banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 04:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2012, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
danas mi je 2x pukla konekcija, sto se nije svidjelo meni, a ni ostatku gaming zajednice :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Вјероватно ће то да узрокује масовно самоубиство упослених у Елти... ;) Мада, ценим да би их много више погодило то кад не би имали одакле да исплате плате. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Slika
Elta jebem li vam majku, znate zvati ljude ako ne plate na vrijeme po 50 puta na dan dok vam ne uplate vase usrane pare, a ne znate pruziti koliko toliko kvalitetnu uslugu ! BAGRA !

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Da li je jos neko imao problema sa netom danas oko 19h?? Drugu i meni nije radio net, a ne zivimo blizu, pa kontam da je bio neki kvar...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 07:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

meni je normalno radilo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Archangel je napisao:
Da li je jos neko imao problema sa netom danas oko 19h?? Drugu i meni nije radio net, a ne zivimo blizu, pa kontam da je bio neki kvar...

meni nije radio net juče nikako

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2012, 23:11
Moze li mi iko pomoci da instalira wi fi tenda w316r ruter na cablovski internet

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 21:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kineski ruter na kojem pola stvari ne radi kako treba :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
<Enter_name> je napisao:
Kineski ruter na kojem pola stvari ne radi kako treba :D

Ја сам једном човјеку ономад инсталисао једну Тенду, не знам који модел, и само је једном требала да се ресетује јер се заглупила, остало је радило сасвим ок, годинама...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 15:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
Sta se sad desava? Ni Interneta, ni televizije, a oba broja za tehnicku podrsku non-stop zauzeta:|

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kako se javljas ako nema interneta?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 02:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
Od komsije koji ima mtelov adsl. Tv dosla, neta nemaaaaaa

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 03:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
dasha2 je napisao:
Od komsije koji ima mtelov adsl. Tv dosla, neta nemaaaaaa

E, jebiga, a bas sam ti htio preporuciti da iskljucis tv iz struje, pa ponovo ukljucis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 21:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2010, 21:53
Evo dobio racun od ELTE i uz racun u koverti reklamu za neku glupavu BL racunarsku firmu. E sad mene interesuje od kuda ELTI pravo da me spamuje sa tim. Gdje u ugovoru pise da sam im ja dao dozvolu da me uz racun spamuju sa nekakvim budalastinama.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 07:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
TheUser je napisao:
Evo dobio racun od ELTE i uz racun u koverti reklamu za neku glupavu BL racunarsku firmu. E sad mene interesuje od kuda ELTI pravo da me spamuje sa tim. Gdje u ugovoru pise da sam im ja dao dozvolu da me uz racun spamuju sa nekakvim budalastinama.

Hajd' ne kenjaj, svega ti... To je praksa svih normalnih kompanija čak i kod nas već 5-6 godina, ako ne i više, a takav sistem je u drugim krajevima Evrope i svijeta poznat i u upotrebi već ihahahaj! Recimo da m:tel koristi svoj SMS servis da me nervira svim i svačim, ali jbga, može mu se. Što ne galamiš na one klince što raznose flajere i ostavljaju ih na kapiji ili u poštansko sanduče? Zašto ne pljuješ po novinama u kojima malo - malo pronađeš katalog nekog supermarketa? Što se ne izgalamiš na hostese koje ti polugole u kafani promovišu tamo neko pivo dok ti ispijaš na miru kafu?

Takav način zarade sredstava putem marketinga drugih kompanija u svom "marketinškom prostoru" (u ovom slučaju koverta sa računom za uslugu) je u interesu obe kompanije i jako je dobar i isplativ vid reklamiranja. To što nekog krajnjeg korisnika to iritira, njih u suštini zaboli ku... pardon, briga. Nigdje u ugovoru nije striktno navedeno da nije dozvoljen takav vid reklamiranja, samim tim čim nešto nije zabranjeno - dozvoljeno je.

