momakveseljak je napisao:
Pa da. Najlakše je kada se sam sebi smiluješ. Mi smo jadni, nemam pasoš i svi nas mrze. Get a fucking life. Ja se nisam rodio u inostranstvu nego sam otišao tamo da radim i vratiću se kući. Radim gdje
...
Niko ovdje sam sebe ne sažaljeva to ti je ćinjenicno stanje, tako je kako je,svako se snalazi kako zna i umije, ja ne govorim da je uredu da se jebes s nekim za pare ili jer ima dobro auto ,vec o tome da te takve pojave ne trbaju cuditi obzirom kako se živi''ovdje''.
Meni niko nije dao posao niti sam priliku dobio preko veze nego sam se za to sam izborio. Jesam pojeo razna govna na početku ali nikada nisam dozvolio sebi da me neko ponizuje kao što to sebi dozvoljavaju naše gospođice koje imaju para za ispijanje kafica po cijeli dan po kafanama i traže princa na bijelom
Pricas o sebi out Bosnia nikako da shvatis razliku.
Evo pričaju da će nam ukinuti vize, dao Bog da to bude s 1.jan 2010 jer su nas već uslovno stavili na bijelu šengen listu, pa da vidim snajke u šengen zoni da li će se i dalje vaditi na neispravne pasoše. Hajde da se kladimo u šta hoćeš da se stanje kod žena neće promijeniti. I dalje će ispijat kafe i čekat crne BMW-ove iz Dojčlanda.
Sumljam, možda ti je bolje da iskoristis sada priliku dok možes

by the way sponzorusa je uvjek bilo i uvjek ce da bude.