PKT je napisao:
Tražiti logiku u igrama tipa GTR2, Flight Simulator itd. ima smisla, ali u sci-fi igri... nemam komentara.
Naravno, zato bi igre poput CoD mogli napraviti da se umjesto pucanja iz puske gadjaju dildoima ili da te u Resident Evil umjesto zombija napadaju plisani medvjedici i to bi bilo jednako dobro, jer eto nema smisla traziti ikakvu logiku ako nije sim igra...
PKT je napisao:
Budimo realni, bethesda želi da napravi AAA igre od kojih će da zaradi bruku para, da se oni drže koncepta originalnog Fallouta i dvojke, četvorka bi bila tek indie naslov koji bi odigralo 50k ljudi i to nostalgičara iz devedestih a dobar dio istih bi i takvoj igri našao manu.
Pazi presao sam ja Fallout 3 i to bi moglo proci kao neki overhaul mod za Oblivion (posto na kraju krajeva to i jeste), drugo okruzenje, druga prica itd. ali posto se to predstavlja da je nastavak Fallouta sa kojim osim naslova nikakvih dodirnih tacaka nema, e jbga onda...
I pored toga, ovo prvo sto si naveo da bethesda zeli da napravi igru od koje ce da zaradi bruku para stoji, ali to ne garantuje kvalitet te igre i Fallout 3 svoju prodaju u najvecem dijelu moze zahvaliti naslovu, a ne kvalitetu igre. Fallout 3 da se plasirao na trziste bez licence i pod drugim naslovom ne bi se prodao ni za 10% od svoje trenutne prodaje. I sada ako bethesda uzme i nesto smucka nabrzake, naljepi etiketu brenda i plasira na trziste da bi uzeli para ja trebam reci da je to bas super igra i dati pare za to?