banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2012, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
wizzy_bl je napisao:
E ovako..kupis evo u mtelu uz pretplatu,recimo 1 godina 350km (smart l)...odvojis sa strane jos 200km i odes na pik..trazis zamjenu...mozes svasta uzeti za NOV EVO 3D +200KM :)

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Za pocetak ce ti ponuditi polovnu kosilicu i bure za rakiju :D

Sent from my HTC EVO using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
V@nja je napisao:
Ja bas volim HTC, ali je Evo 3D jedan od njihovih modela koji me bas nimalo ne privlaci :?
Isao bih sa Atrixom za te pare
Ili stisnuo guzove za jos para pa ganjao One S :oops:
Dijelim mišljenje za HTC, a i za Evo, inače ne bih razmišljao...
Procesor, displej, itd...jesu bolji, značajno, na One S-u ali trenutno mi nije nešto do stiskanja guzova za 1000 maraka, imam drugih stvari na koje moram potrošiti te pare htio-ne htio. A i onda bih sačekao malo dok se ne riješi opoziv One X-ova, jer im je cijena tu, u 100-tinjak maraka.
goxon je napisao:
ako mislis slucajno uzimati Atrix preko mtela javi se da ja uzmem lapdock;)
Neću uzimati preko m:tel-a, ali bih ganjao sa lapdock-om. Čisto iz fazona. :D
<Enter_name> je napisao:
Atrix je odlican telefon, i sam sam ga htio kupiti, ali se onda pojavio RAZR :D Sto se tice Motorole, ovo mi je treca zaredom i vrlo sam zadovoljan s njihovim telefonima...
E, ovo su konkretne informacije. Razmotriću i RAZR... Usput, tvoje mišljenje, Tegra vs. OMAP?
tensSa je napisao:
E. sta ti se nije svidjalo u vezi motorole?

Meni isto atrix djeluje predobro kada gledam specifikacije, pa ako ima nesto da bih trebao znati da se ne zeznem pri kupovini...
Pročitaj opet post...tu, zadnju, Motorolu sam imao prije 10-11 godina, i mnogo, mnogo nerava mi je pojela. Baterija, bagovanje, itd.
No, sama činjenica da Motorola i dalje proizvodi telefone, nakon takvog fijaska (uopšte, početkom 2000-tih su pravili katastrofalne telefone, koliko se sjećam) bi trebala da znači da su se mnogo popravili.
wizzy_bl je napisao:
E ovako..kupis evo u mtelu uz pretplatu,recimo 1 godina 350km (smart l)...odvojis sa strane jos 200km i odes na pik..trazis zamjenu...mozes svasta uzeti za NOV EVO 3D +200KM :)
Za Evo 3D + 200 maraka ćeš, sem pomenute električne kosilice i bureta za rakiju (djedovo, za njega bi(h) morao čekati dok ga nagovori da da) mogao dobiti nešto u rangu max. 500 maraka, zato što Evo 3D nov ide 350-550KM, zavisi ko i zašto prodaje, tako da ti ga u zamjenu niko neće računati preko 350...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 10:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Po benchmarcima je OMAP bolji, ali su igre za Tegru dooobreee... što se tiče osjećaja u radu, isti je. Na poslu kolega ima Atrix 4G (američki) i dosta smo ih poredili (da ne kažem, čiji je veći :D )... uglavnom, RAZR ima bolji displej (OLED, mnogo zasićenije boje, dublja crna, ali i fleke u potpunom mraku na crnom ekranu), oba imaju pentile matricu (RGBG kod RAZR-a, RGBW kod Atrixa) pa kada se malo bolje zagledaš u ekran vide se blage nepravilnosti kod dijagonalnih linija. Atrix ima veliku bateriju (1930 mAh) i drži dosta dugo... pošto sam prije imao Defy+, na Atrix gledam kao na njegovu uvećanu, jaču varijantu. Uostalom, goxon ima Atrixa, pa ti on može iznijeti svoje dojmove. I da, bootloader je zaključan, postoji mogućnost instaliranja custom ROM-ova, ali ih je dosta manje nego kod, recimo, Galaxy S-ova...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Evo 3d +200km...ubedjen sam da bi mogao naci galaxy s2...jer ce treze prodati galaxy za 700-600km za kesh,koji je dobio od strica iz austrije,nego evo za 500-400km...a i u startu dobija 200km kojih mu moze pomoci

