banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 10:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: najave igara
PostPoslato: 18 Apr 2011, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
5 minuta RAGE-a
Djeluje jako jako atmosferično

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nove slike Pejna
Prvo kaput i kosa...onda pravac Sao Paulo...Što se mene tiče, nek rade na igri koliko god da treba nek je još dva puta otkažu (jest da bih ja popizdio prvi zbog toga) jer ovo bi trebalo da bude po nekim pričama, kruna stvaranja igara....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

opet RAGE

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Džontra je napisao:
Nove slike Pejna
Prvo kaput i kosa...onda pravac Sao Paulo...Što se mene tiče, nek rade na igri koliko god da treba nek je još dva puta otkažu (jest da bih ja popizdio prvi zbog toga) jer ovo bi trebalo da bude po nekim pričama, kruna stvaranja igara....

Čika Pejn je tata svih pucačina. Prešao sam prvi dio, skoro u komadu, još onomad... Jedva čekam da uštekam dvije berete i kliznem kroz Sao Paolo kao vreo nož kroz puter.
Hell Yeah!!!
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Najavljena igra Disciples 3: Resurrection
Akkela javlja da radi na naslovu Disciples 3: Resurrection, nastavku potezne RPG strategije Disciples 3: Renaissance. Reč je o preokretu u zemlji Nevendaar, gde se nova sila uzdiže do vlasti - nemrtvi. Pali heroji prošlih generacija vraćaju se da izvrše presude u ime boginje smrti Mortis. Istovremeno a sasvim neočekivano, to je i ljubavna priča.

Važne osobine:

- Pojava nemrtvih, frakcije koju su fanovi godinama iščekivali
- Više od 70 časova igranja, najviše do sada u jednoj Disciples igri.
- 2 glavna lika, 4 vođe nemrtvih hordi, 2 kraljice i preko 50 novih jedinica.
- Popravljen balans.
- Čuvena gotska atmosfera i jedinstven dizajn.
- Zaplet je smislila Ekaterina Stadnikova, autorka najprodavanije Disciples knjige
- Dramatični i izazovni zadaci

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Diablo 3 pri kraju
Akcijski RPG nepoznat tek rijetkima rođenima krajem devedesetih i kasnije, dobit će treći dio maštovitog imena Diablo III i budući je hit

Kako znamo da će Diablo III biti hit? Pa valjda zato što sada ima više predbilježbi nego neke druge igre prodanih primjeraka. Nastavak Blizzardovog akcijskog RPG-a, začetnika jednog posve novog žanra, trebao bi poput Starcrafta 2 u poznati svijet donijeti svježu grafiku, novi sadržaj i biti školski primjer uspjeha.

U intervjuu za New York Times, Jay Wilson otkrio je kako se treći dio Diablo trilogije bliži kraju te kako sada traje žestoki finiš (tzv. crunch time) razvoja i predstoji završno poliranje. Diablo III bi se trebao pojaviti na tržištu u rujnu ove godine i još jednom poharati novčanike svekolikog igraćeg pučanstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar Blizzard nije rekao da Diablo 3 neće 100% ove godine...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ko jos vjeruje Blizzu?
mislim izgledno je da je pri kraju razvoj, ali onda ide jos dodatno peglanje, pa malo beta testinga, tako da vjerovatno i nece ove godine, ali sa njima se nikad ne zna - zinulo im dupe na pare, jer WoWu opada drasticno broj igraca

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Džontra je napisao:
Nove slike Pejna

Znači odgodili su datum izlaska kako bi Maxu obezbijedili pristojan prolog u New Yorku gdje će nositi kožnjake i imati kosu, ok onda, najočekivanije u 2011, iako je šteta što ne radi Remedy.
Još mi samo fali da Rockstarovci izostave kultnu Max Payne muzičku temu i da potpuno izbace stripovsku formu iz igre a na njeno mjesto postave animacije.

Poslednji put menjao Halpert dana 29 Apr 2011, 18:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neće biti stripova u trici...potvrđeno...Fata me šok i nevjerica kad se moram s Halpertom složiti u nečemu...

nego trailer igre koja nikako da izađe

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Fata me šok i nevjerica kad se moram s Halpertom složiti u nečemu...

Nije dugo trajalo
Halpert je napisao:
Znači odgodili su datum izlaska kako bi Maxu obezbijedili pristojan prolog u New Yorku gdje će nositi kožnjake i imati kosu, ok onda, najočekivanije u 2011, iako je šteta što ne radi Remedy.

Da, zbog toga su otkazivali :roll: Višemilionski projekat (i to perfekcionističkog Rockstara)i oni nisu imali komplet priču prije nego što će raditi igru...ne lupetaj...Na samom početku su rekli da će biti objašnjeno zašto max ide iz NY u Brazil...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Sad našao, cijene Rockstarovih produkcija:

GTA IV - 100, 000, 000 $
Red Dead Redemption - 100, 000, 000 $
L.A. Noir - 50, 000, 000 $

Nije ni čudno obzirom da je svaki novi GTA uspješniji od prijethodnika, a i radi dobrog odjeka među fanovima uspješno prodaju i ostale naslove.

