banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 449 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jul 2008, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Francuz je napisao:
teol adsl je odlican...sto puta bolji od kablovskog neta!!!!!!!!

A sto je bolji od kablovskog? Obrazlozi...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2008, 22:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Više košta, što odmah implicira da je roba kvalitetnija. Znaju dobro trgovci šta valjaju, nije džaba Teol to godinama testirao. Otklonili su sve bugove, ostao je samo onaj najvažniji, bug nezajažljivih lopova.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2008, 17:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Jun 2008, 18:44
Sta bi se desilo kad bi sad neko od nas postojecih korisnika, koji nemaju FLAT, podnio zahtjev da se prebaci na FLAT paket? A to moze do 20. u mjesecu... bar tako pise u ugovoru..
Da li bi se onda avgust racunao po novoj cijeni ili po staroj?

Vjerovatno bi nam racunali po novoj cijeni i jos nam poslali poklon :evil3:

Ja jos uvijek mislim da je ova situacija sa nama postojecim korisnicima nezamisliva, nemoguca i prakticno nenormalna.. Nemam rijeci to da opisem...

Ako je neko ovo pokusao volio bih da nam ovde napise kako mu je naplaceno...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 01:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
epek je napisao:
Francuz je napisao:
teol adsl je odlican...sto puta bolji od kablovskog neta!!!!!!!!

A sto je bolji od kablovskog? Obrazlozi...

nema potreba namjestiti konekciju, brza ugradnja teol adsl, prijatni ljudi i daju savjet, brz dolazak-nisam cekao vise od 2 dana nakon ugovora, odlican sistem pregleda stanja adsl-a.

kablovski net mora imati dobar signal-ako malo drma ruzno vrijeme, nastaje los signal i ne mogu caskati...losa tehnicka podrska, ugradnja je duga i nervozna, cekao sam vec oko 2nedjelja da mi dodje!eto!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 09:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
wizzy_bl je napisao:
postojeci TEOL ADLS korisnici,koji nemaju FLAT pakete,bice prebaceni na nove pakete,tek od 1.9. ...znaci do tada,sve se vodi po starom

darior je napisao:
Ja jos uvijek mislim da je ova situacija sa nama postojecim korisnicima nezamisliva, nemoguca i prakticno nenormalna.. Nemam rijeci to da opisem...

OVO JE STVARNO NEVIDJENI IDIOTLUK!!!

Ovi iz Teola su prave pedercine!!! Jebote cekamo dvije godine da se nesto promijeni i sada, ovako papanski, kada su uveli promjene mi stari korisnici OPET cekamo! Mamu im jebem nesposobnu, treba ih sve pobiti i na njihova mjesta dovesti mlade, pametne i strucne ljude!

Ko je ono spominjao bombaski napad...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Hoce li uskoro biti novih promjena, posto ovi novi paketi i nisu nesto...ocekivao sam puno vise...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Ove smo cekali dvije godine. Sta mislis hoce li biti uskoro novih? :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
uopte mi nije jasno zasto ste toliko ogorceni,sta ste vi uopste ocekivali?

nema tu puno pametovanja....narod sluzi da bi se iz njega izlvacile pare...da bi se novac pravio neko mora nesto i raditi,konkretno...jer samo u tom slucaju neradom mozes od drugih uzimati...

u ovom momentu,TEOL ima mogucnost i infrastrukturu da napravi internet kao i u nemackoj,danskoj,svedskoj...uz mizerna ulaganja (ako uzmemo u obzir da je godisnji profit telekoma preko 80miliona maraka)...postavlja se pitanje ...CEMU TO?sta ce nasem seljaku internet od 8mbs,kad moze mu posluziti i 384kbs ...sutra cu mu povecati promet,omogucim mu 2GB umesto 1...posle toga mu ovedem FLAT,sledecu godinu mu povecam brzinu ...umesto 384 ...dam mu 512kbs...svi sretni...i uvek cu dobijati nove korisnike...na svakoj toj promeni...jer ce se uvek neko naci i reci...e sad mi se isplati platiti 25 km za FLAT od 512mbs(taj isti covek nije bio spreman platiti tu cenu za 364kbs)...i tako u krug..stvaras prividno zadovoljstvo kod korsnika...sadasnjih i buducih...

sta bi se dogodilo da nam svima uvedu internet 4mbs za 25KM...hrpa bi se prikacila(narod bi se edukovao,naucio nesto,imao prozor u svet...ups...kome treba edukovana masa...sta ce nam to,kad se vecina opameti ,manje prostora za kradju)...a mi,obicni smrtnici koji bi bili pametniji ,svi bi bili zadovoljni 6 meseci..i onda bi trazili NESTO BOLJE(sto kosta)...ili bi trazili da nam obore cenu... *opravdano

zasto bi to TEOL radio..kad je apsolutni monopolist na trzistu(imamo samo privid konkurencije,koja je tu,samo zato da ne bi izgledalo da je monopl u pitanju)...

