banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da, znam da imaju zakrpe i za to. Kad bude jačeg hardvera možda i probam.

A za Far Cry, jel' na realistic jedan metak ubija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:
Da, znam da imaju zakrpe i za to. Kad bude jačeg hardvera možda i probam.

A za Far Cry, jel' na realistic jedan metak ubija?

Ne uvijek. Samo ako je headshot. U principu ne možeš izdrzati više od 4-5 sa punom energijom i štitom. Ako stojiš u mjestu i pucaš sa brisanog prostora na više njih, čak i ako su dalje - tapija, oguliše.
Problem je što iz blizine i oni pucaju rafalno. Uhvati te u rafal, koprcneš se malo i zadnje što čuješ je "You're going down!" "Yeah, yeah,yeah!"
trigeni iz jednog zamaha kidaju čitavu energiju.
Ne preporučujem prelaziti igru prvi put u realistic modu.
Sjećam se helikoptera na brodu u nivou "Boat" kako sam se patio s njim na medium težini, sad ga pređem od prve na realistic, stvar procjene brzine rakete RB-a
FC mi je jedna od najomiljenijih FPS igara. Volim i RPG. Titan Quest mi je bio moćan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Igra li ko Yugi=Oh karte strashno pametna igrica !!!!!I zanimljiva veoma.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

dzabaleban je napisao:
FC mi je jedna od najomiljenijih FPS igara. Volim i RPG. Titan Quest mi je bio moćan.

Meni vjerovatno najbolji FPS. Maestralan. Grafika prelijepa, ne samo tehnički dobra (jer ima takvih sa ružnom grafikom), lokacije prelijepe (pogotovo za to vrijeme), posebno eksterijer kojim igra obiluje, često sam samo stajao i gledao, i želio da sam tamo. A i atmosfera je super, AI sjajan iako nisam igrao na težim nivoima. Stvar se što se tiče atmosfere mjenja sa pojavom čudovišta, ipak je to drugačije "stanje" nego sa plaćenicima, više straha :), u stanju su da skoče i da se nađu pred tobom dok trepneš.

Što se tiče FPS-ova meni je odličan i Undying, pucačina-avantura-horor, legendarna igra o kojoj se i danas piše sve najbolje i koju i danas igraju. Atmosfera neponovljiva. I Wolfwenstein mi je dobar, i Elite Force, to su neki FPS-ovi koje bih ja izdvojio.

Što se tiče Titan Questa on nije pravi RPG, više je kao Diablo, hack&slash. Pravi RPG su Elder Scrolls serijal, Gothic serijal, Baldur's Gate serijal, Fallout serijal, Arcanum i druge. To su odlične igre, a ja sam nažalost najmanje prešao tih igara, više sam prešao avantura i FPS-ova iako mi je RPG bolji, valjda zato što je zahtjevniji, traži dosta vremena, posvećenosti, konstantnosti (ako se napravi duža pauza pogube se konci pa je teško ili i nemoguće nastaviti kao što mi se desilo sa Arcanumom, a stojim odavno i u Baldur's Gate 2, ne znam da li bih ga mogao sada nastaviti :(). FPS nema tih zahtjeva, možeš ne igrati godinu dana a onda samo nastaviti pucati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
trenutno kuvam mario forever...simulacija super maria :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Wolfenstein je bila igra koja me je prije nekoliko godina bukvalno prikovala za PC. Situacija, igram u sitnim noćnim satima, kad odjednom mumije, nakaze, horror. WTF?! Odlična igra, šteta što nisu napravili nastavak za single player.

hack&slash veliš? to ću zapamtiti. Igrao sam i Sacred koji je sličan TQ-u
baš me zanima kakva će biti dvojka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
dzabaleban je napisao:
Wolfenstein je bila igra koja me je prije nekoliko godina bukvalno prikovala za PC. Situacija, igram u sitnim noćnim satima, kad odjednom mumije, nakaze, horror. WTF?! Odlična igra, šteta što nisu napravili nastavak za single player.

hack&slash veliš? to ću zapamtiti. Igrao sam i Sacred koji je sličan TQ-u
baš me zanima kakva će biti dvojka.

sta mislis ocel biti nastavak...ja sam cuo da su oni napravili onaj za MP al da je on trebo biti ustvari na stavak za SP al se nesto sjebalo...tako sam cuo...Frenki je nesto pricao ranije... :-?

