banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 19:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2010, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
dalmi je napisao:
WOW ludilo nevidjeno mos mislit XDDDD
Zalio sam se blicu neki dan preko onog njihovog helpdeska,ono fazon mail,pa cekas odgovor i tako to.
Pozalim se ja njima na ovo od ranije,da je ping ocajan,da nista ne radi kako treba.
Poslao i cekao dva dana na odgovor.......kao takvo je stanje,ping je na lokalnim serverima malo nizi,prema srbijanskim i ostalim je malo vislji kao 60+......aha......i kao dopunu mi posalju link za njihov forum XDDD gde ima tema otvorena bas vezana za ping i servere.Udjem ja tamo svi se zale....i onda se javi neki njihov lik,pokaze slike sa speedtest.neta kao ping super,a radio na link prema ljubljani......ovih lokalnih snimaka nigde.
Ok,znaci uvazavaju speedtest,odem ja odradim na linkovima Sarajevo,Sanski Most i jos jedan nemam pojma koji.......ping na svima do neba......posaljem opet mail na helpdesk,i opet isti odgovor sa dopunom da speedtest nije verodostojan,kao ne mozete na to racunati....
Mislim se ja,samo da istekne ovaj ugovor ima da vas pljunem po sred face.A sve svoje musterije ima da odvucem na druge servise,ne mogu da verujem koliko su kontradiktorni i nimalo obazrivi.

као што сам већ написао, код њих је добар пинг само ако играш на серверима који су хостовани у словенији или евентуално хрватској, све остало има да ти лагује страшно.

ево и мени истиче уговор 11. јуна и сигурно нећу продужавати, него ћу их фин рећи да дођу по опрему. не желим са њима више ништа. пинг ми и није толико важан(свеједно играм сурф сервере у задње вријеме :lol: ), али има и неких других ствари због којих су испали огромни кретени

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 05:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Feb 2010, 13:02
Dosao je i taj dan da napokon uvedem ADSL od Teola, odnijecu ovaj usrani Canopy i nabit im ga u supak, jebo im canopy mater i njima i njihovom internetu.
Valjda ce Teol biti ok, u ovom gradu ama bas nista ne valja.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Montaza je napisao:
Dosao je i taj dan da napokon uvedem ADSL od Teola, odnijecu ovaj usrani Canopy i nabit im ga u supak, jebo im canopy mater i njima i njihovom internetu.
Valjda ce Teol biti ok, u ovom gradu ama bas nista ne valja.

и ја сам хвала Богу прије једно мјесец дана завршио са Блицом. који кретени тјерају кориснике од себе...будале. ево сад тренутно хватам адсл сигнал од комшије преко лаптопа и могу ти рећи да немам никаквих проблема :lol: :lol: :lol:
а још је и бесплатно и још три пута бржи интернет него што је мој био 8) :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Feb 2010, 13:02
Dakle, navece oko 11h ne mogu google otvoriti,Al svako vece, ja sam mrezni profesionalac i stari iskusni serviser racunara koji zivi od racunara. tako da ne mogu bez neta.
Al sa ovim smecarima nikad vise posla, necu im ni vratiti antenu. Ne bude li mtel radio kako treba letice i onaj njihov okvir za sliku u vrbas.

Kud ne ode 1993 u kanadu kad su mi nudili

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Kada pročitam vaše postove, prosto me je strah da napišem... da sam zadovoljan blic WADSL primo paketom usluga. Prijem odličan - nikakvih problema... :oops:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Vjevoricinus je napisao:
Kada pročitam vaše postove, prosto me je strah da napišem... da sam zadovoljan blic WADSL primo paketom usluga. Prijem odličan - nikakvih problema... :oops:

