Citiraj:
Upravo tako Sondri, ja sam prestao da kupujem telefone sa kamerom jer mislim da im to poveca cenu za bar 100KM, a koristis je prvih 5 dana i to je to. Zasto dati tolike pare za neki telefon koji je prosecan, kad za istu lovu mozes uzeti bolji telefon bez kamere.
Pa dobro tebi kamera nije potrebna....ima ljudi koji bez nje ne mogu....koriste je kao zamjenu za fotoaparat, na putovanjima i sl. Opet u današnje vrijem uzet tel. bez kamera da uštediš 80-100km, po mom mišljenju je bezveze....
Citiraj:
Slazem se da je symbian mocnija stvar ali je na njemu od 10 programa jedan koristan
Imao sam stvarno mnogo symbiana i što je najžalije ovo je stvarno tačno...od svih tih zanimljivih i gotivnih programa ti ustvar možda za svakodnevnu upotrebu koristiš 1 ili 2....
Citiraj:
Ja sam jednom u zivotu imao samsung i rekao sam sebi nikada vise. Gori telefon ne postoji
Na osnovu jednog tel. ne možeš reći da su samsung telefoni najgori,to je glupost....gledajte malo i drugu stranu....mnogo ljudi kod nas koristi samsung (i sam sam koristio nekoliko modela)...i za svakodnevnu upotrebu (poruka,poziv...) je odličan....telefoni su uglavnom ušminkani, sa solidnom "kamericom"....slide i preklop kod samsunga postao je standard i poprilično su to usavršili tako da pri korištenju (osim manjeg klimanja) nema nekih većih problema...
K800 je bolji tel. od D900 u mnogim pogledima, ali za samsung telefone (uopšteno) ne može mi niko reći da su najgori, najnekvalitetni i sl. jer to nije tačno....