banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 26 Jul 2009, 20:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
mr.montana je napisao:
Vincent Corleone je napisao:
CoD 2 On Line every day i jos Total War Serije :Rome i Medieval 2

Na kojim serverima najcesce igras cod 2?

Mnogo ih je igram Clan Base a sad evo ti ip pa vidi ima ih dosta 78.159.121.93:28969 ,78.159.112.52:28976 ,79.133.51.42:28960 ,
82.193.209.201:28964 ,77.239.1.101:27000 ,78.159.112.134:27800 ovo je nas server od mog klana 217.26.75.58:28975 i ima ih jos mnogo neda mi se pisat sve xd ali vidi se preko xfire.

E da ovo sam ti dao crackane servere jer neznam da li org imas ako imas pisat cu org servere :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Skinuo i probao Secret Of Monkey Island Special Edition, izgleda odlično, ono prebacivanje između starog i novog izgleda sa F10 radi odlično, i radi u baš svakom trenutku, i u cutscenes, ekstra su odradili. Zvuk je bolji, grafika je dosta bolja i ljepša, dijelovi koji su imali samo tekst kada lik govori sada imaju i glas. Nisam siguran ali mislim da ovaj Monkey nisam ni igrao, znam da sam nekad davno nešto od serijala igrao ali ne znam šta. Zato mi je jako mi drago da su ovo napravili.

Ovo bi trebalo uraditi sa svim starim legendarnim igrama.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Vader je napisao:
Skinuo i probao Secret Of Monkey Island Special Edition, izgleda odlično, ono prebacivanje između starog i novog izgleda sa F10 radi odlično, i radi u baš svakom trenutku, i u cutscenes, ekstra su odradili. Zvuk je bolji, grafika je dosta bolja i ljepša, dijelovi koji su imali samo tekst kada lik govori sada imaju i glas. Nisam siguran ali mislim da ovaj Monkey nisam ni igrao, znam da sam nekad davno nešto od serijala igrao ali ne znam šta. Zato mi je jako mi drago da su ovo napravili.

Ovo bi trebalo uraditi sa svim starim legendarnim igrama.

znas li mozda sto kod mene ne moze :( :( :( (AMD Barthon 2.8Ghz, 1GB DDR, ATI Radeon 9600pro 256MB, XP sp3, ovo ostalo nije bitno)....kad pokrenem igricu, izbaci mi Application encountered an error and must shut down error....

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 18:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jul 2009, 21:12
To se i meni desilo...Nije ti do kompa nego do instalacje igre...

Izbrisi igru i i instaliraj je na drugu particiju....

Nakon toga instaliraj dotnet35 koji imas na cd-u igre....

Posljednje instaliraj directx sa cd-a (da znam da imas novi ali uradi to, jedino tako ce ti uspjeti...)

Pokreni igru...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pokusao sve to...tacnije ovako:

0. skinem multi language (reloaded) verziju
1. instaliram na D: (ne od Win particija), probam-ne radi
2. instaliram dotnet fix, probam-ne radi
3. instaliram directx, probam-ne radi
4. skinem sam onaj dll i stavim u system, probam-ne radi
5. izbrisem sve
6. instaliram na C: (win particija), probam-ne radi
7. izbrisem sve
8. skinem samo eng verziju igrice
9. instaliram na C: , probam-ne radi....

tako da ne znam vise sta da radim....razmisljam da nije mozda do windowsa...ali ko zna..

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Meni sve radi "iz prve". Isto Reloaded verzija (1.34 GB). Imam Win XP SP3.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Meni sve radi "iz prve". Isto Reloaded verzija (1.34 GB). Imam Win XP SP3.

isto XP sp3, ali ja sam instalirao neki sa integrisan SP3, nisam updateovao...ali mi drug rece da je odlican (drug mi je radio u Credo Computers, pa se razumije).... stvarno ne kontam....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 05:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Frenki je napisao:
uspio pokrenuti i igrati na piratskim serverima, ajd sto flash potrosi 2 sata, ja potrosi 4 :) ali luda igrica, pogotovo engineer i spy

Штета је да се та игрица игра на крекованим серверима :wink: . Ја сам купио TF2 одавно и вјеруј ми, вриједи сваке паре.
Заразно је забавна, а кад можеш да играш на ком год серверу пожелиш, а уз то имаш и она постигнућа (Achievements) е тек онда си се навукао. :D
Признајем, јесам је играо на крекованим серверима прије, док нисам имао пара, али чим сам могао - купио сам је.
А и данас није нешто ни скупа, поготово кад Valve сваки пут кад избаци update за неку класу (остале су још само 3 класе за update- Soldier, Demoman и Engineer) онда дадне и 50% попуста. А имаш и популарне Weekend deal на Steam-у, и ту буде добрих игара јефтино.
Једини проблем је сад што је Valve извео оно срање са цијенама ($=€) па је добро кад имаш неког из USA да му пошаљеш паре да ти купи ту игру као поклон, али по $ цијени. Тако сам ја радио. Ех сад, пошто нема више игара које ме интересују на Steam-у (све које су ме интересовале сам купио, задња је била L4D) мени то више не треба, мада још увијек имам тог пријатеља из USA.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
evo 60ti sam na piratskom serveru od 2000 igraca, samo furam inzinjera i snajperistu ili spijuna. Spijun je malo tezi za igrati, ono vrijeme koje je neophodno od kamuflaze da se vrati da mozes uraditi backstab, pogovoto ako protivnik skakuce. Nego, koliko je tebe izasla igra ?

