skyzeR je napisao:
JetForce je napisao:
Neznam sto su po
vecavali ako nemaju kapaciteta. Jos se prvi upustili u to . Fino je to ,pokazati konkurenciji ,ali stetis svoje korisnike .

Ima elta i previse kapaciteta, problem je u preopterecenosti njihovih centrala, serveri nisu dovoljno jaki da podnesu da, npr .100 ljudi odjednom skida srednjom brzinom od 5 mbps, kada je njihova propusna moc, opet lupam, 300 mbps.
Elta ima linkova dovoljno da svakom korisniku pusti 10mbps konekciju, samo kada bi promjenili konfiguraciju servera u centralama.
Cisti dokaz za ono sto ja govorim su provajderi kojima je elta nadprovajder, npr. NSC, oni u bilo koje doba imaju odlican ping i brzinu.
Pa kad vec imaju tako jake linkove ,sto ne obnove onda te servere ,gledam ovde po Prijedoru svaki dan kopaju prosiruju ,bolje bi bilo da stanu par mjeseci ,pa da uloze pare u nove servere.
A reci kako znas da imaju jake linkove? Ili to samo predpostavljas? Koliko znam njihov nadprovider je mtel ,i koliko mtel ima linkova ,elta nemoze imati vise nikako. E sad iskreno neznam ni koliko mtel ima linkova ,niti prema kojim mrezama ,znam da su prije povecanja brzina jos u januaru pravili neke nove linkove jer mi je ping u decembru bio isto navece losiji i onda je u januaru dodan taj neki novi link i net bio odlican u svako doba dana.