prešao sam demo, ono odijelo daje velike prednosti i zanimljivo ga je koristiti, dosta sam koristio cloack ali se tada troši energija i to zavisno od aktivnosti, ako miruješ možeš dugo ostati u njemu a što se više/brže krećeš brže se troši energija pa možeš ispasti iz cloacka za 10 sekundi, ja ga tako uključio i dotrčao do nekih protivnika misleći da se prošetam među njima a ono cloack se "ugasio"

, bilo je veselo

, ali se ta energija brzo obnavlja pa se brzo može opet uključiti cloack, i da, čim zapucaš ispadaš iz cloacka
kao sto su drugi rekli dosta liči na FarCry, i terenom i atmosferom, po meni i zvukovima/muzikom, možda i kretanjem protivnika, vozio sam se džipom i gliserom, osjećaj je potpuno isti kao u FarCry ali je dodano da se može prebacivati pomoću brojeva 1-5, iz položaja vozača (1) u polozaj mitraljesca (2), pa na suvozačevo mjesto (3), pa pozadi (4-5)
fizika je ekstra, jednom su pucali na mene sa glisera a ja bio iza nekog bureta i metci koji su pogodili u bure su ga gurnuli na mene, ako pucate u bure probušite ga pa iz njega curi neka crna tečnost, dok druga burenca fino eksplodiraju
imate dosta zgodne uspavljujuće strelice koje trebate prvo uključiti na automatskoj puški, prvo sam mislio da ih to ubija pa sam se iznenadio kad je malo kasnije jedan Koreanac počeo da dolazi sebi i da ustaje

, inače to je super koristiti sa cloackom, sačekaju se negdje na putanji njihovog kretanja i na brzinu na tih način eliminišu
ovo je unapređeni FarCry i to uopšte ne može biti loše, baš me zanima kolika će biti finalna verzija, ovaj nivo je veličinom kao prosječni nivoi u FarCry i ako Crysis bude dug kao FarCry biće odlično, ovaj demo se komotno može odigrati par puta baš zbog toga što se može stalno igrati drugačije, može se probati gotiviti sa frontalnim napadima uz obilnu i raznovrsnu upotrebu nano suita, a može se probati i sporiji stealth pristup, može se vozati džipovima i gliserima a može se sve proći i pješke, za one sa boljim kompjuterom je teško odlučiti kako da igraju jer sve vrijedi vidjeti, ljudi prelaze demo (kao i FarCry) po nekoliko puta baš zato što je stalno drugačije, probao sam i hvatanje Koreanaca za vrat i onda bacanje, ako uključite Strenght sve možete dosta dalje baciti, možete bacati razne predmete na protivnike
na kraju je bila neka animacija i mislio sam da je tu kraj ali se igra zaglavila pa sam išao na End Task, valjda je tu kraj, pri tom sam vidio da je tada Crysis uzimao blizu 500 MB RAM memorije
u Bin32 direktoriju imate CPU i GPU benchmarke koje možete pokrenuti
i još nešto dosta zanimljivo, u direktoriju igre/demoa se nalazi Sandbox2 Installer direktorij, to je njihov Editor, ako ga instalirate dobićete Editor.exe u Bin32 direktoriju, sa njim se onda možete igrati, možete kreirati nivoe i možete učitati ovaj iz demoa, ovo će vremenom izroditi mnoge dobre mape, nivoe, modove i osigurati da se Crysis dugo igra, a vjerujem i da je jako zabavno kreirati u ovom editoru, izgleda dosta dobro, sigurno će izaći tutorijali za rad u njemu, neki su već izašli a ima i sajtova posvećenih modovanju i ovom editoru
Evo šta je kreirano i onda odigrano u editoru, skontajte ono oružje na kraju
http://www.youtube.com/watch?v=p_Pl0vGsU4M
Koliko sam vidio zahtjevnošću igre su zadovoljniji oni sa osrednjim hardverom i manjim monitorima nego oni sa jakim hardverom i većim monitorima. 8600GTS može na 1024x768 na medium podešavanjima i kažu da to dobro izgleda i dobro radi. FLASH će nam javiti kad/ako proba