U sustini,uvek je lakse prodati jeftiniji telefon,tako da se ljudi koji imaju skuplje modele,cesto odlucuju za zamjenu,da ima se iole isplati...npr. Neko ima galaxy s2 ,trebaju mu pare,ne moze naci...pristac istog momenta za evo 3d +200km ...jer zna da ce taj telefon lakse prodati za 350km...nego galaxy za 550...manja cijena,veci krug kupaca

A ako neko.ima evo 3d za 350km,molio.bih vas da mi ga posaljete ,dajem kesh istog momenta

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Nema šanse za 350 da je iko kupio (bar na piku što sam ja pratio zadnjih mjesec dana) Ja sam čekao i uspio za 400. A što se tiče SGS2 ni njih nešto nema previše u ponudi da bi uradio tu zamjenu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 11:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 23:52
Ja se dvoumim izmedju :

Galaxy S
Htd Desire HD

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 12:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gledajući specifikaciju, odlučio bih se za Samsunga (iako ga nešto ne gotivim); imaju istu rezoluciju, te će slika izgledati mnogo bolje na manjoj dijagonali (800x480 je malena rezolucija za 4.3"), em što ima OLED displej... procesor, memorija, sve je to u 5 deka... a Samsung Nexus S? On je hardverski sličan Galaxy S-u, s tim da ima stock Android (što je prema meni plus) i dobija među prvima novu verziju (još uvjek je podržan od strane Googlea)...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
Nema šanse za 350 da je iko kupio (bar na piku što sam ja pratio zadnjih mjesec dana) Ja sam čekao i uspio za 400. A što se tiče SGS2 ni njih nešto nema previše u ponudi da bi uradio tu zamjenu.

Govorim kad bih ga prodavao polovnog...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
<Enter_name> je napisao:
Po benchmarcima je OMAP bolji, ali su igre za Tegru dooobreee... što se tiče osjećaja u radu, isti je. Na poslu kolega ima Atrix 4G (američki) i dosta smo ih poredili (da ne kažem, čiji je veći :D )... uglavnom, RAZR ima bolji displej (OLED, mnogo zasićenije boje, dublja crna, ali i fleke u potpunom mraku na crnom ekranu), oba imaju pentile matricu (RGBG kod RAZR-a, RGBW kod Atrixa) pa kada se malo bolje zagledaš u ekran vide se blage nepravilnosti kod dijagonalnih linija. Atrix ima veliku bateriju (1930 mAh) i drži dosta dugo... pošto sam prije imao Defy+, na Atrix gledam kao na njegovu uvećanu, jaču varijantu. Uostalom, goxon ima Atrixa, pa ti on može iznijeti svoje dojmove. I da, bootloader je zaključan, postoji mogućnost instaliranja custom ROM-ova, ali ih je dosta manje nego kod, recimo, Galaxy S-ova...

RAZR je bolji telefon, al toliko je jaca i cijena, i ne moze mu se mjenjati baterija(sto je po meni mana). Atrix ima zakljucan bootloader ali na XDA ima postupak za otkljucavanje(uspjeli su hakovati). baterija je ogromna i kod mene traje oko dan i po(puno koristim telefon za surf). i ja razmisljam da uzmem lapdock, izgleda mi simpaticno:) za mene jedina mana kod atrixa je sto je klizav kao riba, stalno hoce ispasti. al to sam rijesio pomocu one plasticnefutrolice sa ebay-a

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eno vidim na piku xperia s za 550km ,novo,garancija bht,...ako trazis tel oko 500km...to uzimaj bez razmisljanja

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 16:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Atrix je bolji telefon za te pare... em što je sa BHT-a (što bi narod rekao, kodiran), em što se može u prodavnici kupiti za te pare...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidio sam... Biće njih još, to je BHMobile dobio Xperiu S, RAZR, Atrix, sad će po Pik-u da im padnu cijene.