wolfenstein je zakon igra definitivno !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Wolfestein je prejak, igrao sam i ja u s tine sate samo od vojnika njemachkih pocheshe izlaziti nake mumuje.....Kada sam pao sa onoga mosta a pred mene mumija ...PREJAKO!Ali uglavnom odlichna je igrica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Skbo je napisao:
Wolfestein je prejak, igrao sam i ja u s tine sate samo od vojnika njemachkih pocheshe izlaziti nake mumuje.....Kada sam pao sa onoga mosta a pred mene mumija ...PREJAKO!Ali uglavnom odlichna je igrica.

po meni te mumije su zeznule igricu. Dosta bolji dio je kad se boris protiv vojnika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Te mumije su bile ako se dobro sjećam u drugom chapteru, i to je bio nekako najzeznutiji dio igre, trebalo je sasuti pošten rafal u svaku da je ubije, bilo je frka za metke, hoće li ih biti dovoljno. Kad se naiđe na dio kad se švabe i mumije bore onda sam sa strane čekao da se poubijaju, i navijao sam za švabe jer je sa njima lakše izaći na kraj, treba manje metaka.

Pričalo se nešto o singlepalyer nastavku, ne znam kako sada stoje stvari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Activision ima para. To je definitivno. Što se tiče nastavka, sve je moguće. Za sada niko ne priča ništa o tome. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Јуче сам инсталирао Обливион, и током инсталације ми је јављао да се неки фајлови не подударају (тренутноне знам тачне детаље, али мислим да се односе на неке звучне ефекте), и ја кликнем на ignore, завршим инсталацију, и кад кренем да играм, кликнем на нову игру, ладно ме искулира, као да нисам ништа кликнуо. све остале опције у менију раде. Укључујући и load game, с тим што ја немам ништа сачувано. Контам да то премостим кад би "убацио" нечији "save" фајл. Или да мијењам диск? Шта би могло бити?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

dzabaleban je napisao:
hack&slash veliš? to ću zapamtiti.

Ako ti se sviđa hack&slash možeš probati i Dungeon Siege. Nisam igrao ali kolega kaže da je dosta dobra, ima dva dijela. Ja sam volio ovakve igre, prvi Diablo mi je legendaran a i drugi je dobar. A onda sam više prešao na pravi RPG, ima sličnih elemenata, napredovanje lika kroz skupljanje experience poena, razvijanje glavnih karakteristika, fantasy svijet, ali sa bitnom razlikom što je RPG nelineran, imaš ogroman svijet i potpunu slobodu gdje ćeš se kretati i šta ćeš raditi, za koga ćeš raditi, kako ćeš rješavati questove i kojim redoslijedom, od kojih questova ćeš odustati iz "moralnih obzira" a što te neće spriječiti da nastaviš igrati. U suštini nema zida na koji bi mogao naići. Po svemu ovome je RPG sličan životu :), nekako najpuniji žanr.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam nedavno instalirao Dreamfall (odličan) i jedan fajl nije prošao, išao sam na ignore i nastavio je instalaciju. Skontao sam da je to fajl jednog od nivoa u igri i da ce mi zatrebati kad-tad, pa sam odmah zamolio torentija da mi posudi igru koju mi je on ljubazno ustupio taman kad sam došao do nivoa koji nije mogao da se učita, pa sam igru instalirao u drugi direktorij, našao fajl koji mi fali, prekopirao ga u prvu instalaciju, i nivo je proradio :), onda sam samo obrisao drugu instalaciju i nastavio igrati. Ovo je najidealniji slučaj kada jedan fajl "pukne" na instalaciji, mnogo je lošije ako tada uopšte neće da nastavi instalaciju, ili kao ovo kod tebe kada nastavi ali igra ne radi.

