Мене је изашла смијешно мало, купио сам Orange Box за 10$ на снижењу (ето потрефило се баш), па ти подијели и види.
L4D сам платио више и то скоро након што је изашла (око 20$ са попустом) али и то је боље било
него пуна цијена која је тад била 45$. L4D single player је тешка досада кад једном пробаш online, вјеруј ми.
Понекад ми се чини да је single player у L4D стављен само да можеш мало да се вјежбаш прије него што одеш online.
Ја рецимо, нисам играо single player укупно ни 2 сата, а L4D сам играо преко 200 сати.
Једном сам играо са 3 Руса и заједно смо постизали Achievements у Survival mode-у. Нас 4 смо издржали преко 10 минута
на свим тежим мапама које до тад нисам могао да ишчупам са разним играчима које сам сретао на серверима.
Тад сам се пуно забавио.

Кад играш с људима, онда планирате, договарате се како ћете и тако.
Имаш и Achievements, која чине игру пуно забавнијом (мораш да постигнеш неки циљ уз одређене услове, нпр.
Safety First - заврши комплетну кампању (било коју) без иједног friendly fire инцидента).
А кад свуда око себе имаш зомбије и оне обичне и оне специјалне, укључујући тенка и вјештицу, онда је мало теже
кад мораш да покриваш а не смијеш да погодиш саиграча, па ни случајно, ниједном.
У TF2 нпр. имаш unlockable weapons, што ми је прејако (то су они class updates о којима сам причао) тако да са шпијуном
добијеш још 2 нова cloak сата, са доктором добијеш нову пилу и medigun и тако даље (ако те занима, можеш погледати).
Е сад не знам да ли се то може на крекованим серверима направити (вјероватно може, јебига људи све могу крековати данас

).