banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: najave igara
PostPoslato: 16 Nov 2009, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Blizzardov raspored
Premda su se mnogi nadali da će ga zaigrati već iduće godine, Blizzardovci će Diablo III dovršiti najranije 2011.

Vjerni fanovi Diabla u koje se i sami svrstavamo bit će razočarani informacijom da se treći nastavak ovog akcijskog RPG-a neće pojaviti niti iduće godine. Tijekom konferencije u New Yorku, Activision Blizzardov šef financija Thomas Tippl objavio je kako imaju strog poslovni model s Blizzardovim proizvodima pa su tako za iduću godinu planirani izlasci StarCrafta II, nadograđenog Battle.Net-a i World of Warcrafta: Cataclysm, dok u godinama iza 2010. možemo očekivati Diablo III, ekspanzije za StarCraft II i Blizzardov novi MMO.

Drugim riječima, Diablo III bi se u najboljem slučaju mogao pojaviti 2011., a gotovo smo sigurni da ga Activision i Blizzard namjerno koče jer su i sami svjesni da bi im serveri trenutno najpopularnijeg MMO-a naglo opustjeli.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ubisoft je izbacio demo za PC verziju James Cameron's Avatar: The Game, pružajući nam priliku da isprobamo ovu igru koja na police stiže prvog decembra, u verzijama za sve popularne igračke platforme. Demo teži približno 1.5 GB.
Tokom instalacije vam se može prikazati CRC greška, ali biranje opcije "Ignore" rešava problem.

http://www.fileshack.com/file.x/15753/A ... me+PC+Demo

Izlazi 1. decembra.

Demo sam skinuo i probao, prešao sam ga za 15 minuta. FPS sa malo RPG elemenata, za ubijene protivnike i pređene segmente se dobijaju EXP poeni, kada se skupi dovoljno napreduje se za Level što otključava nove sposobnosti, armor i slično. Koncept sličan Batmanu. Borba se vodi sa egzotičnim životinjama ali i nekim biljkama, naknadno se naiđe i na Na'vi stanovnike pa se puca na njih jadne koji samo brane svoju planetu. Ali u punoj verziji igre će se moći igrati i na strani Na'vi domorodaca :)

Par slika

Spoiler:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
vuce na cryengine

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 00:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Frenki je napisao:
vuce na cryengine

zar i tebi? ja sam prvo pomislio da je to neki mod za Crysis :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2009, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Za petnaestak dana prvi look nove star wars igre...jea, ili bolje fak jea...uglavnom gdje god da pogledah to su jedna od tri sljedeća kandidata...novo Clone Wars njesra, The Force Unleashed dva, ili Battlefront 3... uglavnom hype trailer ovde...he he "you know Skywalker familly better than your own"...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Zahtjevi Mass Effecta 2
Usporedo s minimalnom i preporučenom konfiguracijom, BioWare objavio kako Mass Effect 2 neće tražiti autorizaciju putem Interneta

Bioware je objavio hardverske zahtjeve i koju će zaštitu koristiti nadolazeći Mass Effect 2 kojeg bismo trebali zaigrati krajem siječnja. Glede DRM-a, kratko je objavljeno kako će igra sadržavati osnovnu provjeru prisutnosti medija, te da neće tražiti online autorizaciju, no verzije koje će se distribuirati u digitalnom obliku imat će vlastite sustave zaštite ovisno o distributeru.

Minimalna konfiguracija potrebna za pokretanje Mass Effecta 2 morat će imati Core 2 Duo na 1,8 Ghz (ili sličan AMD-ov procesor), 1 GB RAM-a, te grafičke kartice GeForce 6800 ili Radeon X1600. Preporučena se pak sastoji od dvojezgrenog procesora na 2,6 GHz, 2 GB radne memorije i grafičkih GeForce 8800 GT ili Radeon HD 2900 XT.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
This afternoon, Take-Two Interactive stock plummeted as much as 21 percent following the company's downward revision of its full-year earnings estimates. Financial carnage aside, the report also bore some unwelcome news for those wanting to play Max Payne 3. The long-awaited return of the landmark shooter series has been pushed back into the August-October quarter of 2010, the fourth quarter in Take-Two's fiscal year. The game had original been set for a winter 2009 release before being delayed to the first half of 2010.

Max Payne 3's bullet time won't start until August 2010…at the earliest.

Set for release on the PC, Xbox 360, and PlayStation 3, Max Payne 3 is currently in the works at Rockstar Games' Vancouver studio, which took over development reins from Finnish shop Remedy (Alan Wake). The game will see the former New York police detective living in squalor in a Rio de Janeiro slum, having bulked up and gone bald. Details on the game's story are slim, but screens show that events soon descend into the gun-fueled violent gunplay that the series is known for.

