banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2012, 14:57 
Glup si... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 14:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Da mi je to neko drugi rekao, uvrijedio bi se... ovako hvala :D

A sad nek moderator obriše nepar zadnjih poruka...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 15:04 
Jbg, kada ti je glupa logika, isto kao kada bih ja rekao da ti nedostatak inteligencije nadoknadjujes kupovinom "pametnog" telefona sto opet nema nikave smislene logike.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A tebi je smisao za zaje... zezanje ostao u krevetu jutros? Usto si na lijevu nogu? Ili si se samo osjetio prozvanim... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
E . je napisao:
Pik, s tim da je to mačak u vreći.

Na Univerzalno bi trebali biti ok; pokušaj spremiti pare i često visiti na njihovom sajtu, pa čim nešto iskoči, uzmi...

Mobix je dobar.

fazon kod Univerzalnog je u tome sto na njihovom sajtu i dalje stoje telefoni koji su prodani, ne azuriraju ga bas... tako da znam nekoliko puta zvati a telefoni prodati, narocito polovni.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kolega je zvao 2 mjeseca dok nije kupio telefon preko univerzalno.com... kad god nazove, nemaju na stanju, stiže im roba sutra pa zovi ponovo i tako ukrug... to što stoji na sajtu je više informativnog karaktera, za bilo koju kupovinu - poziv...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Nije mi niko jos odg. gde u BL ima dobrih prodavnica telefona gdje bih mogao naci Xperia NEO V ?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:23 
Citiraj:
A tebi je smisao za zaje... zezanje ostao u krevetu jutros? Usto si na lijevu nogu? Ili si se samo osjetio prozvanim... :D

Jok, nemam razloga da se osjetim prozvanim, nego mi bezvezan taj nacin razmisljanja, niti je smjesno...no nije ni bitno...opusteno...

Sto se mene tice S3 je odlican telefon, vjerujem da ce se sa njim HD gaming dici na novi nivo, jedino me cudi sto jos uvijek nema nekih aparatura za 3D pucacine na ovim telefonima, stvarno je ponekad muka igrati na touch screen...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wj5ZGovYiFE[/youtube]

Btw brat je kupio HTC desire HD preko univerzalno.ba i dosao odmah iduci dan...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Što se tiče dostave - brzi su, samo kad imaju šta da dostave. Neke igre jednostavno nisu za telefona, ja sam se naigrao World of Goo na računaru, oduševio se kad sam vidio da je izašla za Android... to oduševljenje je brzo splasnulo kada sam vidio da je skoro pa nemoguće igrati, svaki potez krijem od sebe svojim prstom... možda Xperia Play, ali nisam imao prilike da poigram nešto na njoj.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
<Enter_name> je napisao:
Kolega je zvao 2 mjeseca dok nije kupio telefon preko univerzalno.com... kad god nazove, nemaju na stanju, stiže im roba sutra pa zovi ponovo i tako ukrug... to što stoji na sajtu je više informativnog karaktera, za bilo koju kupovinu - poziv...

ma meni dosadilo poslije 15 dana, izgubi covjek volju da ih ispituje ... al ako hoces da ustedis stvarno im treba dosadjivati.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 17:38 
Isto kao i PES, ne vidim od "dzojstika" na touchscreenu igrace, bas smeta...

Ne znam moze li se podesiti MSI BGP-100 da radi sa novim igricama, to ne bi bilo lose...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Pobrisaću kasnije onaj spam, u meduvremenu nemojte dalje...
wizzy_bl je napisao:
ko je trazio mobilni od cc400 km..evo sad gledam na piku... optimus p970 za 370km

http://www.pik.ba/artikal/3798070/lg-p9 ... ijeli-2gb/
A gdje je taj što traži bio kad sam ja nov dao za 350...

A imao sam neko vrijeme polovan, i mogu reći da je telefon zaista, zaista odličan za te pare.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 21:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Pozdrav svima!!
Evo pošto mi uskoro ističe ugovor u m:tel-u, namjeravam uz produženje ugovora uzeti i telefon. E sad... dvoumim se između ova dva telefona:
Sony Ericsson Xperia arc S
Samsung GT I9100
Išao bih na tarifu moj mix 25
Samo neznam vrijedi li dati za ovaj Samsung 300 KM više nego za Xperiu Arc S !?
Ima li neko ovog Samsunga ili Xperiu pa da napiše par riječi tj. neku recenziju o tim telefonima. (ne vidim ovdje na forumu da negdje ima tema sa recenzijama za mobilne telefone)
Ili možda neko ima neki drugi prijedlog koji telefon uzeti a da je u cjenovnom rangu sa ovima što sam naveo?
Sad trenutno imam Nokiu 5230, dobro me služila i još uvijek služi ali sam već umoran od Symbian-a... Vrijeme je za promjene.
Telefon koristim uglavnom za: net zatim za office programe i to uglavnom Excel, muziku, poruke i naravno telefonirnje, igrice ne igram, ne gledam filmove možda samo poneki klip i to je to. Znači uglavnom ništa zahtjevno, mada često bude više aplikacija pokrenuto istovremeno.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja imam arc s,sasvim ok telefon..galaxy s2 je bolji naravno,dual core i vise rama...ali realno,za neku obicnu upotrebu,arc s ce ti savrseno sluziti...

