banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 19:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: najave igara
PostPoslato: 26 Okt 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kada izlazi Two Worlds II?
TopWare je nedavno objavio da će RPG naslov Two Worlds II odgoditi do siječnja 2011. Biti će dostupan na Xboxu 360, PlayStationu 3, PC-u i Macu. Two Worlds II isprva baš i nije privlačio pozornost, no vrlo dobre kritike koje je pokupio na ovogodišnjem E3 i PAX East sajmu su mu ipak osigurale nešto publiciteta.
Igra je trebala izaći još 14. rujna, no budući da je baš u to vrijeme izlazio i Halo: Reach, TopWareovci su igru odlučili odgoditi do listopada. Uskoro zatim, pomaknuli su je za siječanj iduće godine.

Two Worlds II je akcijski RPG kojega bi se po veličini i otvorenošću svijeta moglo usporediti sa poznatim Oblivionom. Two Worlds II ima potpuno novi engine , a među brojna poboljšanja u odnosu na prethodnika spada i bolja umjetna inteligencija računalnih protivnika.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Two Worlds II: Brandnew epic trailer

Izašao je Star Wars: The Force Unleashed II.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pregled: Igre koje dolaze...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 20:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
PES 2011 za PC, izasao? Kada?

Nije mi niko odgovorio, zna li iko?

The sun the moon the stars all bear my seal.

Poslednji put menjao Hard and Heavy dana 01 Nov 2010, 15:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
CoD: Black Ops launch trailer
moram priznati da povlačim ono što sam rekao o ovom CoD-u prije par mjeseci, pošto SP izgleda jako zanimljivo...A MP me ne zanima...osim zombie mod, koji se odvija u Bijeloj kući, koju, jelte, opsjeda gomila ne-živih, dok se na strani dobra nalaze Castro, Kennedy i još neka dva bitna političara tog doba...zanimljivo

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
Hard and Heavy je napisao:
PES 2011 za PC, izasao? Kada?

Nije mi niko odgovorio, zna li iko?

Zna li iko?

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Old Republic neće biti profitabilan
Tako barem tvrdi Heiko Hubertz, čelnik portala Bigpoint koji trenutno broji više od 150 milijuna registriranih korisnika

Na nedavno održanom skupu London Games Conference jedan od govornika je bio i Heiko Hubertz, čelnik portala Bigpoint. Hubertz je tokom svoga govora izjavio da smatra da Star Wars: The Old Republic neće EA-u i BioWareu vratiti uloženo budući da bi se u igri zasada trebala plaćati mjesečna pretplata. Bigpointovac je ustvrdio da budućnost sigurno ne leži u takvom modelu plaćanja.

EA je u razvoj Star Wars: The Old Republica dosada uložio više od 100 milijuna dolara. Ray Muzyka iz BioWarea je u nedavnom intervjuu za portal Eurogamer rekao da usprkos tome što su uistinu puno toga stavili na kocku, Star Wars: The Old Republic ipak smatraju jednom velikom prilikom i ispravnom odlukom.

Azeroth u Civilizationu V
Neumorni obožavatelji Civilizationa V su prenijeli čitav svijet Azerotha iz World of Warcrafta u omiljenu im igru

Kalimdorom i Eastern Kingdomsima je odnedavno moguće lutati i u Civilizationu V. Naime, vjerni fanovi poznate strategije sa stranice Civfanatics.com su čitav stari svijet Azerotha prenijeli u Civilization V u vidu dodatne mape i scenarija za igru. Naravno, jedinice i dostupne strane su ostale vjerne Civilizationu V, a ne World of Warcraftu, tako da će Azeroth ovdje biti moguće pokoriti tenkovima, avionima i svim ostalim jedinicama Civilizationa V. Svaka civilizacija ima vlastito početno mjesto, tako da će recimo Egipt igru započeti u Elwynn Forestu, Kina u Feralasu, a Perzijanci u Durotaru. Azeroth mapu za Civilization V je moguće skinuti za CivFanatics foruma.

Budući da Cataclysm izlazi idućega mjeseca, te zauvijek mijenja izgled starog svijeta World of Warcrafta, ova mapa za Civilization V će zasigurno biti jedan od načina za podsjetiti se na to kako je Azeroth nekada izgledao.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

U ovom slučaju bi se ovo možda moglo i probati.

I Old Republic će biti besplatan?
U zadnje vrijeme sve više razvojnih timova odlučuje svoje MMORPG igre prebaciti na besplatan sistem igranja, a da se pretplata nudi samo za posebne pakete. Većinu zarade u ovom slučaju donose tzv. mikrotranskacije kroz koje igrači za relativno male pojedinačne sume mogu kupiti dodatnu opremu ili različite druge objekte u igri.

Zadnji u nizu prelazaka na ovaj sistem su bili Turbine sa svojim Lord of the Rings Online i EA koji je najavio Battlefield Play4Free. Sada je Hubertz, glavni čovjek portala Bigpoint, pokrenuo govorkanja o tome da će i zajednički porjekt Biowarea i EA, Star Wars: Old Republic morati preći na besplatno igranje. Ovo je jedna od najskuplje plaćenih igara, jer je u nju do sada uloženo preko 100 miliona USD, a pokazuje se kako je kroz pretplatu sve teže vratiti novac. U suštini se još jedino World of Warcraft drži sa starim konceptom.

Model plaćanja sa pretplatom je prevaziđen, pa bi se, izgleda, lako moglo desiti da i Old Republic odustane od njega.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Moguće kašnjenje Old Republica
Ray Muzyka nije želio potvrditi je li proljeće uistinu vrijeme kada možemo očekivati Old Republic, već govori o idućoj godini općenito

Na službenim stranicama BioWareovog nadolazećeg MMORPG-a Star Wars: The Old Republic pojavio se novi video koji prikazuje PVP dio igre, točnije bitku za planet Alderaan.

