bigmaster je napisao:
sad na mojoj kartici revolving kartici sto sam registovao na pay pal,na pay palu racunu stoji 0,00 usd iako na kartici imam 50 maraka ,znaci da mi to nije prebacilo ili ja to moram naglasiti u banci da mi prebace na pay pal racun( pay pal mi je skinuoi 2 dolara neke provjere)sad je na mojoj revolving kartici ostalo 47 maraka,ja se izvinjavam malo sam opet zbrkao ali zelim da malo pojednostavim moje pitanje
ta 2 dolara, tj.1.95$ ce ti paypal refundirati nakon sto verifikujes karticu, a mozes verifikovati tako sto ces napraviti izvod u raiffeisen banci, i ukucati kod koji se pojavi na izvod pod nazivo PAYPAL**** (ove 4 zvjezdice su kod) ili jednostavno mozes nazvati raiffeisen banku centralu u sarajevu i traziti da ti ocitaju paypal kod

ali za to sacekaj 2-3 dana od registrovanja na paypal

blaf77 je napisao:
A ako hoces prebacivati na PayPal to sam radis, nema banka nista s tim.
bas me zanima kako?
koliko znam, mi ne mozemo imati nikakav balance paypal-u :s
bigmaster je napisao:
hvala vam veliko na brzome odgovoru,znaci koliko sam shvatio stavim na moju karticu odredjeni iznos kad hocu nesto da kupim na ebayu ,pay pal i taj prodavac tada povuce te pare i to je to,i jos samo ovo da pitam i necu vise,ja sad kupim neki predmet od 200 maraka i plus postarina 30 maraka ,znaci na kartici moram imati 230 maraka ,a ako imam vise to mi nece skinuti mislim tu nema prevare ,ustvari da pojednostavim kako sam vidio na stranici pay pala gdje sam se registovao sa karticom ima opcija(SEND PAYMENT) da posaljem pare preko emaila i koja valuta i koji vid placanja(robni ,usluge, ebay )mogu tako,to je to ,i jos jednom puno hvala na ovim dobrim odgovorima i dobrim ljudima,pozdrav svima
ti sam potvrdjujes iznos koji ces da odobris da se povuce sa tvoje kartice. znaci, kupis nesto, dobijes invoice za to, i odobris placanje

znaci, niko, ali ama bas niko nema pristup tvom paypal racunu

osim ako mu ti ne das mail i password

ako imas revolving karticu, za koji ti je racun ona vezana? ti moras imati neka primanja da bi imao revolving :s
jer ako je tako, onda ce ti povlaciti sa tog drugog racuna za koji je vezana revolving...
i da, jos nesto, raiffeisen uzima 2% provizije na svako placanje preko paypala

a kurs uvijek racuna prodajni, znaci onaj najveci