=D>
Istina ponekad se desi neki manji kvar, ali uglavnom neki prekid u HR ili SLO, koji bude brzo otklonjen. Ne znam što svi kukaju na blic, daleko je od savršenog, ali ni ovi ostali nisu mnogo bolji.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
U principu,ja se ne zalim na signal blica......brzina je solidna,pucanje neta se desi jednom mozda u mesec dana,ali njihova tehnicka podrska,je ravna nuli,njihovi odgovori se razlikuju od prilike do prilike,a sto vise oni "poboljsavaju" net,on je sve losiji............ja sam zakleti igrac CS 1.6,a zahvaljujuci prvo njihovom podizanju brzine uspeli su da podignu i ping.......a odma posle toga,kada je bio onaj kvar,sto su rekli da je pukao neki glavni vod iz Slovenije,od tada je ping jos porastao.
Meni to smeta,nista vise...........a sto je najgore nisu realni ni u tom pogledu,nece da priznaju da to jeste lose........ograde se na informaciju da je ping 60+..................u principu i jeste ali 60+60+
Pricao sam sa jednim kolegom koji radi kod njih,on sam kaze da su losi ali da ih nije briga........a cuo sam od njega jos da su velike mogucnosti da m:ts i m:tel predje u vlasnistvo T-com-a........kaze da ce to najverovatnije biti do kraja godine..........ja se iskreno nadam da hoce........odma ima da se prebacim kod njih.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
OK, a sta je sa uploadom? 0,9mbps na testspeedu. Da ga jebem...

Ajde download, zaista se ne bunim, radi sve kako treba vec par godina, ali treba mi upload!

Ne znam stvarno zasto se ljudi rastezu na sve strane, te internet, te televizija, a ne mogu ni osnovnu ponudu da odrze kao sto pise u ugovoru...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Imaš upload od 900 kbps? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

и мени се чини да се мало заебао :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahaha, a jasno vam je na sta sam mislio :) Realan upload mi bude oko 20-25kb, dok zna ovih dana biti jedva 5-6. Na to sam mislio 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2008, 18:01
ApeiroN je napisao:
hahaha, a jasno vam je na sta sam mislio :) Realan upload mi bude oko 20-25kb, dok zna ovih dana biti jedva 5-6. Na to sam mislio 8)

Misliš bude ti 20-25 KB, na to si mislio 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 16:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Koji paket tačno imaš? ovih 0.16 Mbps je ustvari 20 kBps, što je manje - više OK ako je u pitanju 192 kbps uploada (uzimajući još i da je u pitanju SpeedTest...)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 16:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Primo. Da, kazem, ok je sada, ali spadne na 0.10 Mbps (i manje), tako juce citav dan do negde navece... Ajde da ne kukam vise onda, valjda ostane ok :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 15:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Sta si ocekivao?Testas na mtelov srv a svi znamo da blic treba prec pola evrope da bi dosao do mtela (bosna*blic*-slovenija-austrija-njemacka-njemacka-austrija-hrvatska-bosna*mtel*

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Ja imam lose iskustvo sa wadslom. Kad padne kisa obicno ne radi...Mislio sam da su ti problemi nestali sa 2.4GHz, ali eto, kod mene je jos tako. Veza pukne bar jednom preko noci da mi uspjesno prekine skidanje torrenta. Vezan sam ugovorom na godinu dana, nisam platio racun 3 mjeseca (jbg, zaboravio, za to sam kriv) pa su mi sad iskljucili net, vjerovatno ce mi naplatiti i taj period dok mi je iskljucen internet (sto bi mi dalo zakonsku osnovu da ih tuzim, jer oni su u trenutku kada su mi iskljucili internet raskinuli ugovor na osnovu neplacanja racuna).

?>

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
r3d je napisao:
Ja imam lose iskustvo sa wadslom. Kad padne kisa obicno ne radi...Mislio sam da su ti problemi nestali sa 2.4GHz, ali eto, kod mene je jos tako. Veza pukne bar jednom preko noci da mi uspjesno prekine skidanje torrenta. Vezan sam ugovorom na godinu dana, nisam platio racun 3 mjeseca (jbg, zaboravio, za to sam kriv) pa su mi sad iskljucili net, vjerovatno ce mi naplatiti i taj period dok mi je iskljucen internet (sto bi mi dalo zakonsku osnovu da ih tuzim, jer oni su u trenutku kada su mi iskljucili internet raskinuli ugovor na osnovu neplacanja racuna).

Neće ti naplatiti taj period u kome ti je internet isključen, znam, dešavalo se i meni :)

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Super :)

?>

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
@r3d, to se ne bi smjelo desavati. Mozda je uzrok pucanje veze nekakva krosnja koja se pod uticajem vjetra koji prati kisu nagne tako da smeta prijemu? Mozda je antena pomjerena? Mozda su podzemne vode i zracenja? :D
Jesi li zvao tehnicku podrsku? Provjeri sa njima. Ako je signal povremeno los, poslace ekipu da to sredi ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nije mi toliko ni bitan net kuci, ali sa druge strane sto ne bih rijesio problem...Hvala na savjetu!

?>

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]