banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 15:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Mar 2012, 18:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Aurora Borealis 123 je napisao:
JetForce je napisao:
Posto svi ostali idu preko mtel-a ,iznajme linkove ,a u ugovoru kad potpisuju sa mtelom stoji da nesmije biti razlike u kvalitetu usluga prema mtelovim i nekim drugim korisnicima(iako licno mislim da to nije bas tacno) onda bi trebalo svi da imaju relativno slican net po kvalitetu,ali tu dolazi na testiranje oprema od tih podprovajdera . Ako svi od mtela imaju isti kvalitet ,a pritom korisnici mtela zadovoljni a korisnici npr elte nezadovoljni onda to znaci da eltina oprema steka ,ili rukovodstvo.

Korisnici mtel-a zadovoljni? Sto se onda pola korisnika mtelovih zadnje 2 sedmice zali na net, ping i slicno? Budimo realni netreba pisati neistine.

ti budi realan nemoj pisati neistine...najvise problema prijavljuju korisnici elte...od manjih brzina zbog zagusenja,pucanja veze do pinga...mtelovci se uglavnom zale na ping...
procitaj obe teme pa vidi zbog cega se zale korisnici i koliko ih se zali i koji ISP ima vise problema...
ko ima vise problema ??

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 18:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
anoniman je napisao:
JetForce je napisao:
Posto svi ostali idu preko mtel-a ,iznajme linkove ,a u ugovoru kad potpisuju sa mtelom stoji da nesmije biti razlike u kvalitetu usluga prema mtelovim i nekim drugim korisnicima(iako licno mislim da to nije bas tacno) onda bi trebalo svi da imaju relativno slican net po kvalitetu,ali tu dolazi na testiranje oprema od tih podprovajdera . Ako svi od mtela imaju isti kvalitet ,a pritom korisnici mtela zadovoljni a korisnici npr elte nezadovoljni onda to znaci da eltina oprema steka ,ili rukovodstvo.

Korisnici mtel-a zadovoljni? Sto se onda pola korisnika mtelovih zadnje 2 sedmice zali na net, ping i slicno? Budimo realni netreba pisati neistine.

ti budi realan nemoj pisati neistine...najvise problema prijavljuju korisnici elte...od manjih brzina zbog zagusenja,pucanja veze do pinga...mtelovci se uglavnom zale na ping...
procitaj obe teme pa vidi zbog cega se zale korisnici i koliko ih se zali i koji ISP ima vise problema...
ko ima vise problema ??

Ja nisam napisao ni jednu neistinu, napisao je Jet Force koji kaze Mtelovi korisnici su zadovoljni :lol: Sto nije napisao nezadovoljni su korisnici Mtela i Elte, malo vise eltini korisnici ako je vec htio a ne ono kao mtel dobar, a elta losa. To je tako jadno. Nisam ja kriv sto imaju korisnici mtel-a probleme sa netom i sa iptv. Jasno je da odredjeni broj korisnika kod svakog provajdera ima probleme, nekad jedan, nekad drugi a nije normalno da kad se korinici jednog provajdera zale neki tamo napise, ma dobri su oni, oni nikad nemaju problema. Moj prijatelj koji ima iptv i net jer nemoze ni jednu drugu uslugu stalno se zali, pogotovo u zadnje vrijeme.

Na kraju kako god bilo korisnici odlucuju, oni koji prelaze sa mtela na eltu nezadovoljni su mtelom, oni koji prelaze sa elte na mtel, nezadovoljni su eltom. Vrijeme ce pokazati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 19:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Ja nisam napisao ni jednu neistinu

nijednu ?
Sto se onda pola korisnika mtelovih zadnje 2 sedmice zali na net, ping i slicno? Budimo realni netreba pisati neistine.

:evil3:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 19:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
elta je ok...jos samo da poveca brzinu...u zadnje vrijeme imaju problema s netom sve steka...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
@Aurora Borealis 123

Hajde ti malo prvo na neki dobar kurs pravopisa pa se onda ponovo javi da prodiskutuješ. Ne želim ni komentarisati postove nekoga ko piše:
Citiraj:
Budimo realni netreba pisati neistine.