Kao i svaki dosadašnji uradak, i ovaj izgleda vrlo impresivno i podgrijava maštu, a kad ga već spominjemo recimo da postoje naznake da se The Old Republic ipak neće pojaviti u predviđeno vrijeme.

Naime, u nedavnom intervjuu za Eurogamer Ray Muzyka je o datumu izlaska koji je ranije zakazan za proljeće iduće godine kratko odgovorio: "Reći ćemo samo 2011.".

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
I Old Republic će biti besplatan?

mikrotransakcije - s jedne stranae sjajno, s druge žalosno...
Što se mene tiče ukoliko SW donese ono što je obećao i pri tom bude besplatan, sjajno, a kad poželim armor ili lightsaber pa moram da platim 60 baksa za svaki, majke će biti spominjane LA, EA i BW. Tim redosljedom, dakako :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Džontra je napisao:
a kad poželim armor ili lightsaber pa moram da platim 60 baksa za svaki

Ne bi smjelo biti toliko, u pitanju su mikrotransakcije, mali iznosi.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
I to su vjerovatno samo oni bolji armori ili oruzje... Moces ti u igrici nabaviti normalne... Nesto kao donacije na private wow serverima...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili je tako, ili ćeš za bilo koji item plaćati neku minimalnu cifru...zanm da se priča da su mikrotransakcije uglavnom skuplje od mjesečne pretplate, bar od ljudi koji su u MMO fazonu (ja još nisam, biću tek)

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Glasine o Arkham Cityu
Batman će moći bolje kombinirati ubojite spravice i vlastite šake, hodati po žici i penjati se po apsolutno svemu što ga okružuje

Na forumu arkhamcity.co.uk je nedavno osvanuo niz detalja vezanih uz Batman: Arkham City. Čini se da će Batman u Arkham Cityu biti nešto agilniji nego što je bio u Arkham Asylumu. Naime, ovoga puta će moći izbjegavati metke, uklizavati ispod objekata i penjati se po svim mogućim stupovima i građevimana koji će ga okruživati. Među nove akrobacije je uključeno i hodanje po žici.

Uz razne gimnastičke manevre, biti će moguće kombinirati sve Batmanove ubojite naprave i vlastite šake u nešto učinkovitijim combo potezima. Ti posebni combo potezi se zovu "Terminators", a kombiniraju napade iz zemlje i zraka. Primjerice, u potezu nazvanom "Fallen", Batman će prvo dobro našaketati neprijatelja, potom ga šutnuti u zrak, te ga dokrajčiti u skoku. U Arkham Cityu će također biti moguće napasti do tri neprijatelja u isto vrijeme, a tu je i čitav niz ubojitih napada iz zraka koji će razoružati metu ili je jednostavno nokautirati. Jedna od novih spravica će čak i Batmanov plašt unaprijediti u još jedno u nizu oružja njegovog arsenala.

Bitno je napomenuti da razvojni studio igre Rocksteady za sada nije potvrdio gorenavedene glasine.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

takođe, bitno je napomenuti daće Arkham City rulat kao i prvi dio...

i BTW CoD Black ops izašao danas i recenzije dižu SP u nebesa. MP takođe, al to me baš ne zanima...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Takođe, zanima me samo SP :)

Ala su je zacijelnili, 60 € na Stemau, dok su nove igre inače 50 €.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Idući Call of Duty u svemiru?
Sudeći po izvješću portala Gamasutra, Activision je razvojni studio Sledgehammer uposlio na futurističkom nastavku Call of Dutya kojemu je radnja smještena u svemir. Sukladno tome, glavni junaci budućeg Call of Dutya će biti svemirski marinci, a vrijeme radnje će biti u više ili manje dalekoj budućnosti.

Activision je još sredinom ove godine registrirao nekoliko internet domena za serijal Call of Duty. Call of Duty: Space Warfare, Future Warfare i Secret Warfare su neki od naslova koji govore o mogućim radnjama budućih izdanaka u poznatom serijalu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super meat boy - nešto jako ludo i zarazno na nivou world of goo, će krajem mjeseca doći i na PC...

I ne znam gdje bih ovo napisao, pa ću ovde, pošto uber-rula info....CoD Black ops ima bug zbog kojeg je skoro nemoguće igrtati MP...onda je Treyarch rekao: dobro, napravićemo patch...
Onda je taj isti rekao: Patch dolazi krajem jaunara i koštaće 15 baksa...kakav zakon. Ljudi kupuju CoD prvenstveno zbog MP-a, koji neće moći igrati do januara, i još će morati platiti za nešto što treba po defaultu doći...Blizzard jeste pohlepa, al ni blizu kao Activision...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

CoD Black Ops ima tako oapsan bug za MP? Pa tek je izašao, i još je skuplji od ostalih igara.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Black Ops najprodavanija igra u istoriji zabave
360 miliona USD zaradila je Call of Duty: Black Ops u – prvom danu prodaje! To je bilo dovoljno da je, uprkos političkoj nekorektnosti, Activision proglasi najprodavanijom igrom u istoriji zabave, ali to je naravno školski primjer pretjerivanja, jer se teško može upoređivati potražnja za igrom ili nekim filmom, ako ništa barem zbog različite jedinične cijene.

Ipak, da je igra prodavana, u to nema sumnje, u Velikoj Britaniji i SAD je kombinovano prodana u 4,7 miliona kopija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]