Novi Pejn opet odgođen za Q3 2010... yeah right...realno je 2012 kolko se odgađa...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 22:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Nije problem sto se odgadja, sustina je da po pogledanim trailer-ima i screnshotovima ne prepoznaje se uopste Max Payne celav , sa pustenom bradom bez crnog kaputa, vise mi lici na novog Hitmana u najmanju ruku.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dolazim kući sinoć kasno...jako kasno...ali sam odspavao što sam manje mogao samo da bih što prije vidio novu Star Wars igru...i mišljenje je podjeljeno...trailer i official... S jedne strane TFU II... ultimativna destrukcija silom...s druge strane TFU II...loša priča, osrednja igra i malo moguća PC verzija...ili neoptimizovana verzija iste...Možda se nije trebalo odmah buditi, mogao sam normalno spavati...al ope Star Wars je Star Wars...dve ultra-awesome Star Wars igre sljedeće godine...da kupujem originale počeo bih se brinuti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Batman - Arkham Asylum 2

http://www.gametrailers.com/video/batma ... e-tv/59828

http://arkhamhasmoved.com/us/

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naijščekivanija igra 2010 (za mene, a samim tim i za cijeli svijet) Splinter Cell Conviction imati će dve kampanje...cool...prva je prequel i biće co-op link, a druga i ona bitinja će biti Sam Fisher u svom ne-stealth elementu, ultimativnog mučenja NPC-ova. Neki možda imaju original Chaos Theory (niko? dobro samo ja), i samim tim znaju koliko je co-op tamo bio ultra-uber awesome, skoro kao i SP...usput i collectors edition će biti i za PC link. Gledam i kontam kako bi bilo sjajno imati sve tri biste skorašnjih igara, Sama, Soapa i Ezia...kako bi sjajno izgledale jedna pored druge...još dva mjeseca i pet dana...
EDIT: ukoliko ste poput mene napaljeni na igru (u šta čisto sumljam, nema puno SC fanova na oviem prostorima), onda i vi možedte imati torbu indetičnu onoj koju Sam Fisher ima u convictionu za nevjerovatnih 29.99 evra, da nazovit danas i dobićete i ovaj fantastični set za rezanje voća i povrća...ne okljevajte

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Modern Warfare 3 - the most realistic game ever

ČITATI TEK KAD POGLEDATE KLIP
Spoiler:
jest da nije MW 3 ali je super fazon, onako za novogodišnje iznenađenje,

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 18:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
Dzontra Volta je napisao:
nema puno SC fanova na oviem prostorima
ima pa samim tim im se i gadi novi sc..
mada odigracu ga cisto da argumentovano mogu reci da je djubar

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2010, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Star Wars the Old Republic izlazi na proljeće....2011 godine....darn
Splinter Cell odložen za mart...darn
Assassins Creed II,Dawn of War II chaos rising izlaze u martu...Woo-Hoo...
Da nije 8 marta i obaveza koje dolaze s njim mart 2010 proglasio bih najboljim mjesecom ove godine....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2010, 01:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEdr8HHJ-zU[/youtube]

Jedva cekam :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2010, 11:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nakon ovog YT clipa i ja jedva cekam :)
ostaje besplatan (mislim naravno na mjesecnu pretplatu) ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2010, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2010, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
V@nja je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEdr8HHJ-zU[/youtube]

Jedva cekam :D

Lijepo izgleda na traileru, zna li se tačan datum izlaska igre ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O sve boljem i boljem Assassins Creedu II za PC

Citiraj:
Novosti u vezi PC verzije AC 2:
Kao što je prije nekoliko dana najavljeno, Ubisoft je napokon otkrio detalje oko nadolazeće PC verzije odlične akcijske avanture Assassin's Creed 2. Dakle, prvo i najbitnije – renesansni AC2 na PC platformu stiže 16. marta. Igra dolazi na PC sa uključena oba DLC paketa

MINIMALNA KONFIGURACIJA:

OS: Windows XP (32-64 bit) / Vista (32-64 bit) / Win 7 (32-64 bit)
Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
Grafička kartica: 256 MB Shader Model 3.0
Hard Drive: 8 GB

PREPORUČENA KONFIGURACIJA:

Procesor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
Grafička kartica: GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 4700
RAM: 2 GB
serije

Gledao malo po tubeu (ne puno da sam sebi ne spoilam) igra je jednostavno fascinantna (da ne kažem neprejebiva (tm)) na svakom području, bar za mene. A usput na Assassins Creed III se radi uveliko i prije izlaska dvice...ono što je sigurno je da će u igri biti ženski assassin, a nepotvrđeno je vrijeme dešavanja...ili feudalni Japan ili WWII

slin slin slin najbolji killsi AC II

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dva FPS-a koji ciljaju na epičnost (odnosno na tuđe epsko) SP-a modern warfarea 2 i MP-a modern warfarea 1...
Bad company 2 moj favorit iako jedinica nije izašla na PC, glavni likovi su neprejebivi(tm). 2 mart...to je sad još malo...aaaa nemogu vjerovati...ima li vremena da se sve odigra...proklet bio mjesecu martu zbog awesomnesa igara tvoieh.BF BC, SC, AC, DoW, sve skraćenice koje osomnes znače...
Medal of Honor 2010 malo previše liči na MW 1&2, ali ajd

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]