Citiraj:
Ja nisam napisao ni jednu neistinu

To kao prvo.
Kao drugo, naravno da svi imaju problema, ali ja ne mogu isti koš problem korisnika m:tel-a koji se jednom u 15-20 dana žali "...nešto mi je sinoć pukao net na 10 minuta, a i torrent mi je slabo vukao... da li je neko imao sličnih problema" ili "...ping mi 40 u p.m... kako da ja igram CS sa takvim pingom? ("pro" igračina koja to osjeti u CS-u jelte)" sa mnogobrojnim korisnicima elte koji se javljaju svaki treći dan (period kad im je net u qrcu pa ne mogu ništa drugo raditi nego pisati po forumu) žaleći se riječima "...majku im kretensku *ebem, qrac ću im platiti račun... pa sinoć opet sam imao cca 10% deklarisane brzine sa pingom koji je veći od "pinga" dovikivanja sa Kozare na Triglav" ili "...u periodu od 4 popodne pa do 2 poslije ponoći internet može da posluži isključivo za pretragu na Google-u. Ali da ne pretražujete slike. Jer će vam onda štopati..."

To bi značilo:
- ili da su korisnici Elte isključivo nekulturna stoka koja samo zna da psuje i da se žali dok su korisnici m:tel-a isključivo lijepa i kulturna gospoda
- ili da su korisnici Elte slobodniji i skloniji potraživanju svojih prava dok korisnici m:tel-a ne smiju da se žale jer se boje rekacije i represije od strane državnog mezimčeta ukoliko se budu žalili
- ili da je jednostavno u pitanju to da m:tel bez obzira na sve manjkavosti pruža trenutno kvalitetniju uslugu od kunkurencije.

Ostavljam tebi da doneseš zaključak.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Stvarno volim gledati ovu nepismenu djecu od 13-14 godina koji sebe smatraju profi IT inzenjerima, pro CS igracima i slicno, a do juce im mater dupe brisala, a da ne govorim da im je prvi internet prikljucak broadband, gdje ste vi djecice bili kada smo mi koristili dial up na 32kbps?Ah da, niste bili ni zaceti :).
Elem, mtel pruza usluge adsl-a skoro deceniju citavu, i oduvijek su imali kvalitetnu uslugu, brzina je do prije godinu dana, bila 15% ispod deklarisane, ali se niko nije zalio, jer je mtel pruzao bukvalno 24/7 internet i dobar odaziv prema svijetu, od prije godinu dana, kada su malo promijenili politiku poslovanja, korisnici imaju deklarisanu brzinu, skoro pa najbolji ping od zemalja bivse Juge, jedino metronet i iskon iz Cro. imaju bolji ping ka Njemackoj i UK od mtela i u Srbiji naravno SBB, Slovence necu ni da racunam jer oni, ipak, imaju vdsl :). I sada, kada mtel prvi put ima probleme, svi se mladji korisnici zale, zato sto ne znaju sta znaci losa konekcija i sto ne znaju koliko godina za redom mtel ima NAJKVALITETNIJI ( ne kazem najbrzi ili najpovoljniji ) internet u BiH.Pogledaj samo u FBiH kakve probleme ljudi imaju sa Bihnetom, sa Eronetom, a sve su to ADSL provajderi.

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
skyzeR je napisao:
Stvarno volim gledati ovu nepismenu djecu od 13-14 godina koji sebe smatraju profi IT inzenjerima, pro CS igracima i slicno, a do juce im mater dupe brisala, a da ne govorim da im je prvi internet prikljucak broadband, gdje ste vi djecice bili kada smo mi koristili dial up na 32kbps?Ah da, niste bili ni zaceti :).

Мој је већи, ја сам почео са 2400bps модемом БЕЗ корекције грешака. :)

@dtb_pro
Е нек си му га рек'о... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 19:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sinip je napisao:
skyzeR je napisao:

Мој је већи, ја сам почео са 2400bps модемом БЕЗ корекције грешака. :)

@dtb_pro
Е нек си му га рек'о... :)

U to vrijeme, to je bilo i dobro :)
Heh, kad se samo sjetim cekanja 2 sata pred monitorom ne bili se skinula jedna pjesma pa onda neko pozove na telefon i pukne ti download, a taman bude na 98% :lol: .

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 20:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Jeste MTEL relativno jako dobar ,elta se trudi ,pokusava ,bori se da bude bar mala konkurencija i uspjeva joj to ,jer ima i ona fino korisnika. Naravno kod svih navedenih ima ZADOVOLJNIH i NEZADOVOLJNIH korisnika ,i imao onih koji ni neznaju kakav net imaju bitno im je da "radi".
E sad ,bitno je da ima vise ovih prvih nego ovih drugih :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 15:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
JOS NEKA NOVA PONUDA U ELTI 8)

Paket ELTA 4D BOX FULL u kojem dobijas risiver :wink:

ELTA 4D BOX FULL

Analognu televiziju (12,90KM sa uključenim PDV-om pri čemu pretplata važi za 5 TV prijemnika)
Digitalnu televiziju sa 70 kanala - GRATIS pretplata
Digitalni risiver na korištenje - GRATIS
Internet paket 4096/384 kbps (33,00 KM sa uključenim PDV-om)
Telefonija - GRATIS pretplata + 120 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežnim grupama Telekoma u RS *

Cijena 52,90 KM (PDV uključen u cijenu)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
Pa sto ce mi analogna ako imam digitalnu ?? Malo mi to glupo...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
JetForce je napisao:
Pa sto ce mi analogna ako imam digitalnu ?? Malo mi to glupo...

