banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2008, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
K800 je oko 700KM.

Sta ce mi garancija iz Srbije, kad nesto ne valja ja trci u Beograd. Telefoni se rade posebno za svaku regije i nije isti telefon kupljen u Njemackoj i u Srbiji. Procitaj komentare na mobilni svet. Dosta nji sezali da imaju drugaciji softver koji pola stvari ne podrzava kao onaj za Rusiju, zapadnu Evropu.

Kazem ti svaki cas mogu da dobijem iste pare koje sam dao. Vec me je par njih pitalo, ali necu jos da prodajem. K800 jeste bolji za nijansu u tehnickom smislu, ali dizajn mi e ne svidja, jer nije
klizni, predebeo je, klasican.

a u600 je bas moderan i sminkerski. sve slike sa njega sam prenio na racunar, uopste ne vidim neku veliku razliku od slika sa olimpusa 7.1megapixel. Razlika je samo u fotografijama slikanim u zatvorenoj mracnijoj prostoriji i potpunom mraku, kao npr u izlascima subotom u gradu u nekom kaficu.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 14:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Stvarno ne znam gdje ti kupujes telefone, ali ja imam k800i, nov, full, za 320KM. Daj nađi mi nekog kupca bar za 350 :) Ja sam ga dobio u nekoj razmjeni, toliko mi je novca mijenjao jer je prekjuče toliko bio u oglasima i za toliko ga dajem, ali već vidim da danas u oglasima ima isti ovakav za 300, znači pao sam 20KM za 2 dana. Do kraja marta bi mogla cijena pasti do 250KM, ako ga ne prodam. Dobijao sam neke poruke, nude ljudi po 280KM. Dođe li na 290, leti odmah!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik

Europatrade trgovina, Zagreb. Glavni uvoznik i zastupnik za RH. 2 169 kuna sto dodje oko 500 markica i jos nesto.

Kupio sam jednom Nokiu u BIH i jako kratko je radila, a kolega istu uzeo u RH, i sluzila mu dugo. Tacno se vidi razlika u kvaliteti i da za trziste bih i srbije salju neku drugu klasu.

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da, da, Hrvatska je centralna Evropa, a mi smo Balkan, to sam zaboravio! :lol: :lol: :lol:

Većina ovih telefona kod nas je skidana i dekodirana sa Orange, T-Com, TIM i Vodafone mreža, koja kod nas uopšte ne postoje. Sad, ako se ti nekvalitetni telefoni tovare korisnicima tih mreža po Evropi, onda i mi ovde većinom koristimo taj škart.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Sondri je napisao:
Da, da, Hrvatska je centralna Evropa, a mi smo Balkan, to sam zaboravio! :lol: :lol: :lol:

pardon kolega - centralna "Europa" :lol:

@umbrella
Ne budi naivan, za*ebao si se al drugi put pamet u glavu. Ne postoji "razlika u kvalitetu" za ovo ili ono trziste. Stvar je u tome da su jeftiniji telefoni oni koji su skinuti sa neke mreze (tj. dekodirani) pa ih prodaju nasi preprodavci. U sustini, postoji rizik da nije dobro dekodiran i zbog toga se moze desiti da ne radi kako treba, al posto svi preprodavci uglavnom sad daju garanciju do godinu dana ni to nije strasan problem. Naravno, i u Srbiji mozes naci original, nekodirane telefone i naravno da su duplo skuplji. Licni je izbor da li hoces 100% siguran telefon po paprenoj cijeni ili malo da rizikujes ali i da dobrano ustedis.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 18:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2007, 17:01
Brate sto se tice U600 javi za dva meseca koliko ti se oglulio.Jbt.maska se guli ko daje sunce przi svaki dan :D !
Sto se tice Bg-a i telefona ,jedina stvar je u imenu shopa.Pogleday Royalton i cene telefona i neki drugi shop tamo.Royalton ima izgradjeno ime i u takvom velegradu moze i da funkcionise sa nenormalnim cenama.
U600-tke se resi sto pre,pokajaces se zbog maske ,veruj.
Ako hoces sminkeraj uzmes Motorola V3 Pink i samo Sex-Droga-Turbofolk :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik

Ne znam to za masku. Jedan kolega ima ovaj mobilni od avgusta prosle godine. I sve u redu.

Ja ga svagdje nosim. Ispadao mi je. Nista, ma sve u redu.