Dakle, kako se ono kulturno kaže... Ah, da: Ne se*i!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 11:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2010, 21:53
dtb_pro je napisao:
TheUser je napisao:

Hajd' ne kenjaj, svega ti... To je praksa svih normalnih kompanija čak i kod nas već 5-6 godina, ako ne i više, a takav sistem je u drugim krajevima Evrope i svijeta poznat i u upotrebi već ihahahaj! Recimo da m:tel koristi svoj SMS servis da me nervira svim i svačim, ali jbga, može mu se. Što ne galamiš na one klince što raznose flajere i ostavljaju ih na kapiji ili u poštansko sanduče? Zašto ne pljuješ po novinama u kojima malo - malo pronađeš katalog nekog supermarketa? Što se ne izgalamiš na hostese koje ti polugole u kafani promovišu tamo neko pivo dok ti ispijaš na miru kafu?

Takav način zarade sredstava putem marketinga drugih kompanija u svom "marketinškom prostoru" (u ovom slučaju koverta sa računom za uslugu) je u interesu obe kompanije i jako je dobar i isplativ vid reklamiranja. To što nekog krajnjeg korisnika to iritira, njih u suštini zaboli ku... pardon, briga. Nigdje u ugovoru nije striktno navedeno da nije dozvoljen takav vid reklamiranja, samim tim čim nešto nije zabranjeno - dozvoljeno je.

Dakle, kako se ono kulturno kaže... Ah, da: Ne se*i!

Kakve veze imaju klinci, hostese i flajeri sa mojim racunom za TV i internet? Mogu da shvatim ELTINU reklamu na mom racunu ali reklamu neke firme koja nema veze sa eltom ne mogu i necu. Ja od mTela ne dobijam nikakve reklame niti obavjestenja koji nisu vezani za njih a ti ako dobijas to je tvoj problem a da je to normalno mozda kod tebe i u nekoj Africkoj banana republici jeste ali spamovanje bez dozvole je cak krivicno djelo.

Dakle kako se ono kulturno kaze...Ah, da: Ne se*i i zadrzi svoje spamerske papirice za sebe kao i svoja "strucna" tumacenja ugovora "sta nije zabranjeno dozvoljeno je" koja mozda vaze u tvojoj ulici.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Kako onda komentarišeš TV reklame na RTRS-u kojeg svi plaćamo kroz pretplatu?

Pogotovo činjenicu da su tri puta glasnije od ostalog TV programa pa ne smiješ daljinski pustiti iz ruke jer kad zagrme reklame, komšija iz prizemlja ima "gratis" slušanje...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Dečko, ako nisi još uvijek shvatio: i ti živiš u banana državi! I to mnogo goroj od afričkih banana republika. Samo što se kao i svi mi zavaravaš da to nije tako. I ne, nikakav prekršaj nije to što Elta uz svoj račun u svom trošku šalje propagandni materijal za treće lice. A to ti tvrdi osoba koja nema nimalo lijepo mišljenje o dotičnom provajderu, ali to sad nije tema priče. Ako si i dalje ubijeđen u svoje tvrdnje, posavjetuj se s pravnikom, pa nakon što ti se u facu ismije, nakon 5 minuta kad ga popusti stomak od smijanja, objasniće ti sve u vezi toga. Ili te možda ipak podrži u tvojim tvrdnjama, smatrajaći kako će moći izvući koju kintu od pandrka koji iznosi takve stavove.

Da ne bih dalje kenjao, odnosno da ne bi bilo ovo što je <Enter_name> naveo u strip kartici, zadržaću se na ovome. A tebi neka je sa srećom...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
mangia je napisao:
Kako onda komentarišeš TV reklame na RTRS-u kojeg svi plaćamo kroz pretplatu?

Pogotovo činjenicu da su tri puta glasnije od ostalog TV programa pa ne smiješ daljinski pustiti iz ruke jer kad zagrme reklame, komšija iz prizemlja ima "gratis" slušanje...

Tako ti i treba kad si naivan pa gledas RTRS

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]