da ne pomislite da se ovo dogadja samo kod nas...sve su isto prosli i hrvati...jedino sto su imali malo vise srece od nas,zato sto nisu kablove prodali zajedno sa telekomom,vec ostalo u vlasnistvu opstina...pa su se pojavile i druge firme,i tako malo ubrzale proces...povecali brzinu interneta,malo snizili cene...
kod nas to nece nikada biti..jer je nas telekom vlasnik i kablova...a i da nije...poznavajuci nase opstinske vlasti...samo bi teol imao licencu za koristenje,jer bi neko uzeo 300 000 km da si kupi novi mercedes....

moramo biti svesni da zivimo u banana drzavi,i da je prava tranzicija tek sad pocela...tek sada se narod iskoristava do maximuma...tek sada cemo dobiti prave multimilionere,proloslo je vreme kafandzija,pumpadzija i svercera...pare su se pocele prati na legalan nacin....

politika ,procenat,rock'n'roll...

kamo srece da nam je najveci probelm TEOL ...pogledajte oko sebe,male se raspitajte(o tome ne mozete citati u novinama,niti gledati na TVu,jer nezavisnih medija NEMA u ovom mometnu),videcete sta se radi u nasoj "dragoj RS" ...

iz dana u dan...sve vise me ovo podseca na price o komunistickoj partiji,pomesano sa nekom dozom diktature u vidu LIKA i DELA jedne osobe...valjda smo na to navikli,pa se niko ne buni....a najzalije mi je sto sam ja na demokratski nacin omogucio da do toga dodje...

sta ces kad se samo budale bave politikom,pa pametnih ljudi ni u poziciji ni u opoziciji...izaberi jedan broj,sigurno ces pogresiti...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Zivio govornik :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 19:56 
I u pravu je wizzy, koliko god to zvuchalo neobichno ipak je u pravu...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Ja cu moraci na ove zderace novca.Jel blic me je izbacio iz takta.Da neko moze onakav bit,to nisam mogao vjerovati.Vece ne profesionalnosti,jada od interneta i uopste ne trudjenja da se rijesi problem...ja to NIGDJE nisam vidio.
Precicu ovdje na 512/128 ovo promotivno.Brate barem imam stalno tu brzinu i ne puca PROKLETA VEZA.
Ping mi vise manje nije ni vazan vise(blic mi je i to unisitio),al na teolu moze jedino biti povisen ping zbog sporog uplada(ali da je i 70-80 stalno to je odlicno).
Samo kazem ljudima neidite na blic,bez potrebe ce te se zivcirati,nerivirati,skratiti si zivot za 5 godina itd.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Prije par dana sam bio svjedok kako je covjek sam skinuo Blic opremu i zvao ih da je pokupe posto njemu vise ne treba.... Vise od 7 dana nije imao interneta. Kacili su ga na neboder i pobrdje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
al na teolu moze jedino biti povisen ping

Odakle ti samo energija... :confused2:

Ko šiša Teol, pokrivaju djelimično BL i to je ostalo nepromjenjeno. Nova ponuda za stare korisnike...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 23:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Mene pokrivaju :D :D
Al probacu jos jednom na fin nacin sa blicem,ako nebude islo...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 02:35 
Citiraj:
ako nebude islo...

8)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ovi konji na sajtu teola jos uvijek imaju stare cijene.
(http://www.teol.net/cms/view.php/4804.html).
I je l' imaju popust od 25% za studente na ovim novim paketima?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 13:57 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 11 Jul 2001, 01:00
Ipanema_ je napisao:
Ove smo cekali dvije godine. Sta mislis hoce li biti uskoro novih? :lol:

čini se da hoće ... meni je stigao mail od Telekoma u kome su najavljeni novi paketi i nove cijene od 1.9.
uvode se brzine od 1.5 i 2 Mbps

neću ništa više reći, da ne ureknem ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 14:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2008, 13:38
Evo i ja sam danas konacno dobio odgovor od Teol-a na mail:
Kod:
Od 01.09.2008. godine u ponudi su novi ADSL paketi i to:

Brzina  Protok Cijena
256/64  flat    19 KM
512/64  flat    25 KM
1024/128 flat  50 KM
1536/192 flat  70 KM
2048/256 flat 100 KM

Od istog datuma dosadasnji korisnici migriraju:

Start i Flat Start na 512/64
Max3 na 1024/128
Max5 na 1538/192
Max10 i Flat Plus na 2048/256

Takodje, u toku je i prosirenje pristupne ADSL mreze

Nadam se da ce nesto ipak biti od ovog.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Upload im je spor.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Oви пакети су екстра у односу на конкуренцију. Колико је ово реално очекивати од 01.09?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 449 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]