Toljaga je napisao:
lemi_93 je napisao:
a zasto uopste i kome ti pokusavas dokazati da igra ne valja. igra se svidjela 95% posto ljudi koji vole igrati rpg igre, oni koji su je probali i svidjela im se ovi postovi nece ubjediti da odustanu od igranja; onima kojima se ne svidja nece je ni igrati a oni koji je nisu probali ce vjerovati vise online review-ima (nego misljenju jednog clana foruma) a vecina glavnih site-ova koji se time bave je smatra jednom od najboljih igara ove godina ako ne i najboljom
Griješiš. Ja sam dokazao da igra ne valja a vi mene uvjeravate da je igra dobra. A nemate ni jedan argument. Kako igra nema nekih pozitivnih strana igra ne može biti prejaka, jednostavno ne može. Pošto je vama igra prejaka to je samo dokaz da Ljudi, tvorci idejnog koncepta skyrima, manipulišu s vašim umovima. Naravno, vi ćete se rađe ubiti uvjeravajući mene da je igra dobra nego da priznate da ne znate odrediti šta je dobro a šta nije, nego vam to neko mora reći. I vi ćete povjerovati u to bez obzira na sve. Lijepo vas pitam opet. Kažete da je dobra grafika. Nije, možemo je upoređivati sa igrama starim pet godina. Čak i iz tog perioda ima relativno dosta igara koje bolje izgledaju. Priča. Takođe, samo kopiraju prethodnike. Gameplay. Da su bar kopirali prethodnike pa u redu, nego su gameplay pojednostavili igru u odnosu na prethodnike. Reci ti meni, ne procent ljudi kojima se sviđa igra, nego zašto se igra tebi sviđa.
Toljaga bas ga lupas. Je li te cura ostavila zbog skyrim ili si dobio otkaz sa posla pa sad krivis igru? Ili si jedan od onih "hejtera" nezadovoljnih zivotom.
Nisi dokazao nista. Tvoj argument zasto 95% ljudi smatra da je igra odlicna i da uzivaju u svim carima iste jeste da bethesda manipulise umovima igraca, i da 95% igraca zapravo ne uziva u igri, nego je igraju jer su tvorci skyrima usli u njihove umove i ne dozvoljavaju im da prestanu da igraju