Igrao sam i l4d, mada samo single player nesto kratko dok sam prijatelja navukao da ju je kupio a ja nisam pokusao mp ali vjerujem da je zabavna

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 01:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Мене је изашла смијешно мало, купио сам Orange Box за 10$ на снижењу (ето потрефило се баш), па ти подијели и види.
L4D сам платио више и то скоро након што је изашла (око 20$ са попустом) али и то је боље било
него пуна цијена која је тад била 45$. L4D single player је тешка досада кад једном пробаш online, вјеруј ми. :wink:
Понекад ми се чини да је single player у L4D стављен само да можеш мало да се вјежбаш прије него што одеш online.
Ја рецимо, нисам играо single player укупно ни 2 сата, а L4D сам играо преко 200 сати. :D
Једном сам играо са 3 Руса и заједно смо постизали Achievements у Survival mode-у. Нас 4 смо издржали преко 10 минута
на свим тежим мапама које до тад нисам могао да ишчупам са разним играчима које сам сретао на серверима.
Тад сам се пуно забавио. :D Кад играш с људима, онда планирате, договарате се како ћете и тако.
Имаш и Achievements, која чине игру пуно забавнијом (мораш да постигнеш неки циљ уз одређене услове, нпр.
Safety First - заврши комплетну кампању (било коју) без иједног friendly fire инцидента).
А кад свуда око себе имаш зомбије и оне обичне и оне специјалне, укључујући тенка и вјештицу, онда је мало теже
кад мораш да покриваш а не смијеш да погодиш саиграча, па ни случајно, ниједном.
У TF2 нпр. имаш unlockable weapons, што ми је прејако (то су они class updates о којима сам причао) тако да са шпијуном
добијеш још 2 нова cloak сата, са доктором добијеш нову пилу и medigun и тако даље (ако те занима, можеш погледати).
Е сад не знам да ли се то може на крекованим серверима направити (вјероватно може, јебига људи све могу крековати данас :lol: ).

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Apr 2009, 15:19
Igrao sam godfather II, mogu reci samo to da je prilicno losa igra, od prethodnika je bolja samo graficki. Cekam mafiju II. Igrao prototype, Igra je dobra za ljubitelje nerealnog skaknja sa zgrade na zgradu, u fazonu spidermana je ali mnogo zaraznija, i kompleksnija sa dosta rpg elemenata. Graficki nije losa ali nista spektakularno.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zavrsio sa ispitima do septembra, pa instalirao KotOR, red je da se predje vec jednom :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 16:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
a igra se najaca igra svih vremena MDK :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 22:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jul 2009, 18:14
eSrbiji ili eBosni u kojoj je trenutno nazalost vecina hrvatskog stanovnistva.[/quote]

Druze nemoj se gubati....... za stanovnisto

A u vezi igrica.... CS na prvom mjestu... xDDDDDD :) :) :D :D :D :D :D :D :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ono sto predlazem je, da obavezno radis HK Repair quest, i kad ga dobijes, da ga povedes koji put :D to je najbolji character i u prvom i u drugom djelu...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Archangel je napisao:
ono sto predlazem je, da obavezno radis HK Repair quest, i kad ga dobijes, da ga povedes koji put :D to je najbolji character i u prvom i u drugom djelu...

Pa to je najvažniji quest u cijeloj igri...nastranu ono spasi/uništi republiku, ubi ovde, spasi tamo, cijela igra se svodi oko jednog od najkvalitetnijih likaova u istoriji virtuelne zabave (s druge strane k.o.t.o.r. II ima nekoliko stvarno neprejebivih (TM) likova, počevši od posade ebon hawka, pa sve do siona i nihilusa). Usput predlažem skidanje modova sa kotor.filefront ili nešto slično, isplati se. I da za II dio, restoration project, obavezno, bez ikakvog pogovora skinuti... dodatno obogaćuje odveć neprejebivu (TM) igru...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jao oni modovi sa Ultra LS.... Mislim kako dobro izgleda Kreia LightSaber...nemam rijeci :D nego jel se moze to koristiti za KotOR 1??

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mislim da ne, pored svakog moda bi trebalo pisati za koji dio je, ali ja nisam našao ni jedan da je namjenjen za oba, tako da...sumljam

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Jel mi mozes dat plz te linkove za igru i kad ins jel moram opet iz pocetka igrat

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

imas na filefront.knightsoftheoldrepublic.com ili tako nesto...samo to ukucaj na google, i sa strane mozes izabrati Sith Lords, i onda ides mods...skontaces, nije tesko :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]