Ohrabren Toljaginim i Halpertovim komentarima zaigrah RAGE...Prvo što se može primjeiti je koliko je sjajna amimacija i zvuk...Grafički mi igre izgledaju sve bolje i bolje, da bi nakon godinu dana izgledale staro tako da grafiku i ne komentarišem...Takođe u određenim momentima tako su pogodili fino atmosferu da je to čudo, upadneš u prostoriju i nastane pakao...jedni skaču po zidovima, drugi te flankuju, treći pokrivaju svoje, četvrti bez glave lutaju...Automobili i "primitivni" RPG elementi su takođe odlični...Uglavnom solidna igra, daleko od sjajne ili fantastične, ali i daleko od toga da je poluproizvod i da je poput Crysisa 2, nepotrebna, što bi neki rekli...al možda je to ovaj "kompleks stada" iz mene govori...
Battlefield 3, s druge strane, je upravo ono "grafika iznad svega"...Na par momenata zanimljivo, sve ostalo se svodi na eye candy, zbog kojeg i ne shvataš u šta treba pucati...Skriptana je igra do bola,u tolikoj mjeri da CoD podjeća na "typing of the dead" po količini potrebnog "truda", neprijatelji imaju aim-bot lockan na tebe u 98% slučajeva, pa će svi u tebe pucati, stalno Kampanja je projsek, sve sa QTE koji ubijaju igru...Porediti SP izmeđi Battlefielda i COD-a nema smisla jer je COD neuporedvo bolji po tome, s tim da predosjećam da će COD MW 3 biti još bolji. S druge strane, igra ima neprevaziđenu kako animaciju tako i zvuk, al neprevaziđenu.
Uglavnom nek slika govori bolje od mene kakva je SP kampanja
E ono što je bitno je MP...uglavnom malo sam ga igrao, ali može se zaključiti da je sjajan...Dovoljno sjajan da si razmišljam o uzimanju CD-keya, čim ORIGIN postane malo više user frendy...
Battlefield SP 2-3/10, MP 8/10, Rage još nisam završio, al će biti negdje vjerovatno osmica od mene....
Mada COd, BF, RAGE...sve je to zagrijavanje za Assassins Creed i Batman
Uglavnom, i dalje je Bulletstorm neprevaziđen FPS...