spavac je napisao:
kad se vec toliko zalazes za njegovu jadnu bolest sto mu bolan ne pomognes..sta je to 2000 evra..il mu pronadji posao, ima dve ruke i noge..
Kako homofobi uvijek nadju izgovor. Kad sam nasao da nije 100k nego 2k onda kaze daj mu ti

Pa daj ti onda isto tako bolesnoj djeci za lijecenje u inostranstvu ako ih zalis. Ja da dajem, a politicari da uzivaju u luksuzu. Dovoljno je sto im placam porez, njohovo je da od tog poreza financiraju socijalno.
Ako ce me osloboditi poreza na platu, osiguranje, pdv-a, akciza na kafu i benzin i ostalog onda cu dati za operaciju.
A sta trebam po tvom, da dajem i za socijalno i da dajem za plate za politicare...
Milan je napisao:
Citiraj:
Vas problem koji se protivite ovdje nije briga za bolesnu djecu, nego bolesna homofobija u vasim glavama
Ne, nemam ja nista protiv da on uradi promjenu pola, ali imam protiv toga da to uradi sa parama poreskih obveznika i jos se usudjuje da zaprijeti da ce se ubiti ako to drzava ne uradi...
Pa to sto prijeti nije u redu i glupo je, i ja se slazem.
A sto se tice para poreskih obveznika, to je bolest kao i ostale i treba da se financira iz socijalnog.
Kako ti ne smeta sto poslanici dobijaju mjesecno za odvojeni zivot, stanarinu i druge gluposti 2k isto od poreskih obveznika, a smeta ti ovo. Smeta ti zato sto si homofoban. Ali i to bih shvatio, ali ne shvatam kako onda gledas lezbijske filmove. Imas drugaciji arsin za sve