banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 20:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Jeste li i kako varali?
One night stand 11%  11%  [ 16 ]
Ušao-la sam u drugu vezu 7%  7%  [ 10 ]
Kres kombinacija 8%  8%  [ 12 ]
One night stand (varao-la sam jednog partnera više puta) 8%  8%  [ 12 ]
Ušao-la sam u drugu vezu (varao-la sam jednog partnera više puta) 8%  8%  [ 11 ]
Kres kombinacija (varao-la sam jednog partnera više puta) 12%  12%  [ 17 ]
Nisam varao-la 47%  47%  [ 68 ]
Ukupno glasova : 146
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Prevare u vezi?
PostPoslato: 04 Feb 2011, 10:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2011, 09:59
I prevarila sam i bila sam prevarena. Decka odnosno svoju srednjoskolsku ljubav sam prevarila sa drugim i to tako sto sam odmah usla u vezu sa drugim. U prvih godinu dana je sve bilo divno i sjajno a onda je poceo da pokazuje svoje pravo lice. Prvo izmedu nas izbile sitne prepirke koje su se sa vremenom povecavale da bih ja na kraju nakon malo detektivskog posla :D saznala da je gospodin orao i po drugim oranjima :lol:
Izvukla sam pouku iz toga jer sam ja povrijedila nekoga kome je jako bilo stalo do mene a ja sam ispala najobicnije djubre. Vratilo mi se za to sta sam uradila i sada sam na pozitivnoj 0 :oops: Fino je nas narod rekao da ako ne platis na mostu platis na cupriji.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
прочитао сам читаву тему, баш ме занимало шта форумаши мисле о варању :)

давно сам се опекао и сконтао да нема ништа од тога да будем вијеран и добрица и тако то. и то не само на свом примјеру, него и на неколико примјера од својих пријатеља. "воли и бићеш сјебан, сјеби и бићеш вољен"
ја сам још млад и у мом годишту и највећа љубав може лако да пукне и да се онда запиташ ког си се ђавола трудио и глумио поштењачину и поштовао свог партнера.
право да вам кажем, нисам баш пуно варао, јер сам мање више увијек био задовољан са оним што имам, али да ми је излетила прилика за нешто на једну ноћ, без размишљања бих прихватио. исто тако ако ме дјевојка превари и то буде чисто нека авантура, више бих волио да ми не каже, као што ни ја њој не бих рекао. не можеш се љутити због онога што не знаш.
као што рекох млад сам тако да за сад превару уопште не узимам за нешто страшно и скроз неморално. боље да сад свашта пробам, док још имам времена и прилике. касније кад дођу озбиљније везе и женидба, не пада ми на памет да варам дјевојку која треба да буде са мном до краја живота у срећи и тузи, и да ми рађа дјецу.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Uvijek postoji ona opcija "deny till you die" :D

Nije nista licno protiv tebe usmjereno Sajin, al' meni taj stav varacu sad malo, al' kad se ozenim onda cu biti fini ne pije vode.
Ne mora da znaci da su svi takvi, al' praksa oko mene mi je pokazala da ljudi koji su vezi pristupali na taj nacin u startu rijetko kad odluce na neko 'smirivanje'. Naravno, moze da dodje do promjene i ne treba generalizovati, X primjera je i takvih.

Imam drugara koji se nekad u toku prosle godine ozenio jer mu je mlada ostala trudna. Bio je slicnog stava kao ti, daj aferica dok smo u vezi pa ako sta vise bude onda cu se smiriti. Pa je onda trazio od kuma da ga pokriva kod zene koja kod kuce sjedi sa stomakom do zuba dok on neku omladinku razvlaci po hotelu. Pa se ozenio pa rekao definitivno vise nece. Pa sad cim zena da slobodno, on laje k'o pas na sve zensko sto prodje pored njega :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
A znamo li mi toga drugara što se "oženio nekad u toku prošle godine"? :lol: (šala, šala)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da, bojao sam se dok sam ovo pisao da ce ljudi misliti na ferdinanda. Dvoumio sam se zbog toga da li to i da napisem :?
Nije on u pitanju. On i njegova supruga su jedan od malobrojnih parova koje poznajem da su se u danasnje vrijeme uzeli iz ljubavi, a ne zbog 'sta ce selo reci, kuku mlada ostade trudna' prica.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Слажем се Вања са оним што си написао, у доста случајева буде баш онако како си ти написао, али сам убјеђен да ја нећу бити један од таквих. наравно да никад се не зна шта нам носи будућност, али сам веома сигуран да ја нећу бити такав, највише због неких својих ставова и увјерења о породици и браку(да сад не смарам првише са својим увјерењима), а и кад кажем да нешто нећу, онда се тога придржавам, нисам слабог карактера :)
чак и данас ја нешто нисам луд за преваром, ако нешто налети, сигурно нећу одбити, и то из више разлога, али далеко од тога да ћу ићи и тражити на све стране.

