banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Da pokusas FF IX ili VII :) imao sam negdje linkove gdje skinuti, jedino sto je grafika malo ostarila, ako budes htio javi pa cu ti prebaciti. Ja bih rado neki mmo, ili nastavio stari ali kao sto si rekao, kad pauziras rpg, a pogotovo mmorpg pa dok pohvatas ponovo sve kontrole, uff

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
FF rade i na PC? Nisu PS eksluziva?

Ne bih ih sada, vidiš da imam tonu igara u planu, a nisam ni približno pomenuo šta sam sve stao ili propustio :), kad bih samo igrao trebale bi mi dve godine da sve nadoknadim :)

Što se tiče FF treba li igrati i prethodne dijelove, da se pohvata radnja? Zašto baš FF VII i IX?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaju za pc, dodju uz ps emulator koji nije uopste komplikovan. A VII i IX zato sto imaju najbolju pricu, mada meni ni VIII nije bila losa, ja sam najvise volio skupljati karte, kao neki mini game unutar igre, ima dosta fazona, a ne, dijelovi nisu povezani, svaki je zaseban, jedino ako zelis da skontas Advent children i the last order filmove, onda odigras VII.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 16:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2009, 15:34
Crysis ( oba djela ) ... Igra razbija ...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Fallout, nakon 100 godina XD

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Super ako FF dijelovi nisu povezani, mogao bih onda probati, bar da vidim kako izgleda Japanski RPG. Stavio sam FF VII da se skida. Koliko su duge igre, treba li puno da se pređu? Nadam se da ne govore na japanskom i da nije sve u igri na japanskom :)

Inače večeras sam par sati igrao Gothic 3, pohvatao sam konce brzo i već riješio par questova, sad idem dalje, opet sam se navukao :)
Dobro je da RPG ima dobro urađen Quest Book, onda se lako pohvataju konci, ovaj u G3 je dobar, mogu se pogledati aktivni i završeni questovi za svaki grad zajedno sa dijalogom koji objašnjava quest. Nadam se da ću preći G3 do oktobra kada izlazi Risen.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Super ako FF dijelovi nisu povezani, mogao bih onda probati, bar da vidim kako izgleda Japanski RPG. Stavio sam FF VII da se skida. Koliko su duge igre, treba li puno da se pređu? Nadam se da ne govore na japanskom i da nije sve u igri na japanskom :)

Inače večeras sam par sati igrao Gothic 3, pohvatao sam konce brzo i već riješio par questova, sad idem dalje, opet sam se navukao :)
Dobro je da RPG ima dobro urađen Quest Book, onda se lako pohvataju konci, ovaj u G3 je dobar, mogu se pogledati aktivni i završeni questovi za svaki grad zajedno sa dijalogom koji objašnjava quest. Nadam se da ću preći G3 do oktobra kada izlazi Risen.

Japanski RPG sa ovim standardnim nema nikakve slicnosti :) Nisu duge igre, iako imas side questova (ne mozes bas nazvati questovima, vise istrazivanje) mozes piciti samo glavnu pricu, ali nije fazon posto ako zavrsavas sa strane dobijas posebne magije ili da summonujes specijalna cudovista itd... tipa u FF VIII se sjecam kad sam dobio summon knights of round table koji je polovio cudovista, mada nisam nikada uspio ubiti ultimate weapon... Ako ti bude smetala grafika, probaj IX, malo je sarenija, ali VII def. ima bolju pricu i likove.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 11:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2008, 19:47
Stara dobra vremena :D Cini mi se da je za Knights of the round trebalo trenireti do savrsenstva chocobo-e, ali vrijedilo je :D Upravo je u tome i draz FF-a ti sidequestovi, iako je glavna prica vjerovatno medju najboljima sto sam vidio, ipak su sidequestovi su obiljezje FF-a :), recimo u sedmici ako "ne istrazujes" mozes ostati bez par glavnih likova :D a steta je ne ugrabiti vincenta :D PS da se pohvalim, uspio sam ubiti ultimate weapon...tj sva tri :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Skinuo sam prva dva dela Tales of monkey Island, prvi deo je samo kao kratka uvodna prica, par cakica odradite i kraj, druga malo duze traje u svakom slucaju necu igradti dok ne izadju svi delovi :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Makados je napisao:
Stara dobra vremena :D Cini mi se da je za Knights of the round trebalo trenireti do savrsenstva chocobo-e, ali vrijedilo je :D Upravo je u tome i draz FF-a ti sidequestovi, iako je glavna prica vjerovatno medju najboljima sto sam vidio, ipak su sidequestovi su obiljezje FF-a :), recimo u sedmici ako "ne istrazujes" mozes ostati bez par glavnih likova :D a steta je ne ugrabiti vincenta :D PS da se pohvalim, uspio sam ubiti ultimate weapon...tj sva tri :lol:

E da, ja sam si skinuo walkthrough za sve side questove, da ne bi slucajno promasio kojeg lika, prikupio sve one hm mana pa kako se zvase, ljubicasta,zuta,zelena, crvena itd...eh sve se zaboravilo. A nikako nisam uspio ubiti ultimate weapone.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Prejaki Guybrush :D evo upravo predjoh Episode 2 i toplo preporucujem :D

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 08:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam presao, nisam mogao docekati da izadju svi delovi :D :D :D
p.s. a sto je ostarioooo :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Šta Episode 2? Šta Guybrush? Stari Monkey Island?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vader je napisao:
Šta Episode 2? Šta Guybrush? Stari Monkey Island?

Ne. Tales of monkey island. Sa blagoslovom LucasArtsa radi kompanija telltalegames, isto kao što su i radili serijal sam & max, odnosno svakog mjeseca izlazi po dio prče, koje zajedno čine cijelinu. Izašle dve epizode, ovog mjeseca treća, avantra nije loša međutim epizode su kriminalno kratke a i humor nije na nivou starih dijelova. Ali svakako preporuka.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
kod brke tako los izbor izbor da ne znas sta da uzmes

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Batman Arkham Asylum....
Šta reći...pred izlazak podignut toliki hype, kažu da je zbog ove igre Batman proglašen najboljim superherojem ever u nekom najčitanijem časopisu za stripove, igra ušla u ginisovu knjigu rekorda, traileri izgledaju jebozovno, i onda je zaigrah i rekoh sebi "e ovo je igra", ako je poezija najviša međ umjetnostima onda su ovakve igre vrhunac gaminga....10/10
Gameplay, zvuk, priča, grafika, RPG, i sve ostalo... zajebaće se onaj ko propusti. Splinter cell, Assasins Creed i Max Payne imaju novog tps neprijatelja...
po ovome iznad se možda ne bi reklo ali do sad sam baš mrzio igre sa superherojima

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo vec par dana traizm nesto da zaigram, ali na netu apsolutno nista, vidim da se svako malo pojavljuje novi batman ali koliko sam vidio u traileru i nije mi se nesto posebno svidila igra, ali posto ga hvale na sve strane, skinucu pa pogledati

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ja skidam Hellgate London.
Je li iko igrao,utisci?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Frenki skini sebi Leisure Suit Larry: Box Office Bust :D evo ja upravo skidam... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 11:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2008, 19:47
gears of war 2 da vidim kako to izgleda...sve, sve ....ali chainsaw, prejako :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]