Toljaga je napisao:
A šta bi uradio da si na sve ovo ubio još trojicu, dobio boelterovu medalju i izgubio zato što je jedan neprijateljski tenk zauzeo tvoju bazu a tvoj saborac u vidu T95 100%HP nije smio izaći na taj IS-4 da resetuje zauzimanje baze?
Vjeruj mi imao sam slican scenario prije par dana, doduse nisam imao ovoliko fragova, ali sa obzirom na sve i bolje da nisam.
Situacija sledeca: protivnicki tim - KV3 sa 30% healtha i GwPanther, moj tim - JagdTiger sa 70% healtha. Mapa El Haluf i JgTiger iako zna gdje se nalazi KV3, zabija se iza neke stijene i ceka da se KV3 popne uz brdo njemu na nisan. Nakon nekih pola minute izviruje KV3 polako na vrh brda i kloc sa JgTigerom umjesto da puca okrece se i bjezi od njega!!! Ne moram ni reci da mu je trebalo pola minute da se okrene jer se stalno zaglavljivao za stjenu pored koje je stajao, dok za to vrijeme KV3 stao u mjestu i puca na JgTigera cime mu skida nekih 40-50% healtha. Kad se lik sa JgTigerom okrenuo da "pobjegne" i cim je presao 10m od stijene iza koje je bio, klepi ga GwPanther i unisti ga. Sva sreca nisam jedan od onih koji udaraju po tastaturi, misu, monitoru i ostalom hardware-u kad su bjesni, jer mislim da bi nakon ovog slucaja morao kupovati novi kompjuter sa svom periferijom.
Jedino sto mi nikako ne ide u glavu jeste kako su ovakvi klocovi uopste dosli do Tier IX i X tenkova?