Kamera je zakon, slike odlicne. Prebacim na racunar, kao da sam Olympusom slikao.

Nasao sam foru za bateriju i sad mi drzi duze. Smanjio sam osvjetljenje na najmanje moguce. Sve se lijepo vidi a baterija drzi puna dva dana, sa 4 sata razgovora, 2 sata slusanja mp3 i radija, sa svako malo fotografiranja.

Prezadovoljan. necu da rizikujem. Imam original mobilni.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zar postoje kopije mobilnih???

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 11:27 
Pripravnik
Pripravnik

ne postoje valjda,,, ali ne treba mi mobilni koji je svercan i otkodiran sa strane mreze... jako puno koristim mobilni za razgovore... po 3 sata dnevno pricam, dosta se krecem pa mi treba i radio dok putujem kao i mp3, kao i fotic za nesto uslikati.

imam ovaj mobilni vec 2. sedmicu i prezadovoljan sam... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 11:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Ne znam da li je neko rekao. Klizni telefoni su zlo. Znam da mislite sve super, ovo ono...otiće ti kabal 100%. Zavisi koliko želiš da ga imaš...al' ne raččunaj više od godine....u 80% slučajeva ode kabal i onda da popraviš ili se pozdravip s njim....jednostavno se ne isplati. Moja perporuka je za Sony Ericsson-e iz ove nove serije...oni su fantastični a za ne toliko puno novca. Ili ako baš imaš za trošenje, Nokia, n-serija. Ali sony ericsson je dobar telefon za manje novca.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik

kabal mi je otisao kao i punjac, i kod Nokie i kod Motorole... tako da je sve to tu negdje...

za godinu dana uzimam novu masinu, onako da budem u trendu...

nikom ne kupuje novo auto da bi ga drljao par godina, vozis godinu i mijenjas za novo uz nadoplatu

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Ajde ljudi oladite, covjek je vec kupio mob, nemojte sad da ga istripujete - te ne valja ovo, te ne valja ono... Aj sa srecom, i da ga koristis dok ti ne dosadi.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik

hvala... ali ja stvarno ne vidim neke ozbiljne mane... osim sto je mozda prvise tanak pa tako djeluje krhak, i sto baterija nije bas izdrzljiva, ostalo, ja sam odusevljen..
:)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
Sto se tice baterije imas one cake sa brightness-om - smanjis na jednu crticu (odlicno se vidi) + namjestis keypad light da ti radi od, recimo, 18:00 pa do 06:00.
Kod mene baterija ovako izdrzi i 4 dana...
CAOS

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 10:24 
Pripravnik
Pripravnik

Tacno tako. Osvjetljenje sam stavio na samo jednu crticu, ipak se i dalje sve vidi. Osvjetljenje keypad-a od 18-do 6h. I sad mi drzi i do 4 dana ako puno ne pricam i ne slusam i gledam multimediju. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 14:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2007, 18:25
stormbringer je napisao:
Ne znam da li je neko rekao. Klizni telefoni su zlo. Znam da mislite sve super, ovo ono...otiće ti kabal 100%. Zavisi koliko želiš da ga imaš...al' ne raččunaj više od godine....u 80% slučajeva ode kabal i onda da popraviš ili se pozdravip s njim....jednostavno se ne isplati. Moja perporuka je za Sony Ericsson-e iz ove nove serije...oni su fantastični a za ne toliko puno novca. Ili ako baš imaš za trošenje, Nokia, n-serija. Ali sony ericsson je dobar telefon za manje novca.

Sto se kabla na kliznim telefonima...pricaj mi o tome, a o popravci nema ni govora (licno iskustvo)jer taj kabal koji stave jedva da moze trajati 2-3 mjeseca.Sto se sony erricssona tice upotpunosti se slazem jos kad bi neki (W880i . . . )imali malo bolju tastaturu...Nokia n-series je apsolutno najbolji izbor,mada ne mora uvijek biti tako npr. 6120 je takodje dobar a ima i sasvim ok izgled i vise nego povoljnu cijenu

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Zavisi koliko želiš da ga imaš...al' ne raččunaj više od godine....

Jedan trajao 2 godine (dok ga nisam izgubio) .. drugi traje godinu + mjesec/dva ..

Umbrella .. bitno je da si ti zadovoljan .. ostale price okaci macku o rep ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]