banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 12:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2009, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
:(

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 15:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2009, 20:01
Постоји Wadja,потребна регистрација,може се слати у Србију али мислим да не може у РС.Можда некоме значи да Телеком Србије има у понуди бесплатно слање до пет смс порука дневно у оквиру своје мреже и за своје кориснике у Србији(на сајту Мондо)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
a nama treba za BiH nesto...Za wadju mislim svi znaju ali steta sto ne moze ovde kod nas da odu poruke vise...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 14:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Feb 2010, 13:35
https://www.vlayko.com/

...registruješ se i dobiješ mogućnost da pošalješ 10 poruka free bilo kome i 10 poruka registrovanim članovima. Ako hoćeš i dalje da koristiš, uplatiš 5 eura i dobiješ kredit za 90 poruka bilo kome i 90 poruka registrovanim članovima...ispada da je cijena 0.05 evra (0.10 KM) po poruci kad šalješ bilo kome (neregistrovanim članovima), a uz to dobiješ free 90 poruka da pošalješ registrovanim članovima...nije nešto, ali ima se bar mogućnost prvih 10 poruka free...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Jeftin SMS na FishText ??

sa jednog drugog foruma

Citiraj:
Prije otprilike dva mjeseca sam se logovao na fishtext.com, skinuo aplikaciju na mobilni telefon i sve radi bez greške. Nakon prvih nekoliko, mislim 20-tak, besplatnih sms poruka odlučio sam kupiti kredit od 5 €. Cijena jedne sms poruke (ako se šalje u okviru BH Mobile mreže) je 0,02 €, tako da sa tih 5 € dobijam mogućnost slanja 250 poruka. Ako malo preračunamo za tu protuvrijednost (5€ = 10KM) možemo kupiti Ultra karticu od 10 KM, tj. poslati maksimalno 100 poruka. Znači sa FishText dobijamo 2,5 puta više plus naš Ultra kredit ostaje gotovo netaknut (samo 1 kf po poruci se skida sa Ultra kredita radi potrebe uspostavljanja GPRS veze prilikom slanja poruke). Za mene odlična stvar, pa me zanima da li još neko koristi ovaj servis i kakva su mu iskustva???

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Комшија je napisao:
Постоји Wadja,потребна регистрација,може се слати у Србију али мислим да не може у РС.Можда некоме значи да Телеком Србије има у понуди бесплатно слање до пет смс порука дневно у оквиру своје мреже и за своје кориснике у Србији(на сајту Мондо)

Ima i kod nas na BH Mobile mreži, tri dnevno besplatne na mreže unutar BiH (BH Mobile, m:tel i HT ERONET).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Sva vremena su u UTC [ DST ]