Zato sto je moguce da imas vise tv prijemnika, i da nema svaki od njih DVB-C tjuner u sebi, ili da nemas 5 tjunera za 5 televizora. Jel sad malo logicnije?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А ја сад ту имам глупо питање... :) Како ће Елта да зна да је накачено 5 пријемника (или 3 или 55, свеједно)?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ako ti sam znas razdvojiti kabl na 5 prijemnika naravno da ne zna, ali posto ima ljudi koji to ne znaju, onda elta zna koliko prijemnika oni imaju :).
A i to mi je glupost, kome jos treba prikljucak za 5 TV-a ? Ajde jos i ok u kucama na 2 sprata gdje zivi 10 osoba i vise, ali u stanovima?Wtf?Ja imam 1 TV u dnevnoj sobi i to mi je previse.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма кретенлук неопјевани, и онако већ послије дијељења на 2 оним "стандардним" раздјелником, може да се примјети пад нивоа сигнала, тј. "снијег" а тек на 5... :) А сутра може било ко да купи једну претплату од Елте, клепи на то широкопојсно линијско појачало и да раздијели по читавом улазу, да видим што би "стручњаци" који су писали ту понуду могли да "провале" број накачених телевизора. :) Мислим стварнооооо...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Potpuno je nevjerovatno koliko si ti ogorcen na tu Eltu, i sve sto ima veze sa njom. Kako ti ne dosadi? :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ја сам у принципу огорчен на државу у којој људи који не би требали да сједе тамо гдје сједе, и даље тамо сједе и добијају плату за бадава. Елта није изузетак, а ни Телеком. Имаш другу моју поруку као примјер тога. А не досади ми јер искрено, волим да заџебавам људе који не знају свој посао... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa ono, drzava sa privatnom firmom u kojoj sjede duduci, nema ama bas nista. Ja za svoje pare mogu da angazujem svoju babu da bude web dizajner, i drzava sa tim nema ama bas nista :D

Cuj, volim i ja ponekad podbadati indijance u bilo kojoj firmi, ali ti si bas debelo otisao u extrem. Ti kako hoces, ali meni se cini da si malo postao opsjednut Eltom, i mrznjom prema istoj :D

Ono, opusti se malo, nadji ljubavnicu, pocni se drogirati, nadji neku novu zanimaciju :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
@sinip: kandiduj se za poslanika u narodnoj skupšini, fino bi se tamo uklopio ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Пази, "најволим" да реплицирам људима који мисле да знају све. Одошмо у ОТ, али то што су нам приватне фирме овакве какве јесу је великим дијелом посљедица управо ситације у држави. Јер да је ситуација ок, не би се могло десити да једна приватна фирма фактички држи монопол на неку услугу у већем дијелу РС. У ствари, неБиХ ја толико "јахао" по Елти да нема "индијанца" амадеуса, који овде прави будалама комплетну форумску популацију корисника Елте, и одговара само на питања која му одговарају. А онда имамо и екипу Елта тролџија. Пази, фирма која "запошљава тролџије" да јој као дижу углед. :) :) :)
Што се тиче твојих приједлога, мислим да би ми жена, након само 9 мјесеци брака имала пар ствари контра љубавнице, а што се тиче опуштања, ма како то невјероватно звучало, пљувачина по Елти (и инима) је право добар начин за исто. Што се тиче занимације, мало ћете одморити од мене, пошто идућа три дана имам нека посла (знаш она што се договарају Скајпом а у вези не баш профитабилне Европске комисије) по Сарајеву и околини (Фоча, Горажде, Вишеград) па ме неће бити на форуму. Прошлу седмицу сам одрадио БЛ и Приједор али нисте били те "среће" јер сам имао приступ нету. :)
И иначе, ја сам дупла шкорпија у хороскопу, и могу да будем изузетно непријатан за људе којима се навалим на леђа, што се, јелте, види из приложеног... :)

@<Enter_name>
Ја ипак немам толико живаца а и нема довољно "вадикалне" партије у којој бих могао да се кандидујем. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]