Ali u ovom slučaju smatram da će Max Payne 3 biti najslabiji od oba prijethodnika, uvijek su treći nastavci znali fasovati posebno nakon što su ih drugi autori preuzimali
(Remedy je dobio po prstima zbog loše prodaje Alana Wakea i natezanja sa Microsoftom).
U prva dva dijela strip-segmenti su puno pomogli cjelokupnom uticaju, animacija je u prvoj igri bilo zaista malo, a u drugoj bilo ih je dužih, ali ljepše je bilo dočarati strastvenu scenu između Maxa i Mone pomoću slika :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Halpert je napisao:
Nije ni čudno obzirom da je svaki novi GTA uspješniji od prijethodnika

Meni je GTA IV otprilike u rangu sa GTA 3.
I Vice City a pogotovo San Andreas su mi mnooogo bolji od cetvorke.

E sad ako si mislio na zaradu, moguce da je prodavanija cetvorka.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Džontra je napisao:

ma koliko mi igrica izgledala lose,odigracu je samo zato sto je post-apokalipticne tematike :)
BSE je napisao:
ko jos vjeruje Blizzu?
mislim izgledno je da je pri kraju razvoj, ali onda ide jos dodatno peglanje, pa malo beta testinga, tako da vjerovatno i nece ove godine, ali sa njima se nikad ne zna - zinulo im dupe na pare, jer WoWu opada drasticno broj igraca

oni su treci dio najavljivali dok ja jos stidnih dlaka nisam imao(sto nije tak0o davno) :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teaser novog Assassins Creeda malo previše otkriva detalja
I portal 2 CO-OP DLC dolazu u jun-jul periodu

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Mislim da nije bilo, a interesantno je:

Star Wars: TOR

Svidja mi se ovo sa hologramima, kao LS/DS biranje... Mene samo interesuju rase.. Da li ce se moci izabrati rasa prilikom biranja fakcije... Ja bih volio sa Twi'lek-om da igram, ili Nautolan-om :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mass Effect 3 sličice

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovako izgleda novi Assassins Creed Revelations
slika 1
slika 2
Eizo, Altair i Desmond će biti vođeni...Ovo je još jedan "Nije assassins creed 3 već nešto između"

Dalje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q-LsvYntgL4[/youtube]

i za 5 dana
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E7nUn2ACLg8[/youtube]

Ako se "sredi" Mp ovo bi se jako dobro moglo igrati....Druga i treća klasa za mene

"Relic" izjavio nešto u stilu "ubli bi nas kad bi znali kakvu sjajnu igru igramo", a to je neki RTS koji se u avgustu treba najaviti... možda i nije loše što je Mass Effect 3 pomjeren...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 08:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Detalji novog AC-a
Spoiler:
Citiraj:
Ezio is looking for seals in Revelations. These seals hold the memories of Alair. They'll allow Ezio to peek into Altair's life (just as Desmond uses Animus to peek into his ancestors lives).
- You'll control Altair through these sequences.
- The bulk of the game is set in Constantinople which will be split into 4 huge districts (Constantin, Beyazid, Imperial and Galata)
- You'll also visit Cappadocia
- Ezio is over 50 years old in this game
- Ezio has a new item called the hookblade which allows him to use ziplines throughout the city. UBI says that it speeds up navigation by about 30%
- You can also use the hookblade to reach out and pull enemies in for a combo
- Ezio can now make bombs through a crafting system.UBI says that there are over 300 bomb types
- They've modified the control scheme so that circle/B will control the hookblade and triangle/Y will control project weapons and bombs
- Eagles vision has become eagle sense. "Eagle sense let's you focus on a character and see where he's been," Amancio says. "You'll get an approximation of where he will go. If you're able to detect the path a guard will take, you can run ahead, set a bomb, and create a trap or an ambush."

- They've expanded on the Borgia Towers concept in order to create a new system. Throughout the city there are Assassin's Den's, you'll need to complete various assault scenarios in order take down the Templar presence (UBI says that there's more variety than in the Borgia Towers). Once you obtain a den you'll be able to upgrade the buildings in that region along with adding ziplines across the rooftops. You'll also be able to change the guards from being hostile to neutral.

- You can lose control of you dens as you gain notoriety. You'll be able to send your own troops after the templars if you're unable to make it back to the specific den that's being attacked. You can do that by making it to any of the other dens that you currently control. You'll also be able to install a master assassin to control a specific den and you'll never have to worry about it being taken over.

- The assassin leveling mechanic has been increased from 10 to 15
- In order to make the world more immersive they've done away with traditional side missions in favor of random events. For example you may be traveling through a city and notice a shop owner being robbed or a little girl asking for help
- They're using a new type of capture facial technology called Mocam that GI describes as an "intriguing amalgamation of traditional animation, performance capture and the fascinating new style of performance on display in games like LA Noire."
- Desmond is placed back inside Animus where he finds a safe mode called the 'Black Room'. You'll be able to access Desmond's lost memories through that back door
- The gameplay during Desmond's game is described as narrative-fueled puzzle sequences. "Through the manipulation and creation of geometry with the game world, Desmond seeks to reintegrate the splintered layers of his subconscious."

- Multiplayer is returning but this time they're trying to give more focus to the narrative since that's a big part of AC
- You'll be able to custom your character appearance and weapons as well as create guilds

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BRINK launch trailer
Kako ovo planiram igrati, jest da ovaj poslednji trailer i nije nešto...
još kad "poprave" MP servere...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]