nikola29_06 je napisao:
A sta cemo mi koji imamo 15 a ne mozemo 30. Ima da ga ispusimo
Ako ne bude optike ili barem napredniheg ADSL-a, zna se. I ja sam ih napustio zbog tehnoloskog corsokaka. Ocigledno je da im je najbitnije sve osim korisnika koji su im bitni samo kao predmet sto veceg sisanja. Da bar imaju rasprostranjene nove servise pa hajde, mozda bi i vredjele tolike cijene, mozda. Posto nemaju, prestao sam da podrzavam sminku koja ne moze sa sakrije cinjenicu da su u corsokaku i to vec godinama. Jos otkako su uveli ADSL i kasnije 3G, ocigledno su mislili da nece morati vise nista da ulazu? Sve u svemu, u medjuvremenu, odustao sam i od povratka u M:Tel kada dodje 4G. Vraticu se mizda jedino kad se promjeni vlasnik ili rukovodstvo jer ocigledno je da je to i dalje partijska firma, samo manje nego prije, ali i dalje partijska cim nista sustinski novo M:Tel ne reklamira. Gledam reklame drugih operatera u regionu: neki reklamiraju 4G internet od 100-150 GB, dok neki reklamiraju 4G bez ikakvih ogranicenja, a mi jos uvijek na 3G mrezi koja uglavnom radi na 2G. M:Tel maksimalno stedi na svojim korisnicima i pritom najskuplje naplacuje svoje usluge. Tako mogu samo obezvrijediti M:Tel sto se i desava polagano, ali sigurno. Ako za koji mjesec ne uvedu "bar" 4G mrezu, eto ih ispod 1 KM po dionici.