeste od 15+(i to su namjerno tako i stavili opet da ne konkurisu puno jedni drugima) evo i zasto. Ovdje dobijas na fleksibilnosti tj.mozes sve utrositi na mobilnu mrezu ili sve na fixnu ili sms, dakle prvo nisu ni uporedivi tar.modeli (ove nove eronet tarife su vise uporedive sa m paketima bhm), ali evo ovako stoje stvari:
u mtelu na L paketu dobijas 60 minuta ka mtel, 30 minuta ka fixnoj mrezi i 10 min. ka ostalim mob.mrezama i 100 sms poruka sto kad preracunas na ovaj 25+ paket izgleda ovako:
60*0,18=10,8km
30*0,15=4,2km
10*0,18=1,8km
100*0,06=6km
sto je na kraju 22.8km, a za ostatak jos mozes pricati. Istina cijena pretplate je visa. Sa 15+ kalkulacija sa ovim minutama i sms na L je 25.9km(dakle nesto manje minuta, ali manja i pretplata) sve je stvar izbora, a ja bi prije izabrao ovakav jedan paket nego neki sa striktno odredjenim brojem minuta ili razgovora ka odredjenim mrezama, jer npr.ovdje mozes i 100minuta pricati sa mob.mrezama a da ne izadjes iz bonusa dok to u mtel L tarifi ne mozes, da ne spominjem ove vikend bespl.pozive i najnizu(15KM) i sada i najpovoljniju postpaid tarifu. Ipak mislim da su ovim vise ugrozili BH Telecom nego mtel, zbog slicnosti tarifa.

Poslednji put menjao BL Boy dana 18 Jun 2009, 21:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo dobijam nepotvrdjenu info da bi na eronetu mogle biti i nove prepaid tarife krenut ce u 8. mjesecu. Do tada postoji SMS happy hour u ovom mjesecu, a iduci mjesec je CALL happy hour.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ok...zahvaljujem na odgovoru...ali si jednu stvar preskocio...koja itekako ide u korsit MTELA...eronet ima cenu uspostave poziva,sto dovodi da je minut razgovora 0.23KM,a ne 0.18 ---- naravno,ako duze pricas,cena "tezi " ka cifri 0.18KM ...bar ja tako gledam,ako gresim,molim da me ispavite....

*ovo kazem,posto vecina mojih razgovora traje izmedju 1-2min !

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
ok...zahvaljujem na odgovoru...ali si jednu stvar preskocio...koja itekako ide u korsit MTELA...eronet ima cenu uspostave poziva,sto dovodi da je minut razgovora 0.23KM,a ne 0.18 ---- naravno,ako duze pricas,cena "tezi " ka cifri 0.18KM ...bar ja tako gledam,ako gresim,molim da me ispavite....

*ovo kazem,posto vecina mojih razgovora traje izmedju 1-2min !

Ukratko - upravu si. Prva minuta zasigurno jeste 0,23KM (bez PDV-a), tek od druge minute se zapravo naplaćuje zvanična cijena razgovora.

