banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 13:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zapeo na nekom dijelu u Demo verziji (ovde, skontao sam da mogu gurnuti to kao na slici, ali ne i šta dalje :)), ali sad mi se ne igra to, ganjam Witchera (danas nastavio igrati sa ovom verzijom koju sam nekidan kupio na Steamu), a Dragon Age je sve bliže :). Inače mi djeluje simpatična avantura, nadam se da ću je nekad odigrati.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
aha, ok, ako nastavis pa poludis, javi se. : :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Tales of Monkey island, chapter 4 ništ specijalno, al ajd...Ali vijest mjeseca je...počeo sam skidati The Force Unleashed...epskih 14.27 GB-a. Zbogom internet dok ne skinem, zbogom živote kad skinem...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Danas se u "prodavnicama" pojavio Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition.

Povelik je, preko 14 GB koliko mi se čini, na 2xDVD9 ili 4xDVD5.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 16:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Gde ima jos kupiti igre osim kod Brke?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Danas se u "prodavnicama" pojavio Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition.

Povelik je, preko 14 GB koliko mi se čini, na 2xDVD9 ili 4xDVD5.

Vadere svaka ti dala, samo reci gdje, meni se ne da čekati xy dana da skidam... ne čuvaj tajne...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam mislio da tebe ta igra ne zanima :D

Ne ličiš mi na nekoga koga bi zanimala :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Priveo kraju CoD4 - planiram, cim se zavrsi download, poceti RA3. Cuo sam da je smece, al' volim RA pa to ti je :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Ja sam mislio da tebe ta igra ne zanima :D

Ne ličiš mi na nekoga koga bi zanimala :D

Smiješan si, jesi li razmišljao o karijeri kao komičar...mogao bi se obogatiti....

@Vanja
Niko nije bio više razočaran sa RA 3 od mene, koji sam RA2 toliko volio. Nije loša igra, ima svoje momente, ali nema onaj feel

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je RA2 bio fantastican. Ja koji sam se kleo (i dalje se kunem) u Blizzardove RTSove sam u kenjavio protiv Westwood igara, ali u principu ih itekako volim odigrati. Jedina koju nisam presao do kraja je ovaj poslednji C&C - smorila me jedna misija (citaj: nisam je mogao preci :lol: ) pa sam odustao, ali imam i njega u planu da zavrsim.

Pored ovoga, tu i tamo upalim Guild Wars. To mi je malko dosadilo, pa ga igram eventualno jednom u 10-12 dana. Presao sam sve sto se moglo preci, od misija i questova na oba nivoa tezine, preko svih tamnica i high-end area. Sad jedino sto mogu da radim je da ganjam neke titule koje traze basnoslovno mnogo vremena ili da trazim neke ultra-rare iteme, sto mi se opet ne da (a i dobar dio njih vec imam za svoju klasu :D ) .. a nijedno od ovo dvoje mi se ne radi. Da pocinjem sa novom klasom igru otpocetka, pokusao sam - ganjao 'survivor' titulu (manje-vise .. treba preci komplet igru, sve 4 exp, bez da ijednom pogines) .. dosao na pola puta i smorio se :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Malo sam igrao RA2, davno, tad negdje kad je izašao, pa ostavio, valjda naišle obaveze ili druge igre. Ali prvi RA mi je ostao u jako lijepom sjećanju, to je bila odlična igra, jedna od prvih RTS igara koje sam igrao, RA i Warcraft 2, odlične su. Zanimljivo je da njihove nastavke War3 i RA2 nikad nisam puno igrao, ne znam zašto. Ra3 sam samo malo probao, nije mi se svidio, nekako mi je skroz čudno djelovao. Ima i toga da sam 90-tih godina dosta volio RTS, ali kasnije ne toliko, ništa RTS nisam igrao zadnjih 5-6 godina, pa ni taj Warhammer.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Meni je Red Alert 3 odlican.
Istina,RA2 Yuri's Revenge je neprevazidjen,i uvijek cu govoriti da je to najbolja strategija ikad napravljena (sad vi Starcraftovci i Warcraftovci skocite,ali boli me briga,RA2 pa 10 mjesta pa sve ostalo),ali ima RA3 svoje momente.Misije su zanimljive,originalne,nema puno jedinica kao sto su nabudzili u C&C Tiberium Wars,grafika odlicna.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
pa ni taj Warhammer.

