Tommy Vercetti je napisao:
Znaju se oni gubiti, ne brini. Meni je znao stici 6 izvjestaja za jednu poruku. Imaju svojih bubica, ne da mi se pisati sada.
Pa znam to. To nije čudno. Meni se znalo desiti da mi stiže izvještaj za poruku koju nisam poslao. Ili da mi stiže izvještaj svakih sat vremena za istu poruku. Dok im nisam počeo dosađivati, nisu to ni riješili.
Ali ovo je čudno da mi stigne poruke od prije mjesec dana. Koju sam tada normalno primio i obrisao. Ali ovaj put sa drugogo broja.
Ne brinem

Imao sam ja zanimljivih situaciju kada sam se zabrinuo. Jednom sam prijeteljima posalo mejl u kojem sam opisao kako ćemo uz pomoće pokemon jaja večeras prvo uzeti Srbac pa onda Berlin.
Iskoristio tekst pjesme Leonard Cohena
First we take Manhattan, then we take Berlin
I još spominjao Radovana, Ratka, Al-Qaeda....
Malo se igrali sa
ključnim riječima . Bilo je tu dosta stvari. Naizgled nepovezanih, ali zaista nepovezanih

I bio sam zaboravio na to kuckanje. Ali to veče moji se vratili sa sela iz Lijevča. I počeli pričati o čudnoj kontroli SFOR-a. I kada su ispričali šta je bilo, nisam moga da vjerujem.
Da li je bila puka slučajnost ili šta već, ali su ih zaustavili. Ne samo njih. I pretraživali kombi. Kada su našli kartone sa jajima sa sela, uzeli bateriju i osvjetljavali jedno po jedno jaje.
To me zabrinulo, i onda sam pazio šta pišem.
Pa pa paranoja ....