Sad..druga stvar je da se u mtelu ne isplati uzeti niti jedan niti drugi...bolje pokusaj prodati nekome tu svoju opciju za uzimanje telefona,pa trazi neki od ova dva u slobodnoj prodaji...ili uzmi lg p970,na 2 god 149km..to je npr. U moj mix25 najpovoljnija ponuda

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
A šta tom prodajom dobija, kad ostaje ugovor na (pretpostavljam) dvije godine na njegovo ime, a ne onog kome proda...

Ja bih prije uzeo P970 nego Arc S, a ako ti tih 300 maraka više za i9100 ne predstavlja prevelik izdatak, onda glasam za tu varijantu, pogotovo ako planiraš taj telefon imati par godina.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

1.najvise se isplati uzeti p970
2.prodati svoju opciju za cc 200km jer

a)galaxy s2 u mtelu na 2 god kosta 700km,koliko i i slobodnoj prodaji,tj cak nesto i skuplje(da ne spominjm da mozes naci star 2-3 mjeseca sa garancijom 20+ mjeseci za 500-550km)
b)arc s u mtelu kosta 400km,a u slobodnoj prodaji,nov se moze naci za 500km

Kako god okrees,najvise mu se isplati prodati svoju opciju,ako nadje kupca

*zbog buducnosti,vjerovatno bih i ja uzeo galaxy s2 ,jaci procesor,vise rama...iako,dobro ce te sluziti i ovaj lg ,odnosno xperia arc(koja je po meni dalje najljepsi tel u prodaji)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

3)sad gledam ponudu,toliko je losa,da nemas kome prodati tu svoju opciju za 200km(ne isplati se kupcu-nema sta uzeti)...max sto mozes dobiti,da to brzo podas,zainteresujes kupovnu stranu,jeste 150km...tako da prodaja opcije dolazi u obzir samo ako se odlucis za galaxy s2

*U tom bi te slucaju galaxy s2 izasao 500-550km (kupovna cijena na slobodnom trzistu-pare koje dobijes od prodaje opcije)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
o kojoj pretplati govorite mix25 ili smart L?

Ps. otišao je brzo onaj Evo sa Pika što sam postavljao, da nije neko uzeo sa foruma?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 14:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
wizzy_bl je napisao:
1.najvise se isplati uzeti p970
2.prodati svoju opciju za cc 200km jer

a)galaxy s2 u mtelu na 2 god kosta 700km,koliko i i slobodnoj prodaji,tj cak nesto i skuplje(da ne spominjm da mozes naci star 2-3 mjeseca sa garancijom 20+ mjeseci za 500-550km)
b)arc s u mtelu kosta 400km,a u slobodnoj prodaji,nov se moze naci za 500km

Kako god okrees,najvise mu se isplati prodati svoju opciju,ako nadje kupca

*zbog buducnosti,vjerovatno bih i ja uzeo galaxy s2 ,jaci procesor,vise rama...iako,dobro ce te sluziti i ovaj lg ,odnosno xperia arc(koja je po meni dalje najljepsi tel u prodaji)

Ne razumijem... šta da prodam? Ako mislite na to da neko na moj ugovor uzme telefon, tu ne vidim nikakve logike. Dok plati meni tu opciju 150 ili 200 KM, onda će ga telefon izaći daleko skuplji nego u slobodnoj prodaji jer ovi u m:tel-u i nisu baš nešto puno jeftiniji.

Dvoumim se između ovog Samsunga i Sony Ericssona al mislim da ću ako budem uzimao, ipak uzeti ovog SE Arc S.
Mislim da Samsung nije toliko bolji od Sonyija koliko je skuplji. Ipak je razlika u cijeni između ta dva modela 300 KM.
Jest da Samsung ima jači procesor ali pošto ne mislim igrati igrice onda će vjerovatno biti dovoljan i ovaj jednojezgarni Scorpion iz Xperie Arc.
A trenutno mi i ovaj iz Nokie 5230 sasvim dobro obavlja posao. Doduše jest da je malo sporije al je još uvijek u granicama podnošljivog.

U opisu ove Xperie nisam primjetio da negdje spominju Alfanumeričku tastaturu već samo QWERTY, ima li on uopšte ovu Alfanumeričku tastaturu i može li se na njemu uopšte kucati tekst jednom rukom? :scratch:

dtkbl je napisao:
o kojoj pretplati govorite mix25 ili smart L?

Govorimo o Mix 25 tarifi. Neko je čini mi se rekao kako se na Smart tarife može produžiti ugovor ali bez kupovine telefona. Telefon ide tek uz Mix tarife. Mada za ovo nisam 100% siguran, to bi ipak trebalo proveriti u m:tel-u.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Npr..opciju za lg p970 bi trebao moci prodati za 150-200km..al nema veze,kupi xperiu arc s,sa koje ti upravo kucam ovaj tekst..neces pozaliti :)

Da..mozes nastimati tastaturu kakvu god zelis

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]