а што се тиче ових бракова због трудноће, нажалост они доста пута не функционишу како треба :-? поготово ако се вјенчају веома млади људи.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
V@nja je napisao:
Uvijek postoji ona opcija "deny till you die" :D

Upravo tako...Neotkrivena laž postaje istina :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 16:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2011, 09:59
Tako je :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 14:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2001, 01:00
Nema prevare dok se ne dokaze suprotno :)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
HogarSTRASNI je napisao:
Nema prevare dok se ne dokaze suprotno :)

Ili dok te ne vidi neko... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
а како живимо у овом малом граду апсолутно је немогуће варати да те неко не види :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Apsolutno sam saglasan... :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Jbg,ispada da su svuda kamere i radoznale komsinice.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

па... немогуће је проћи било куда да те неко не види.
ако сједнеш у неки кафић онда си откривен 100 %.
ако идеш прошетат увијек налети неко..
ако се возиш аутом провалиће те неко на семафору. :)

или сам ја малер.. :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:26 
nisi maler, nego si jos neuk... heheeh

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi ti maler ili barem nisi jedini. Prošli subotu mi prilazi drugarica u City Pubu i odmah nakon što me pozdravila kaže mi: "Čula sam da si sinoć bio sa...", doduše nije bila prevara ali te dve cure se znaju samo iz viđenja i nemaju apsolutno nikakvog kontakta pa ni jednog zajedničkog prijatelja i opet se zna sve... :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
nisi maler, nego si jos neuk... heheeh

подучи ме 8) 8) 8)

Panzer je napisao:
Nisi ti maler ili barem nisi jedini. Prošli subotu mi prilazi drugarica u City Pubu i odmah nakon što me pozdravila kaže mi: "Čula sam da si sinoć bio sa...", doduše nije bila prevara ali te dve cure se znaju samo iz viđenja i nemaju apsolutno nikakvog kontakta pa ni jednog zajedničkog prijatelja i opet se zna sve... :roll:

е то.. баш то.
тајна служба ради.
мени се десило да се упознам са цуром а она већ све живо зна о мени. мала је ово средина а у људима сеоски менталитет :D

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

слажем се са колегама форумашима изнад :)

веома је тешко варати, а да те неко не сконта. наравно да је могуће, али мален је ово град, мање више сви се знају, већина излази на иста мјеста, а и такав нам је менталитет да једва чекамо да некога трaчамо :angry4:
и што је најгоре док та прича пређе преко неколико језика, на крају испадне нешто сасвим треће. Slika

ал ајд то је та сељачка политика и не чуди ме кад тако неки небитни људи у мом животу ме оговарају, али скоро сам упао у двије веома незгодне ситуације због којих сам могао имати озбиљне посљедице(на сву срећу нисам), али сам се страшно иживцирао и нервирао због свега, да бих на крају сазнао да је прича која је потекла од тамо неких дебилних људи, почела да се шири код читаве моје родбине, и онда су то наравно сазнали и људи који нису требали то знати(мада је прича већ била деформисана и полуистинита)
на крају се испоставило да одређене женске особе које су ми близак род нису знале да држе језик за зубима и да су свима причале (иако то није њихов проблем), а да претходно нису ни провјериле са мном да ли је то уопште истина! Slika

као што рече мој добар друг, а од скоро и колега форумаш, еразмо ротердамски: " сељачка политика" :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 19:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
E moj dilbere....

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 07:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Panzer je napisao:

Zato Facebook connection people. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]