wizzy_bl je napisao:
evo,da za stalno resimo sve dvojbe oko novih adsl paketa...
postojeci TEOL ADLS korisnici,koji nemaju FLAT pakete,bice prebaceni na nove pakete,tek od 1.9. ...znaci do tada,sve se vodi po starom
novi korisnici,od danas ce koristiti nove tarife,po principu broj dana u mesecu... ( ako vas ukljuce 20.07. ,platice te samo 1/3 pretplate)
stari korisnici,koji su imali FLAT pakete,automatski ce biti prebaceni na FLAT iste brzine ( znaci od danas)....princip placanja ovog meseca je sledeci...pola meseca ce se obracunavati po staroj ceni,pola po novoj ..primer...korisnici FLAT START paketa ce platit 65km/2 +25km/2 ,priblizno,45 km za mesec jul ....
*jedino sto sam zaboravio pitati,da li i dalje vrede studentski popusti...
nadam se da sam vam pomogao...
Ovo je bas tuzno
posting.php?mode=quote&f=13&p=772282#... Ipak se primjenjuje tehnika kaznimo stare korisnike kad su glupi i nisu gledali sta uzimaju i dajmo im flat tek od 9. mjeseca a ovim novima cemo dati odmah flat da ih privucemo jer se onda mozemo hvaliti statistikom o broju korisnika...
Inace meni su rekli da ce postojeci korisnici biti obuhvaceni ovim novim paketima tek od 9. mjeseca, sto ne znaci da ce to biti bas 9., moze i poslije 10.,11., itd. Mislim da to zavisi od toga koliko ce im mreza biti zagusena novim obimom saobracaja koji ce vjerovatno biti bar 10 puta veci i moze se desiti da vise necemo imati ovu deklarisanu brzinu. Pa ce onda krenuti zalbe i losa reklama za firmu, ali realno mislim da je Teol sam po sebi losa reklama...
Samo da imamo drugog ADSL provajdera.. Ma konkurencija je sve... Imali bi i vece brzine i kvalitetnije veze..