mirkoo je napisao:
AirAba je tel. kompanija, rade na trzistu BIH I taraze saradnike za prosirenje trzista !!!
Medjutim kad im se javis nista ti ne objasne tacno o cemu se radi, ustvari skonto sam sta se radi zato sto sam radio slican posao.
Nekako mi se cine cudni, nista konkretno nece da kazu o poslu, moras se sam snalaziti.
Inace radi se o potpisivanju ugovora sa klijentima koji zele koristiti njihove usluge
Interesuje me jel ko imao bilo kakvu saradnju sa njima?
Meni su mailom nudili posao da radim za njih na tom probijenju na trzistu na principu "od vrata do vrata" ja poslao mail da se raspitam o cemu se tacno radi i nikad ne odgovorise.
Sto se tice te kompanije ja koliko sam skontao rade na infrastrukturi dominnatnih operatera fiksne telefonije(kao i B2TeL) znaci kod nas rade na mtelovoj fiksnoj ma ono princip je kao nazoves besplatni info tel 080 kupis karticu pre-paid, otkucas kod sa kartice(aktiviras je i imas ne znam toliko na racunu) kaniej kad zoves ukucas neki predbroj ili taj 080 i pricas jeftinije 40% ili 50% sa inostranstvom.Nije lose za ljude koji puno telefoniraju sa EU ili Amerikom.
Ima sad dosta tih kompanija sto nude te usluge. AirAba je dosta jaka u SA, ali kod nas jos nisu toliko poznati.