Probaj drugi instalacioni disk, i ovaj moj je vjerovatno bio oštećen. Ili posudi od torentija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Ja sam probala sinoc Princ of Persia...nije lose...princ akrobata :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Ja sam nedavno instalirao Dreamfall (odličan) i jedan fajl nije prošao, išao sam na ignore i nastavio je instalaciju. Skontao sam da je to fajl jednog od nivoa u igri i da ce mi zatrebati kad-tad, pa sam odmah zamolio torentija da mi posudi igru koju mi je on ljubazno ustupio taman kad sam došao do nivoa koji nije mogao da se učita, pa sam igru instalirao u drugi direktorij, našao fajl koji mi fali, prekopirao ga u prvu instalaciju, i nivo je proradio :), onda sam samo obrisao drugu instalaciju i nastavio igrati. Ovo je najidealniji slučaj kada jedan fajl "pukne" na instalaciji, mnogo je lošije ako tada uopšte neće da nastavi instalaciju, ili kao ovo kod tebe kada nastavi ali igra ne radi.

Probaj drugi instalacioni disk, i ovaj moj je vjerovatno bio oštećen. Ili posudi od torentija.

То сам и мислио, али ја купио диск, инсталирао га, копирао наравно, отишао у радњу замијенио за Company of Heroes (сад то играм), и сад гледам да се некако снађем. :wink: Торенти је?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Tajnica je napisao:
Ja sam probala sinoc Princ of Persia...nije lose...princ akrobata :)

Sand of Time? Mnogo mnogo dobra igra. Ja sam je igrao sa velikim zakašnjenjem, već je važila za odličnu, i meni se mnogo svidjela. Mislim da važi za bolju od nastavaka, koje nisam igrao, ali mislim da i oni važe za sasvim dobre.

Sad isti tim, na isti fazon, pravi Assassin's Creed, djeluje dosta zanimljivo. Radnja je u Jerusalimu (i mislim još dva grada) u 12. vijeku, treći krstaški rat, pripadaš tajnom redu ubica koji treba da izvrši devet naručenih ubistava. Evo iz jedne najave:

Smešten 1191. AD, u takozvanom krstaškom periodu (Treći Krstaški Rat za Svetu Zemlju), Assassin's Creed postavlja igrača u ulogu Altaira, s prilikom da promeni tokove najbitnijih momenata tog istorijskog perioda. Altair je vezan za grupu nemilosrdnih ubica, čiji je plan da spreče dalji napredak rata, time što će uklonuti obije zaraćenje strane.

Negdje sam čuo/pročitao da je Princ u kretanju imao 500 animacija a ovaj Assassin će imati 10.000, moći će da se hvata za sve izbočine, i svašta nešto. U dizajnu gradova su korištena stvarna znanja o tom periodu i arhitekturi tih gradova.

Evo jedan trailer

http://www.youtube.com/watch?v=cc-ClutaN_I

i gameplay trailer

http://www.youtube.com/watch?v=qvs9FxCxvy8

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

bigman je napisao:
Торенти је?

To je jedan jaro na Starčevici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sad isti tim, na isti fazon, pravi Assassin's Creed, djeluje dosta zanimljivo. Radnja je u Jerusalimu (i mislim još dva grada) u 12. vijeku, treći krstaški rat, pripadaš tajnom redu ubica koji treba da izvrši devet naručenih ubistava. Evo iz jedne najave:

Smešten 1191. AD, u takozvanom krstaškom periodu (Treći Krstaški Rat za Svetu Zemlju), Assassin's Creed postavlja igrača u ulogu Altaira, s prilikom da promeni tokove najbitnijih momenata tog istorijskog perioda. Altair je vezan za grupu nemilosrdnih ubica, čiji je plan da spreče dalji napredak rata, time što će uklonuti obije zaraćenje strane.

Negdje sam čuo/pročitao da je Princ u kretanju imao 500 animacija a ovaj Assassin će imati 10.000, moći će da se hvata za sve izbočine, i svašta nešto. U dizajnu gradova su korištena stvarna znanja o tom periodu i arhitekturi tih gradova.

Evo jedan trailer

http://www.youtube.com/watch?v=cc-ClutaN_I

i gameplay trailer

http://www.youtube.com/watch?v=qvs9FxCxvy8
ђ
Ово дјелујуе премоћно! На све с ечовјек пење... А тек борба...
Биће добра и захтјевна игра.
мало ми превише фиксирано дјелује онај коњ, камера се не помјера пуно. Али то је СТВАРНО длака у јајету.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Upravo sam završio prvu Syberiju.

Dobro Macedonić završi opis: "A ako pred kraj osetite da vas iznenada peckaju oči, nemojte ubeđivati sebe da vam je nešto upravo upalo u oko – suze su nešto čega se ne treba stideti."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]