Upravo sad vidim ovo za povecanje cena, cvrcn'o mi net i automatski mi se otvorila stranica sa obavestenjem posle.
Reci cu samo da to moze jedino kod nas i jedino u m:tel-u!
Sto neko rece, mogu me povuci za stiklu, necu platiti vise nego do sad, a ugovor samo sto nije istekao, pa nek oni nekome drugom izmisljaju ovakve viceve!
WinstonWolfe je napisao:
nekidan sam cuo nesto interesantno vezano za raskid ugovora sa mtelov adsl. naime, prvih 12 mjeseci kao sto je svima poznato, vezani ste za ugovor. nakon isteka tih 12 mjeseci, ako zelite raskinuti ugovor morate da se najavite 15 dana prije isteka tih 12 mjeseci. ako ne raskinete ugovor nakon tih prvih 12 mjeseci, ugovor se automatski produzava za jos 12 mjeseci. caka je u tome, kad biste vi htjeli da raskinete ugovor, morate da isplatite sve racune za preostale mjesece od tih 12 novih mjeseci, tj. ako bi ste npr. nakon tri mjeseca htjeli da raskinete ugovor, morate da platite za preostalih 9 mjeseci sve racune. bar mi je tako rekao lik na onom njihovom 0800 broju.
Ovaj uslov da nije toliko glup i neosnovan, bio bi smesan.
Nemam kad nervirati se zbog m:tel-a, jer nista od njihovih usluga nije bilo kako treba, stalno neki SF s njima, pa cemo se lepo pozdraviti!
Samo mi nije jasno jel to bas nuzno mora biti taj 15. dan pre isteka ugovora?

Da nariktam sve moguce podsetnike i idem dezurati pre nego otvore ujutro?