.LoPaTa. je napisao:
@dtb_pro 1. ~ HAHahhahahahhahahahhaahh čuj nema toga ko ne zna za ovaj srv.... ja znam za njega jer je moj brat davno igrao na njemu... inače glup mi je server...
Sine, koliko ti imaš godina? Imaš li ti blage veze da mogu tata da ti budem? Pri tom mislim da mogu da ti tata budem i u CS-u.
Ja sam CS probao još sa verzijom 1.3, a na verziji 1.5 sam ostavio toliko sati da sam penziju mogao zaraditi. A tek 1.6. Batalio sam taman negdje kad je Source izašao. Od tada jednom u 4-5 mjeseci poigram koju. Ali vrlo brzo batalim jer od vas balavaca koji mislite da su Aim, SpeedHack i WallHack sastavni dijelovi CS-a me brzo prođe volja. Samo se nerviram bezze. Nekad je to bilo puno bolje. A to ti govori osoba koja je svojevremeno bila jedna od admina na Blic-ovim serverima kad se CS baš momački kuvao.
Stoga drži se ti svojih servera koje tamo bespoštedno ubudale bump-uješ i onakvih kao Rakija gdje su admini neki klinci koji ti sprče ban nakon što odvališ tri headshot-a zaredom, jer oni to jadnici ni sa uključenim Fighter-FX ne mogu.