skitnica je napisao:
Vrlo mi je cudno to sto si napisao. Izgleda mi kao da nešto nedostaje u toj priči. Jesi li se dopisivao sa mnogo ljudi? Da nije u tom dopisivanju spomenuto nešto problematično? Koliko si dugo tamo i da li si ijedan posao završio? Jesi li upotpunio 100% profil, odradio neki od ponuđenih testova? Možeš li se na UW-Forumu raspitati o sličnim slučajevima?
Ako sam dobro shvatila, neki posao je pokrenut, a oni te suspendovali?
Citiraj:
Jesi li se dopisivao sa mnogo ljudi?
Ne, dopisisvao sam se samo sa jednim klijentom. A podnio oko 10-tak prijava(sve su sada obrisane od strane Upworka). Inače nisam bio aktivan mjesecima i ovaj mjesec sam opet počeo da tražim nove poslove.
Citiraj:
Koliko si dugo tamo i da li si ijedan posao završio?
Mislim da je profil star oko godinu dana, imam 5 završenih poslova i dobre preporuke od strane klijenata.
Citiraj:
Jesi li upotpunio 100% profil, odradio neki od ponuđenih testova?
Da, bio je 100% popunjen do prije par dana kada sam sklonio neke projekte pa sam trebao postaviti nove sada mi je profil na 95% popunjenosti. A od testova odradio sam oko 4 ili 5 njih, uglavnom vezano uz ono sa čime se bavim.
Da, mogao bih otići na UW forum pa vidjeti da li ima sličnih stvari, nekako ne želim da se kockam pa da pravim novi profil dok se ne uvjerim da ovaj ne mogu da izvučem.