dalmi je napisao:
WOW ludilo nevidjeno mos mislit XDDDD
Zalio sam se blicu neki dan preko onog njihovog helpdeska,ono fazon mail,pa cekas odgovor i tako to.
Pozalim se ja njima na ovo od ranije,da je ping ocajan,da nista ne radi kako treba.
Poslao i cekao dva dana na odgovor.......kao takvo je stanje,ping je na lokalnim serverima malo nizi,prema srbijanskim i ostalim je malo vislji kao 60+......aha......i kao dopunu mi posalju link za njihov forum XDDD gde ima tema otvorena bas vezana za ping i servere.Udjem ja tamo svi se zale....i onda se javi neki njihov lik,pokaze slike sa speedtest.neta kao ping super,a radio na link prema ljubljani......ovih lokalnih snimaka nigde.
Ok,znaci uvazavaju speedtest,odem ja odradim na linkovima Sarajevo,Sanski Most i jos jedan nemam pojma koji.......ping na svima do neba......posaljem opet mail na helpdesk,i opet isti odgovor sa dopunom da speedtest nije verodostojan,kao ne mozete na to racunati....
Mislim se ja,samo da istekne ovaj ugovor ima da vas pljunem po sred face.A sve svoje musterije ima da odvucem na druge servise,ne mogu da verujem koliko su kontradiktorni i nimalo obazrivi.
као што сам већ написао, код њих је добар пинг само ако играш на серверима који су хостовани у словенији или евентуално хрватској, све остало има да ти лагује страшно.
ево и мени истиче уговор 11. јуна и сигурно нећу продужавати, него ћу их фин рећи да дођу по опрему. не желим са њима више ништа. пинг ми и није толико важан(свеједно играм сурф сервере у задње вријеме

), али има и неких других ствари због којих су испали огромни кретени