Vidjeces sa is7 kad dodjes. 250, a neprecizan top.
Ja znam sve slabe tacke, od-do, sanjam ih

Ali nekad nemas sanse sa obicnom municijom.
e75 mozes probiti jedino ako pogodis vrh kupole, sto je misaona imenica na recimo 250m. on kad se malo samo nakosi i donja ploca i kupola mu predju 260mm i ne mozes mu nista sa AP.
Sa VK je ista prica, APom mozes probiti samo vrh kupole ili ako potrefis onaj "otvor" na desnoj strani. Mada kod njega ni APCR od 300mm ne znaci gotovo nista.
Kod t10 mi se svidja sto se ne oslanja na oklop, kao is3. kod T10 znas da imas kupolu i ostalo sakrivas. IS3 lafo ima, ali te olako probiju i obicnom municijom. Ako je iole visi tenk od tebe, i 175 mm je dovoljno da ti probije gornju plocu.
Sa t10 mozes okruziti i izjebati i vk i e75 do mile volje, dok sa is7 to vec ne mozes, s njim se uneses u lice i pokusas pogoditi kupolu.
e100 isto, pogoditi onaj otvor na vrhu sa is7 je sala prve vrste. Ali ako stavis APCR, samo izbjegnes mantlet i to je to.
Cak ni FV nije lagan, ako udje u neki polu hull down, tj sakrije donju plocu i malo se iskosi samo. Mada on ima par mjesta koje mozes probiti, no sa APCRom prolazis kroz gornju plocu lagano. Ne smijes fulati protiv njega, jer on ne mozes promasiti.
Jedini tenk kojeg se plasim u is7 je 110e5. On ti udje u facu, spusti HEAT na tebe i cao. A ti hoces pogoditi onaj tumor ili ne. S tim da ga sa AP ne mozes probiti s prednje strane, sve i da pogodis.