Uzme li se u obzir činjenica da većina korisnika ne razgovara duže od par minuta (minut-dva) ovo je itekako velika stvar.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da wizzi u pravu si, ali zato kao kompenzaciju imas one vikend besplatne razgovore. Tom cijenom za uspostavu poziva oni podsticu duze razgovore, sad sve zavisi sta kome vise odgovara.Po meni je ovo super tarifa koja je nastala na receptu BH Telecomovih m paketa.
Evo da kazem da nisam odmah na prvu vidio ovo gore sto pise a to je:
Cjelokupni iznos minimalne potrošnje možete potrošiti na sve usluge koje koristite u BiH ili inozemstvu (sve pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama unutar BiH, međunarodne pozive, SMS/MMS poruke, prijenos podataka, Roaming usluge)
sto bitno mjenja stvari i moje misljenje o ovoj tarifi. Ovo je dosad najbolja postpaid tarifa u BiH, vidjecemo sta ce reci BH Telecom na to sve, jer ovo puno vise pogadja njega nego mtel koji jos nema ovakvu pretplatu za razliku od mts koji ima ovu pretplatu u svojoj ponudi. Samo minimalni iznos potrosnje ce vremenom ici na dole, jer recimo u Srbiji Vip ima pretplatu od 7KM.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da...vikendom besplatni razgovori(unutrar ERONET MREZE)...problem je sto ja nemam niti jednog coveka unutra ERONET MREZE,tako da mi to ne igra neku ulogu...po meni,mtel bi napravio najjacu tarifu,da sve ostavi,samo da ove besplatne minute napravi u obliku ( bez ogranicenja)...stim potezom ne samo da bi isao u korist mtel pretplatnika u RS,gde je vecina ljudi na mtelu...vec bi dobio jak vetar u ledja i u FBIH,jer je u sarajevu obratna situacija,nema puno mtel brojeva...pa se ljudima ne isplati prelaziti,sklapati ugovor ( 10 minuta prema ostalim mrezama,za 20km )

koliko sam ja mogao primetiti ,vecini mojih prijatelja ostane svaki mesec 30min prema fixnim,10 min prema ostalim mreazam,jer jednostavno nikoga NE ZOVES ...sto na kraju dovodi do nekih 6 km popusta na moj sadasnji racun !!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E nisam zapazio taj detalj da mora iz Eronet mreze :-?
Sto se tice mtel tarifa to je upravo ono sto sam govorio o fleksibilnosti. Jednostavno nemoguce je da se desi da potrosis sve kako su oni podesili pa placas ceh takve tarife. Druga stvar je sto se meni nikako ne svidja kod mtel pretplate da ne ulazi ni gprs, mms ni roaming u pretplatu-to je bas glupo. Slazem se ovo za federaciju nemaju jos jak motiv da prelaze dok god mtel ima u ponudi ovaku pretplatu, tako da vecina njihovih korisnika tamo je pre paid i to mahom oni koji kupe broj zbog telefona i jednokratno potrose kredit. Samo u tom slucaju kada bi isli sa tim fazonom da uvrste stavku br.minuta ka svim mob.mrezama bi sigurno isli na manji broj minuta nego do sada tako da bi mozda bilo 50 minuta ka svim mob.mrezama i 30 ka fixnoj, a uz to gadno bi konkurisali BH Telecomu sto bi izazvalo i njihovu reakciju sto im dosad nije bio cilj-to radi jedino eronet jer je primoran ima najmanji procenat korisnika, ali i oni to rade vrlo pazljivo-imaju tu i taj skriven trosak od 5feninga za uspostavu poziva sto opet izadje kao na bht m paketu 0,27km ka ostalim mob.mrezama sto kad se uzme sve u obzir sa duzim razgovorima prosjecna cijena je negdje izmedju one bht u i van preferirane mob.mreze.

Eronet je taj koji mora ici sa najnizim cijenama poziva kako bi privukao korisnike sa drugih mreza i zato su i uveli i na pretplati ovo da su jednake cijene poziva ka svim mob.mrezama sto je dobar korak ali jos uvijek nedovoljan. Kada i ove bespl.minute i hej ti broj bude mogao iz sve 3 mreze to ce biti puno ozbiljnija ponuda. Takodje ostaje nejasno da li i one tar.opcije se mogu ukljuciti sad u ove nove tarife i kako se vrsi provjera stanja na racunu posto koliko znam nema broja za besplatan sms, mozda imaju samo web provjeru. Bilo kako bilo ove nove tarife iz Eroneta nisu nikakva revolucija i dalje je bht-ov m paket tu negdje kao i mtelovi paketi iako nisu zasnovani na istom principu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 12:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jun 2009, 12:06
Račun se može provjeriti slanjem poruke na broj: 063 4994 sa sadržajem: RAC

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

svastapomalo je napisao:
Račun se može provjeriti slanjem poruke na broj: 063 4994 sa sadržajem: RAC

da li je besplatna ta sms ili se naplacuje kao kod mtela.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]