djesburaz je napisao:
Ranije sam procitao citavu temu, medjutim dosta toga se zaboravi...
Interesuje me refund. Naime, blizi se lagano 45 dana kako mi roba ne stize iz Kine. Kinez spominje da je bila nekakva nezgoda, i da mu je roba vracena, ali me uvjerava da se ne sikiram, da ce je poslati ponovo. Eh sad, ja mu vjerujem, jer ima preko 4000 prodaja i ocjenjen je preko 99% pozitivno. A i ranije sam kupovao od njega, samo sa njegovog drugog naloga, ali skontao sam da je od njega jer je bilo isto ime na paypal-u a koristi i isti e-mail.
ja hocu da mu predlozim da napravimo refund, pa da on nepravi istu ponudu na ebay-u i ja cu je odmah kupiti. Time dobijam 45 novih dana. Medjutim nisam nikad radio refund na pay-pal-u pa me interesuje kako to funkcionise, ako neko moze da mi objasni? Kome se treba javiti, poslati mail??
odeš na paypal i pokreneš dispute:
https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd= ... resolutionpratiš korake i izabereš razloge zašto pokrećeš dispute, tj. zašto želiš povrat novca. i onda postoji konverzacija između tebe i trgovca, i ukoliko se dogvorite zatvoriš taj dispute, a ukoliko se ne dogvorite, onda izabereš opciju escalate to a paypal claim, tj. da paypal odluči ko je u pravu.
evo ja upravo sad primio mejl da sam dobio refund za sat sa dealextreme-a. pripazi se da te ne pokušaju zeznuti kao što su mene. kada sam otvorio dispute, dobio sam od trgovca mejl da mi je kao isplaćen refund, a na paypalu nije bilo nikakvog dokaza o tome. vjerovatno su htjeli da me navuku da zatvorim dispute jer se ne može opet otvoriti kad ga jednom zatvoriš.