banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 14:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9939 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 493, 494, 495, 496, 497
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2025, 07:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kakva je situacija sa Honor telefonima? Šta preporučujete sa mtel-a? Ugovor mi je pri kraju, a vrijeme je i mijenjati telefon. Zadnjih par su bili iz Redmi Note linije i nisam imao neki zamjerki.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2025, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Kao neko ko je godinama koristio Huawei i bio prezadovoljan,Honor mogu od srca da preporučim.

Jedini sto u Mtelu imaju abnormlane cijene,pa nisam siguran koliko se isplati kod njih kupiti.

Vidio sam skoro za cc 880KM Honor Magic5 Pro telefon,star 2 godine, ali taj telefon imam i fenomenalno je.Za te pare mislim da nema ništa bolje kupiti (punjač ide u pakovanju).

Kolega skoro uzeo sinu Magic7 lite za nešto ispod 600KM u prodavnici (ona kod biblioteke,prekoputa hotela Vidovic).Bila neka akcija uz telefon dobiješ gratis originalni punjač (što isto nije zanemarivo danas).

A možda ti se najviše isplati preći na Eronet i kupiti ovaj Redmi Note 14 za 69KM,tarifa 30KM mjesecno

https://www.hteronet.ba/privatni-korisn ... broj-pg320

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2025, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Honor 400 Pro koristim oko sedmicu dana, sve je na flagship nivou sem možda kamere, a ona je vrlo dobra.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2025, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Primjećujete li na tim Honorima da izvještači lica ljudi u nekim slučajevima?

Na ovako nešto mislim, ima dole još primjera

https://www.reddit.com/r/Honor/comments ... ly_photos/

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2025, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ja sam isključio AI photography i ne primjećujem to. Mislim da to telefon radi kada uslovi za fotografisanje nisu idealni, pa se trudi da „pomogne”.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2025, 08:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2022, 01:48
_зока je napisao:
Kakva je situacija sa Honor telefonima? Šta preporučujete sa mtel-a? Ugovor mi je pri kraju, a vrijeme je i mijenjati telefon. Zadnjih par su bili iz Redmi Note linije i nisam imao neki zamjerki.

Zavisi koliko si voljan potrošiti. :D I normalno za šta ti treba. Prije par sedmica produžio ugovor uz 400 Pro i stvarno odličan telefon. Doduše, to je bilo tokom akcije "Early Bird" gdje su dijelili nekakve poklone (neka dodatna zaštita za ekran, slušalice, punjači i neke sitnice), ali izgleda da je još ta "akcijska" cijena. Obična 400 isto nije loša, a malo je razumnija cijena.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2025, 09:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Megabyte je napisao:
Primjećujete li na tim Honorima da izvještači lica ljudi u nekim slučajevima?

Na ovako nešto mislim, ima dole još primjera

https://www.reddit.com/r/Honor/comments ... ly_photos/

Normalno izgledaju fotografije ljudi na 400 Pro, najvjerovatnije su sa MagicOS 9.X popravili većinu tih gluposti s facama (izgleda da je taj thread za MagicOS 8.X). Imaju opcije "Beauty" i "AI Enhanced Portrait" kad slikaš u režimu za portrete, ali oboje se mogu ugasiti.

Inače, to je problem s preagresivnom obradom fotografija generalno na telefonima, ne samo Honorima. Npr. na iPhoneu kad slikaš, recimo, prirodu (drveće, lišće), životinje, ljude i uopšteno stvari s dosta detalja (rubova), pogotovo ako je zumirano, baš zna nekad pretvoriti stvari u vodene boje ili jednostavno previše izoštri. Komedija je da ne možeš ugasiti, već moraš platiti aplikaciju koja ima opciju da se to ugasi...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zoka...evo mozda imaš dobru ponuda za Honor 400 u Bingu. U ovoj akciji do 31.07. dobiješ punjač i slušalice gratis

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Mi 11 Lite 5G NE, platio 150KM polovan, sam promjenio bateriju za 80KM. Davati 1000KM+ za telefon, čista budaleština.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Nije budaleština. Ti telefoni pregaze taj tvoj po brzini punjenja i kamere npr. Pri tom niko nije gledao filmove za odrasle preko njega, jer je nov. Još se javi kroz godinu dana da vidimo da li je i dalje ispravna ta neoriginalna baterija.

