banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 13 Sep 2009, 18:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Igram Virtua Tennis 2009 - slicna kao i prethodna verzija, s tim sto u ovom novom delu se pojavljuju Djokovic i Ana Ivanovic. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Elvis Presley je napisao:
Ja skidam Hellgate London.
Je li iko igrao,utisci?

igrao davno
sve u svemu vidi se da su radili blizzovi ex-employees jer je ovo nesto kao diablo 2 u 3d - nadrkavanje po misu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Prosao Grand Turismo 1 i sad sam na polovini dvice :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Upravo sam završio Gothic 3.

Igrao sam ga u martu a onda sam napravio veliku pauzu do kraja avgusta od kada ga igram relativno intenzivno. Velika igra. Ali i dosta dobra.

Vrlo uskoro (3. oktobra) izlazi Risen, duhovni nasljednik G3 (radi ga isti tim ali ovaj put sa drugim izdavačem). A samo mjesec dana nakon toga izlazi Dragon Age (BioWare). Biće zanimljiva jesen.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
Igra se killzone2 na ps3 :) i sada sam se zagrijao za nba 10 demo i fifa/pes 10 demoe na ps3 :D.Takodjer nastavlja se pes 09 master liga i cod4/cod2 se baci tu i tamo koji cb :)
A evo bas danas skinuo cod5, 7.5 gb skido igricu, 3.5 gb patcheve pa da malo zombije :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo upravo sam oko sat i po igrao Witcher. Borba mi sada ide bolje, prešao sam onaj početni (uvodni) dio i sad sam na Chapteru 1. Sviđa mi se ovo što sam do sada vidio. Journal je dosta dobar, nisam sve pročitao, sutra ću. Trebam pogledati i ono oko izgradnje karakteristika svog lika, samo sam bacio pogled i nisam previše shvatio, pogledaću i to kasnije.

Osvježenje je vidjeti brzo učitavanje pozicije u odnosu na Gothic 3. Doduše Gothic 3 učita cijeli svijet odjednom, nema naknadnih učitavanja, a ovde ima, kada se ulazi u zamak onda učitava unutrašnjost zamka a kada se izlazi onda učitava eksterijer zamka.

Još nisam došao do nekih nelinearnih elemenata, do nekih mojih izbora o daljem toku igre.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ja veceras pocinjem. Inace kad sam davno igrao ucitavao je uzasno sporo, ali taj enchanced edition je izgleda ubrzao doticno, ajde napisi koju o borbi, citam onaj tutor.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
company of heroes u LANu (thank God for Hamachi)
a planiramo probati i Marvel: Ultimate Alliance i jos neke zezancije

btw zna li neko ima li neka strategija koja ima coop kampanju mozda?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
BSE je napisao:
btw zna li neko ima li neka strategija koja ima coop kampanju mozda?

Dawn of War II. I da, kao što loading screen u tom infu veli "you are all Blood Ravens"...ova igra stvarno ima sve...
Mada viđoh original CoH samo 17 rkemi, kontam si to uzeti i malo po netu raspaliti

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Borba u Witcheru ide ovako nekako, na početku trebaš kliknuti jednom (ili dva puta?) na protivnika (taj početni dio nisam najbolje shvatio pa kliknem par puta :)), nakon toga klikneš samo kad se kursor u obliku mača pretvori u plameni mač, kada dobije žutu boju. I to je sve. Ako tada klikneš onda tvoj lik odradi combo udarce koji pogađaju protivnika. Ne treba klikati prije ni poslije plamenog mača. Kažu da kasnije kako napreduješ tvoji combo udarci budu dosta raskošni i lijepi za gledanje. Uz to imaš one modove borbe, na Y su ti udarci spori ali jaki (za jače i oklopljene protivnike), na X su brzi ali slabi (za agilne protivnike), a na C se boriš dobro protiv grupe protivnika koji te okruže. Meni se dešavalo da prestane da se pojavljuje plameni mač u toku borbe pa opet pokoji put kliknem na protivnika da bi se valja ušlo u tu sekvencu sa plamenim mačem. Inače tvoj lik Gerald navodno sam izbjegava i blokira udarce pa ti to ne moraš raditi, osim što te dvostruko klikanje na kursore tastature u toku borbe baci u tom smjetu, to je kao neko izbjegavanje.
Tek treba da vidim koliko pravilan izbor režima borbe zaista doprinosi borbi, i tek treba da vidim za koje protivnike je bolji koji režim. Kako rekoše na onoj temi sve je lijepo objašnjeno i u samoj igri, u Journalu imaš isto sve opisano, nisam Journal sinoć nešto puno čitao jer je bilo kasno a htio sam više igrati i preći. Danas ću to pročitati a i pokušati shvatiti one Talents, izgradnju karakterisktika i Skill-ova svog lika.