Sad ce Dzontra doci, pa si obr'o bostan :D

Ja sam PC igre zavolio upravo uz RTS. StarCraft mi je i dalje alfa i omega, WarHammer tik uz njega. WarCraft 3 mi je skroz OK, ali mi je dvojka bila draza. Westwood igre su mi takodje super. Rise of Nations sam igrao intenzivnije, TA takodje, al' na AOE nikad nisam bio pretjerano navucen (trojku cak nisam ni probao)

I da .. definitivno jedan od RTSova koje sam instantno zavolio je bio - Metal Fatigue. Igra kao igra nije bila nesto .. al' mogucnost da sam sklapas mecheve ala oni iz animea .. neprocjenjivo :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
Ja sam PC igre zavolio upravo uz RTS.

Moguće je da je i kod mene tako. Igrao sam i druge žanrove ali ti neki RTS-ovi su mi ostali u upečatljivom sjećanju. Prvo sam igrao Command & Conquer iz 1995. godine, prethodnik Red Aleru. Kolega je imao kompjuter sa 4 Mb RAM-a a valjda je za igru trebalo 8 MB ali ju je uspio pokrenuti, radila je jako slabo kada ima dosta protivnika, kada je eksplozija, prvo se čuo zvuk eksplozije pa se tek nakon par sekundi vidjela eksplozija jer je framerate bio 1-2 fps u tim situacijama :). A kasnije kada je izašao Red Alert 1996. godine ja sam bio oduševljen, prvi kompjuter sam dobio godinu dana kasnije i odmah sam ga instalirao, do tada sam igrao tek pomalo kod prijatelja ali to nije to. A dobro se sjećam da sam kasnije uživao uz Warcraft 2.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koliko vidim ovaj Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition kad se instalira zauzima 24 GB :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
pa ni taj Warhammer.

Sad ce Dzontra doci, pa si obr'o bostan :D

Ne mogu ja nikoga kuditi što je i pored očiju slijep :D

Kad smo već kod RTS-a, meni je prva igra koja je odredila moju budućnost kao RTS gamera bila AoE II. Bilo je i strategija prije njih, ali ona definitvno u sebi imala sve...Da ne spominjem lekciju iz istorije, gdje sam sve što sam mogao naučiti o Barbarosi i Saladinu naučio tu...

Vader je napisao:
Koliko vidim ovaj Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition kad se instalira zauzima 24 GB :)

Razlog? Igra traje oko 6 sati...ali zato ima sat i po ultra-HD filmova... Usput čitam da je i loše porošla i na PC-u (od grafičkih pidešavanja se samo rezolucija može mjenjati, prosječno oko 30fps i sl), ali to me ne sputava mu mojoj paklenoj namjeri...mada ne izgleda toliko loše

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pojavio se i Repack od 4-5 GB.

- Nothing Ripped
- Movies Converted Down To A Lower Quality
- English Only

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 22:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Igram Warhammer 40000:Dawn of war....nije mi jasno zašto ljudi obožavaju ovu igru....Nigdje taktike,samo napucaj komandose i udri....bezze....

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ajoj sad si gotov kad V@nja i Dzontra dođu, bolje da te nema :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
_zoka je napisao:
Igram Warhammer 40000:Dawn of war....nije mi jasno zašto ljudi obožavaju ovu igru....Nigdje taktike,samo napucaj komandose i udri....bezze....

Upravo.Nigdje taktike.
A rijetko koja strategija po meni ima bas izrezenu tu takticku stranu.
I jos uvijek stojim iza toga da je u tome najbolji Red Alert 2.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]