Meni nije budaleština ni dati 2000 za telefon, ali mi budžet to ne dozvoljava.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Inace je taj Mi 11 lite imao nekih problema sa baterijama, pregrijavanjima i jos par nekih stvarcica.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Megabyte je napisao:
Nije budaleština. Ti telefoni pregaze taj tvoj po brzini punjenja i kamere npr. Pri tom niko nije gledao filmove za odrasle preko njega, jer je nov. Još se javi kroz godinu dana da vidimo da li je i dalje ispravna ta neoriginalna baterija.

Meni nije budaleština ni dati 2000 za telefon, ali mi budžet to ne dozvoljava.

Brzina punjenja ti treba jer si stalno u žurbi? Nemaš punjač u autu, na poslu?
Vrhunska kamera jer se baviš profesionalno fotografisanjem? Bitan ti je svaki detalj, naročito onaj koji AI napravi?
Baterija je OEM, znači iz iste fabrike kao ova u telefonu. Javim se kroz 4-5 godina, kad oslabi.
Što se tiče tehnologije, smatram da sam prilično zaludjen za raznoraznim novotarijama, medjutim, telefoni, televizori, a naročito pametni satovi su nešto na šta apsolutno ne treba trošiti mnogo novca
Zaboravio sam, spomenuo si brzinu. Jeste, brži je Honor, ali šta ti imaš od tog?/Radiš proračune, obradu videa i fotografija pa ti skraćuje vrijeme rada? Slabiji cpu/gpu sporije će otvoriti ap ili nešto drugo, ali na kraju je isti rezultat.

gishas je napisao:
Inace je taj Mi 11 lite imao nekih problema sa baterijama, pregrijavanjima i jos par nekih stvarcica.

Mi 11 Lite 5G NE, kao New Edition. Guglaj.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je uvijek neki target bio 1000KM (proslogodisnji top model), stim da onda telefon izgura 4+ godine.Ovaj put nisam mogao uzeti to za cc 1000KM,pa sam dobio skoro 2 godine star top model (cijene su otišle u nebo).

A poslije mene taj moj telefon uvijek neko naslijedi,tako da obično izgura još koju godinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Od kolege žena je imala isti, prije koju godinu samo se ugasio, baterija, znam da je tada on to gledao i komentarisao koliko je felerican, nebitno ako tebe taj služi svi sretni.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A Zoka ako traži budžet varijantu, vracam se na Eronet ponudu (prenos broja),gdje dobije Redmi Note 14 za 69KM,jeftinije od toga ne možeš proći.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gishas je napisao:
Od kolege žena je imala isti, prije koju godinu samo se ugasio, baterija, znam da je tada on to gledao i komentarisao koliko je felerican, nebitno ako tebe taj služi svi sretni.

Prije ovog Zenfon 6, problem sa procesorom. Kupio za male pare, druga matična i dalje radi.
Mi 11 Lite ima problema, medjutim, najmanje NE verzija.
Telefon mi je za surfanje, YT i komunikaciju. Kao auto, od tačke A do tačke B.

Dakako da je bolje imati hardverski napredniji telefon, ali ne vrijedi tih para. Previše je.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 18:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pečenko je napisao:
Mi 11 Lite 5G NE, platio 150KM polovan, sam promjenio bateriju za 80KM. Davati 1000KM+ za telefon, čista budaleština.
Je li ti prodaješ onaj auto? 90% stvari koje si napisao da su odradio na auto po meni je budalaština i bacanje para. Al ti smatraš da je to potrebno i svojim parama plaćaš pa ja šutim. Ako ja smatram da je sasvim ok da platim telefon 2000 maraka, svojih maraka, nemaš ti šta sa mi objašnjavaš da to ne treba.

@wizzy
Obično ciljam od 600-800KM.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovako nešto možda (Poco X7 Pro)? Ako plaćaš odjednom, to jest i ako ti ne smeta Xiaomijev softver. Vrlo dobra cijena za specifikacije.

Poslednji put menjao Allegro dana 10 Jul 2025, 18:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2025, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Pečenko je napisao:
Je li ti prodaješ onaj auto? 90% stvari koje si napisao da su odradio na auto po meni je budalaština i bacanje para. Al ti smatraš da je to potrebno i svojim parama plaćaš pa ja šutim. Ako ja smatram da je sasvim ok da platim telefon 2000 maraka, svojih maraka, nemaš ti šta sa mi objašnjavaš da to ne treba.

@wizzy
Obično ciljam od 600-800KM.

Ne, ne prodajem ja auto. Naišao na oglas i postavio na forum. Shvatio si zašto.
Naravno da svako za svoj novac kupuje šta želi, medjutim smatram da to ne vrijedi tih para. Kao što sam već napisao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9939 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 493, 494, 495, 496, 497

Sva vremena su u UTC [ DST ]