Već na početku igre ima Alhemije, djeluje mi da će je biti dosta. Vidio sam da kada držiš SHIFT onda možeš kursorom klikati po interfejsu, promjeniti oružje, popiti napitak i tako to.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Izašao je oficijelno Batman: Arkham Asylum v1.1 Patch. Bilo ga je i ranije ali nezvanično. Viđao sam da igre nezvanično izađu ranije (pa i sam ovaj Batman kojeg su neki prešli prije nego što je zvanično izašao) ali nisam viđao da i patchevi izađu danima prije zvanične pojave :)

http://www.gamershell.com/download_51260.shtml
http://www.gamespot.com/pc/action/batma ... ;downloads

...among other things adding PhysX support to the superhero game (there's a new video on the YouTube with comparisons with and without PhysX)

http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw

PhysX je zakon.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vader prosvijetli me... Jel patch dodatno poboljšava fiziku na nVidia karticama sa PhysX čipom, ili u kompletu fiziku baca na leća procesora, te je ona moguća i na ATi karticama...pošto je prije bio sličan video koji glorifikuje nVidia PhysX, i govori nama s ATi-em da je bacimo i kupimo si nVidiu zbog dinamičkog papira...odnosno ovaj video

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nakon 3 dana skidanja sa neta...izbaci mi error prilikom instalacije a onih 5gb skinutih sam obrisao kada sam ekstraktovao u .iso ...j***beeem ti igru

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Obrisao si RAR-ove od 5 GB? Ali i dalje imaš ISO?

Koji error ti javi kod instalacije? Jesi li probao ponovo instalirati (mada ovo uglavnom ne uspije)?

Jesu li se i drugi žalili na tom topicu odakle si uzeo linkove za skidanje? Možda da pitaš tamo u čemu je problem.

A za PhysX u Batmanu, koliko sam shvatio igra u startu uopšte nema PhysX već ga ima tek sa ovim patchom, pretpostavljam da su ga ubacivali ali nisu sasvim završili do finaliziranja igre pa su ga ubacili naknadno preko patcha. Znači ko ima nVidia karticu koja podržava PhysX sada može da ga ima u Batmanu, preko nVidia GPU. Ne znam za ATI koji koliko znam nema nešto slično PhysX-u. Tačno je da nVidia može da reklamira svoje kartice preko PhysX, ali i sa pravom, PhysX je zakon, ima klipova na YouTube za razne igre koje pokazuju razliku između PhysX i ne-PhysX. Pretpostavljam da će sve više igara podržavati PhysX i to je velika prednost nVidie što će sigurno kod mnogih odlučivati o tome da li da kupe ATI ili Nvidiu.

Pretpostavljam da ATI može da simulira PhysX ako te proračune fizike baci na CPU. Ne znam da li ovaj patch to radi.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma znam do cega je problem, jedan od 25 komada je vjerovatno lose skinut iliti corrupted bio, nisam obracao paznju na error prilikom ekstraktovanja jbga.. vidicu ako mi se bude dalo iz pocetka...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pa skini samo taj jedan koji je corrupted, WinRAR će ti reći u kojem je erorr pa ga skini ponovo. nema potrebe da skidaš sve.

Ja sam tako nekidan skidao Batmana, u više fajlova je bio error pa sam ih skinuo ponovo, onda je samo u jednom bio error ali je ostao i nakon novog skidanja, na svu sreću na tom topicu su se nalazili recovery RAR fajlovi pomoću kojih sam "spasio" to skidanje od 8 GB i uspješno instalirao Batmana.

Nema razloga da si ne da ponovo skidati, ionako se skida u pozadini dok ti radiš druge stvari :), jeste isfur ali ide to samo od sebe u pozadini, a do tada možeš igrati ili raditi nešto drugo, ili spremati ispite :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Problem je sto sam ja izbrisao sve te fajlove nakon sto sam ih ekstraktovao...:) Ostao je meni .iso ali ne i onih 25 .7z fajlove od po 200mb :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Skidaj ponovo :)

Vidi prije toga da li se neko na topicu žalio na probleme, i da li ima potvrda da im je sve prošlo OK.

Da li je neko igrao novi NFS: Shift? Kažu da je dobar.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ovaj 1.1 Patch za Batmana donosi i interni benchmark (mislim da benchmarka nema u verziji 1), ali kako god bilo osnovna stvar koju taj patch donosi je PhysX (vide o komparaciji sa i bez PhysX http://physxinfo.com/news/261/gpu-physx ... l-version/), testirao sam sa tim benchmarkom kako radi bez i sa PhysX pa evo rezultata

Sa 190.62 drajverima (valjda bi ovih dana trebali izaći novi), a ostalo je 1920x1280, Detail level: Very High, AA: 2x

MIN - AVG - MAX (fps)

20-39-61 (PhysX High)
25-48-62 (PhysX Normal)
54-98-129 (PhysX Off)

Ako umjesto AA 2x stavim 16XQ onda sa PhysX na High imam 17-31-45.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

AMD Eyefinity - Batman: Arkham Asylum

http://www.youtube.com/watch?v=ujf6P6iGcfc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]