banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 27 Sep 2010, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da bi kompletirao registraciju na paypal, moraš upisati verifikacioni kod koji se nalazi u sklopu izvještaja iz banke. Otiđi do njihove službe i oni će ti to izlistati.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 15:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Sep 2010, 14:20
sve mi je to jasno ali na Pay Pal-u mi kaže sledeće nako što sve podatke unesem 100 % tačno :

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

PONAVLJAM KARTICA JE OD REIFFEISEN BANKE....

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
A mozda si samo previse pozurio sa tim, treba proci 2 sata da novac koji polozis u Raiffeisenu legne na karticu. Pokusaj kasnije.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
без обзира да ли има пара на рачуну, пејпал би требало да прихвати картицу, само што ју је немогуће верификовати до ксе не добије онај извод из банке.

можда ниси добро уписао неке податке, не знам шта би друго могло бити

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 15:44 
Voajer
Voajer

evo ovako možda i jesam požurio sa ovim ali aktivirao sam i onaj SMS info i poslao poruku i kaže da je na računu 45.00 KM....sad što se tiče da sam pogrešio to sigurno nisam jer sam pokušavao više puta ( na moneybookersu 2 puta zadnji pokušaj je večeras )....da li je moguće da sam jedini kome ova kartica ne radi ( kakav sam baksuz sve je moguće :) )....uostalom uplatio sam pre 6 sati od kada pišem ovaj post .... :(

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Samo da priupitam...

1x0.5x0.4m paket od nekih 20kg....koliko bi mogao biti shipping iz USA?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čovječe , ja sam htio kupiti solarne ploče za pravljenje struje, 100 i nešto $, ali je isporuka jebenih 700$. Ne ispalti se.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
I, da...isto pitanje i za .de?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može li se kako naštitmati da se gledaju samo stvari koje prodavac šalje u BiH. Malo je zamorno gledati stvari, koje se ne šalju u BiH.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uz lijevu ivicu ekrana imas opcije za pretragu, pa klikni tamo gdje pise worldwide, tu su onda odbaceni oni koji salju samo za SA i Kanadu.
Onda ti, kad odaberes nesto zanimljivo, preostaje jos samo da vidis izuzetke pod "See exclusions" - da li je BiH na listi zemalja kojima ne salju.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

coasbj je napisao:
We were unable to verify this credit card.

Verifikacija kartice se vrsi tako sto oni skinu oko 2 dolara sa kartice, npr 1.91, a ti nakon par dana kad ta transakcija legne na racun i izvjestaj odes u Raiffeisen na Mejdanu pa si sam odstampas izvjestaj za tekuci mjesec, ili gore na sprat na karticni odjel u centru kod Shoppinga. Sad ne znam sta je za moneybookers a sta za Payal, ali kod jednih trebas unijeti sifru transakcije da bi verifikovao karticu, a kod drugih tacan iznos koji je skinut sa kartice u dolarima. Tako se verifikuje kartica i ne mozes bez toga ni pokusavati, a kod za verifikaciju nisi jos mogao ni dobiti. Ne znam da li su ti uopste uspjeli skinuti novac sa kartice, valjda bi ti dali do znanja da jesu. Ne znam sta bi jos moglo biti. Pitaj gore na odjelu, ima neki mlad momak, valjda zna.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 22:43 
Voajer
Voajer

problem je u tome što kada verifikujem tu karticu na paypal-u uopšte mi se ne skida nikakav iznos već odmah nakon što ispunim potrebne podatke o kartici i pritisnem "continue" izbaci mi se gore navedeni tekst :

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

:( help

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako mislis "verifikujem"? Ide se na Add Card (sad sam isao) i kad ukucas podatke sa kartice ides na Link and Confirm Card. Jel' ti tad odbije i izbaci ovo sto kazes?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 23:19 
Voajer
Voajer

I TADA MI ODBIJE SA SLEDEĆOM PORUKOM :

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 23:24 
Voajer
Voajer

ne znam više šta da pokušam..... možda samo trebam da sačekam do sutra ili.....ma ne znam ni sam....baš sam razočaran u sve ovo ( kako mi se čini kao da mi je kartica tako reći neaktivirana--da li možda postoji način da se osposobe transakcije tj. da se aktivira ova kartica----OVO SAMO NAGAĐAM )

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
filozof sa vrbasa je napisao:
Može li se kako naštitmati da se gledaju samo stvari koje prodavac šalje u BiH. Malo je zamorno gledati stvari, koje se ne šalju u BiH.

Pored search imas advanced search... Tu mozes podesiti tonu stvari... Free shipping, Only available to "drzava", Only located in "drzava" i sl...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 06:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2004, 14:26
coasbj je napisao:
ne znam više šta da pokušam..... možda samo trebam da sačekam do sutra ili.....ma ne znam ni sam....baš sam razočaran u sve ovo ( kako mi se čini kao da mi je kartica tako reći neaktivirana--da li možda postoji način da se osposobe transakcije tj. da se aktivira ova kartica----OVO SAMO NAGAĐAM )

Otidji na bankomat i probaj sa nje dignuti novac, recimo 10 KM, ako uspije onda idi na PAYPAL i dodaj karticu. Mnoge kartice sad nisu aktivne dok se ne izvrsi neka isplata sa iste.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To su mu valjda trebali reci kad je dobio karticu. Ali dobro, kakvi sve rade sad na salterima nije ni cudo.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 09:23 
Voajer
Voajer

Evo ljudi izgleda da sam blizu rešenja ...Nakon što sam nazvao ovu njihovu direkt info liniju rekli su mi da se obratim svojoj banci gde sam podigao karticu i aktiviram je jer je još uvjek neaktivna.....odlazim u banku i posle nakon aktivacije ako ne bude htjelo ima da pojedem karticu.... :) javim se i hvala vam svima koji ste htjeli pomoći.. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 14:27 
Voajer
Voajer

Evo ljudi da vas obavjestim da sam konačno uspeo....Problem je bio do njih jer su mi blokirali karticu jer je kao došla brzom poštom ( samo moja kartica )...Samo su je trebali odblokirati i sad sve ide kako treba.... :) Hvala vam na savjetima i još nešto da priupitam da li se može isplaćivati npr. sa moneybookersa na ovu moju karticu koju sam vezao sad uz svoj moneybookers račun i sve verifikovao ( čitao sam po internetu da može ali reko možda je neko od vas isplaćivao pa da mi sa sigurnošću potvrdi da može )... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]