Jedino, ne bih baš Sony. Ovaj drug što ima Arc S se sad kune u njih, ali ja ih nešto ne volim...
Ali, po specifikacijama je najjača.

Enter_name, Xperia S se u prodavnici može kupiti za iste pare?
Xperia S; LT-26i, ne Arc S; LT-18i.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 17:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Previd moj 8) Zbunio me Tapatalk potpis :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bih stvarno ovim putem zamolio sve učesnike u IP saobraćaju da isključe taj potpis...

Sent from my 9210i using Fax

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Potpis ukinut..sto se kodiranja tice...ne znam kako to ide sa dekodiranjem,koliko kosta?kad bi mogao dobiti nov tel ,garancija,otkljucan ...za te pare...meni je to best buy..trenutno

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Otključavanjem telefona se gubi garancija (sem ako ne platiš mrežnom operateru da to uradi). A da je best buy za te pare (ako isključimo činjenicu da je zaključan) - jeste...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A koliko kosta otkljucavanje xperia s...ako rizikujes i nadas se da se nece sta pokvariti??znam da je uvek bilo najskuplje otkljucati nokiu

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:

Sad tek vidim ovaj post...ovo je već konkretno i pomaže, hvala!

Plaši me malo zaključan bootloader, zbog toga bih možda radije išao na HTC...plus što stalno čačkam nešto sa ROM-ovima, pa mi je bitno da ima jak community, a nešto mi se čini da je na xda Evo jači tu...
Citiraj:
Evo 3d +200km...ubedjen sam da bi mogao naci galaxy s2...jer ce treze prodati galaxy za 700-600km za kesh,koji je dobio od strica iz austrije,nego evo za 500-400km...a i u startu dobija 200km kojih mu moze pomoci
Sve je to ok, ali se u startu nismo išli u istom pravcu:
Evo 3D+200 maraka je najmanje 600 maraka, kada bih uspio naći Evo za 400 maraka, kao dktbl.

Kada bih uzeo Evo preko m:tel-a za 250 ili 350 maraka, to bi bila druga priča, i ti si vjerovatno na to i mislio, ali ja sam odmah naznačio da s tim lopovima više nikakve ugovore ne potpisujem, tako da mi ta varijanta otpada.

Samsung i Sony prosto nekako nisu moja šolja čaja ( :P ), ali kako stvari stoje, a i pošto mi svi koje pitam isto kažu, mislim da ću na kraju ipak ganjati neku S2...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa ako hoćeš da ganjaš custom ROM-ove, tu ti je, pored Nexusa, najbolji Galaxy Sx. Kolega ima S2, vadili smo mu dušu i radi ko sat... al opet, koliko god se igrali, uvijek se vratimo na stock ROM (jedino mu Cyanogen Mod može parirati)... ja svoju želju za čačanjem s ROM-ovima zadovoljavam sa tuđim telefonima :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se igram i tuđima, ali najviše sam duše vadio svom Desireu i kad sam prvi put, nekih mjesec dana nakon što sam ga kupio, skinuo stock, nisam se nikad vraćao.
Sad je bar neki 20. ROM na njemu... :D

S tim da se to moglo, jer mu je, poslije HD2 bio najjači i najistrajniji community, ali u zadnja dva mjeseca ljudi sve više dižu ruke od njega, rijetki su update-i, malo šta novo izlazi...

Pročačkaću baš ovih dana po Galaxy S2 podforumu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]