kulanderbih je napisao:
pozz svim ljubiteljima ove veoma zarazne igrice...zna li neko da li ima neki dodatni software pomocu kojeg je moguce unaprijediti igru...naravno bez nekih "cheat"ova...jer oni ne postoje (barem koliko ja znam!
Hvala unaprijed
Postoje razni ,,skinovi'' koji ti pokazuju određene karakteristike tenka, informacije i sl. a najpopularniji su skinovi koji ti pokazuju gde je koji tenk najranjiviji. Te skinove skineš i ubaciš tamo gde ti je instalirana igra, detaljnije ne znam, sve imaš na njihovom zvaničnom forumu, a imaš i Balkanski kutak na forumu. Ja to ništa ne koristim jer mi onda ružno i nerealno izgleda, tenkovi više liče na šarene papagaje nego na oklopna vozila sa gusenicama.
A filozofe hoće to da se događa i meni se to skoro uvek događa, naročito kad mi je važno. Onomad prošle sedmice kad su davali iskustvo x3 za prvu pobedu u danu nikako je nisam mogao ostvariti sa tenkom T-34 (igrao sam oko sat vremena, da ne ispadne ceo dan da nisam pobedio), ostvarim samostalno sjajan rezultat (iskustvo 400-500), al' bude poraz i jebaji ga, dobijem samo 400-500 iskustva, a da smo pobedili bilo bi oko 3000. E to baš ubija u pojam, jedino sam sa KV-om svaki dan od tih 7 uspeo ostvariti prvu pobedu u danu i uzeti iskustvo x3, a igram sa KV-3, KV, T-34 i BT-2 s kojim se zezam i uživam, bez nerviranja, opuštencija.
A ima tu i do subjektivnog utiska, jedan poraz nam se čini golem i kad pogledamo u statistici bude to oko 50-50 u postotcima, al' imamo utisak da smo mnogooo više izgubili nego dobili.