navajo je napisao:
Evo da i ovdje kazem par rijeci, jer mogu iznositi i licno misljenje a ne samo kao zaposleni u Aneksu.
Budimo malo realni.
Vi ste imali servisne strane na kojim mozete pratiti protok, kao i koji paket imate (to vam stoji i u ugovoru). Takodjer u ugovoru stoji da placate extra saobracaj ako ga prekoracite. Kod svih provajdera je cijena extra saobracaja oko 0.02KM po megabajtu. Nije moguce da Vam je neko govorio da je vas paket flat i da ce biti u buducnosti. Razlog je sto je svakom radniku strogo podvuceno da se takve informacije ne daju dok sve ne bude zvanicno. Pogledajte malo forum i vidjecete koliko sam samo ja bio oprezan pri iznosenju informacija. Do zvanicne objave uslova samo sam najavio da ce biti promjena i nista vise.
I jos nesto. Nije tacno da je samo jedan paket automatski prebacen na flat, a za ostale se potpisuje ugovor, vec upravo suprotno, 2 paketa su automaski poboljsana, a za samo jedan se potpisuje ugovor.
Opet vi isto, neće se ovdje stanje nikada promijeniti.
1.Bio je neki period kada nije bilo moguće pristupiti servisnim stranama, ne znam tačno kada, ali moguće je da nisi u pravu što se toga tiče. Bilo je tema na blic helpdesku gdje ljudi nisu mogli pristupati radi promjene softvera a dobijali su ogromne račune, vjerujem da je sve to pobrisano. Čovjeku što je oštećen savjetujem da provjeri ako je moguće kad je bila ta zamjena softvera i naravno da ne plaća lihvarima.
2.Ti možeš biti 100% siguran da nije bilo moguće da je neko rekao čovjeku da mu je paket flat jer su radnici dobili upozorenje da to ne rade?

Tvoje izjave na forumu su dokaz nečega?

Zaista impresivna sigurnost, nema šta. Vjerovatno su u pitanju neke natprirodne moći jer tako nešto bi moglo tvrditi samo neko više biće. Da Blic nije lopovska nego ozbiljna firma djeca koja se javljaju na telefone podrške bi se prvo predstavila pa da čovjek kao što je ovaj oštećeni može da kaže ko mu je nešto tako rekao.
3.Nađi primjer gdje je provajder priznao da nešto nije bilo u redu kod njih i da je napravio neku grešku.
Oštećenima bih savjetovao da se organizuju svi i tuže lihvare i lopove, to je jedini način da se promijeni ta bahatost. I obavezno da se obrate udruženjima potrošača pa onda u medije da se pročuje malo kvalitet tih lidera komunikacija, da drugi ljudi ne postanu žrtve lopova.
I niko ne može da vam zabrani da napravite jednostavne flajere i na njima ispišete vaše priče, onda iskopirate u koliko možete primjera i poubacujete u sandučiće u užim gradskim naseljima.