wizzy_bl je napisao:
1.najvise se isplati uzeti p970
2.prodati svoju opciju za cc 200km jer
a)galaxy s2 u mtelu na 2 god kosta 700km,koliko i i slobodnoj prodaji,tj cak nesto i skuplje(da ne spominjm da mozes naci star 2-3 mjeseca sa garancijom 20+ mjeseci za 500-550km)
b)arc s u mtelu kosta 400km,a u slobodnoj prodaji,nov se moze naci za 500km
Kako god okrees,najvise mu se isplati prodati svoju opciju,ako nadje kupca
*zbog buducnosti,vjerovatno bih i ja uzeo galaxy s2 ,jaci procesor,vise rama...iako,dobro ce te sluziti i ovaj lg ,odnosno xperia arc(koja je po meni dalje najljepsi tel u prodaji)
Ne razumijem... šta da prodam? Ako mislite na to da neko na moj ugovor uzme telefon, tu ne vidim nikakve logike. Dok plati meni tu opciju 150 ili 200 KM, onda će ga telefon izaći daleko skuplji nego u slobodnoj prodaji jer ovi u m:tel-u i nisu baš nešto puno jeftiniji.
Dvoumim se između ovog Samsunga i Sony Ericssona al mislim da ću ako budem uzimao, ipak uzeti ovog SE Arc S.
Mislim da Samsung nije toliko bolji od Sonyija koliko je skuplji. Ipak je razlika u cijeni između ta dva modela 300 KM.
Jest da Samsung ima jači procesor ali pošto ne mislim igrati igrice onda će vjerovatno biti dovoljan i ovaj jednojezgarni Scorpion iz Xperie Arc.
A trenutno mi i ovaj iz Nokie 5230 sasvim dobro obavlja posao. Doduše jest da je malo sporije al je još uvijek u granicama podnošljivog.
U
opisu ove Xperie nisam primjetio da negdje spominju Alfanumeričku tastaturu već samo QWERTY, ima li on uopšte ovu Alfanumeričku tastaturu i može li se na njemu uopšte kucati tekst jednom rukom?

dtkbl je napisao:
o kojoj pretplati govorite mix25 ili smart L?
Govorimo o Mix 25 tarifi. Neko je čini mi se rekao kako se na Smart tarife može produžiti ugovor ali bez kupovine telefona. Telefon ide tek uz Mix tarife. Mada za ovo nisam 100% siguran, to bi ipak trebalo proveriti u m:tel-u.