Elvis Presley je napisao:
Prva stvar, to sto je TEBI nesto nedolicno ne znaci apsolutno nista. I meni je nedolicno kad lik nosi sandale na carape pa cutim, to sam samo ja.
Drugo, ako ti je sve to isto, zasto ima hiljadu tvojih postova na ovoj temi, svaki gluplji od prethodnog?
Ako ti je sve to isto, zasto ne pokrenes temu o nedolicnom ponasanju kod hetero ljudi? Zasto se ne boris protiv toga u svojim stavovima? Zasto ne pominjes to kao argument umjesto samo kao izgovor da se vidi kako si ti zapravo jedna divna tolerantna osoba a zapravo si upravo suprotno.
Trece, i Turetov sindrom se smatrao za opsjednutost djavolom ali sreca pa crkva ima sve manje udjela u stvarima kojima treba nauka da se bavi.
Mene ovo apsolutno ne vrijedja. Argumentujem protiv ljudske gluposti bez obzira na temu.
Reklo bi se da si autoritet po pitanju gluposti i pametnih izjava pa daješ objektivan sud šta je glupo a šta je pametno?

Ti možeš dati samo subjektivan sud, a to i nema neku težinu.
Mojih postova ima svuda, u njima kritike na sve i svašta ali tebi se ne pali lampica na takve postove nego samo na ovoj temi?
Cijelo vrijeme insinuiraš da svi koji ne misle kao ti ili gej populacija su seljaci, konzervativci, homofobi, zaostali, a zaključak koji guraš je da je homoseksualnost kontra zaostalosti, drugim riječima evolucija čovječanstva?

U svojoj agilnosti poprimaš ponašanje pomenutih osoba jer u bilo kakvoj konverzaciji na ovu temu tvoj stav je drzak, nagao i agresivan niti uvažavaš sagovornike šta god oni imali reći i bilo kakav komentar etiketiraš kao zaostalost, homofobiju, glupost.
Šakota, i ti si prerastao ljubakanje po ulici.