banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 28 Mar 2013, 09:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Očigledno da nije poslan :) Trebalo bi da dobiješ mail za svakog trgovca odvojeno...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2013, 09:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
_зока je napisao:
Očigledno da nije poslan :) Trebalo bi da dobiješ mail za svakog trgovca odvojeno...
Aha, znači tako. Hvala, neupućen sam pa ne razumijem ni osnovne stvari. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2013, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ако ниси добио да је послат то значи или да није послат (вјероватно) или да продавац није ажурирао стање на Ибеју (сумњам).

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2013, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ok je, ne žuri mi se. A ne žuri se izgleda ni njima. :) To su Kinezi, pa čekaju da se nakupi puno sitnica valjda, jer nisu vrijedne stvari pa ne šalju odmah. A evo piitao sam ih i dobio odgovor da je sve ok i da treba malo vremena da pošalju.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2013, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tebe će banovati i na ebay-u :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2013, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zašto? Valjda je u redu kontaktirati prodavca za informacije o artiklu.

I gdje su me to još banovali, vidiš da sam ovdje još aktivan. :P

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
http://www.ebay.com/itm/120940486822?ss ... 1439.l2649

Ako nekome zatreba, H1 sijalice za auto sa led diodama, fino svjetle licno testirano dodju 2 u paketu za 3$ :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Imam ja H7 2kom na ovaj fazon, narucio al u Punta ne mogu uci u far pa ih nikada nisam ni montirao a ove obicne crkavaju nenormalno pa ako nekome treba dobice povoljno.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Moj komso je uzimao neke kineske H1 sijalice,stavio u Mareu..kaze covjek,ama bas nista se ne vidi...gola voda..jel on uzeo neko smece,da su ove bolje...ne znam..al svakako testirati i raspitsti se ...jer sta ce ti sijalica...ako ne svijetli po mraku :)

@miki...meni su u puntu takodje rikavale u pocetku cesto sijalice...ali kad sam se prebacio na Bosh H7 ...stvarno su se extra pokazale

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Imam jedan problem i ne znam kako da riješim. Prije mjesec dana htio da kupim neku zaštitu za telefon, i ja kliknem da kupim ulogujem se na paypal-i izbaci mi poruku da mi kartica uskoro ističe i da ne mogu izvršiti kupovinu. i ja izađem i kontam aj kupiću za mjesec dana kad mi stigne nova kartica. i prekjuče dodam ja na paypalu novu karticu i odem na kupim tu zaštitu za telefon kad meni piše da sam već kupio, tj čeka se da uplatim pare.
nisam ni znao da se vodi da je kupljeno, kad mi je odbilo kupovinu zbog istekle kartice mislio sam da se to poništava. e sad,moje problem je sljedeći. hoću ja sad to da platim, međutim nigdje nema opciju za to. imam ovaj artikal u Purchased items, ali nema opcije Pay i da me procesuira do Paypal naloga da platim. Kontaktirao sam prodavca da ga pitam kakva je procedura i kako da mu uplatim, ali ne odgovara mi već 2 dana.
Da li je iko imao sličnu situaciju i znate li šta da radim?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
vjerovatno si dobio unpaid item strike i onemoguceno ti je placanje tog artikla.
jednostavno ga kupi ponovo i plati. :-)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Gledam maloprije, jedan od sellera od kojeg sam često naručivao neke sitnice (iz UK) više ne šalje za BiH :mad: , a taman htio nešto pazariti :(
Kontam ih kontaktirati mailom da vidim postoji li način da mi nešto pošalju.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Juliette je napisao:
vjerovatno si dobio unpaid item strike i onemoguceno ti je placanje tog artikla.
jednostavno ga kupi ponovo i plati. :-)
hvala na odgovoru. prodavac je ponovo postavio ovaj artikal (relisted) i ja sam kupio, samo što i dalje u purchase history stoji ovaj što sam kupio prošli put i nisam platio. opet sam kontaktirao prodavca i zamolio da odradi Cancel i ukine prodaju pošto sam sad ponovo kupio i platio. nadam se da će mi sad odgovoriti pošto prošli put nije

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 10:47
Choban je napisao:
Gledam maloprije, jedan od sellera od kojeg sam često naručivao neke sitnice (iz UK) više ne šalje za BiH :mad: , a taman htio nešto pazariti :(
Kontam ih kontaktirati mailom da vidim postoji li način da mi nešto pošalju.

Vrijedi probati, ja sam skoro nešto naručivao iz Kine, sve uredno stiglo, pozitivan utisak i to. Probam to ponovo kupiti nakon par dana, kad ono trgovac ne šalje za BiH. Kontaktiram prodavca, i dobijem odgovor da je problem bio sa njihovom poštom koja je privremeno zaustavila slanje pošiljki ka BiH. Šta i kako je on uradio ne znam, ali ja sam po prijemu tog odgovara mogao ponovo da kupim tu stvar, a uslovi oko dostave su ostali isti.

Pošalji poruku prodavcu, izrazi svoju želju da nastaviš od njega kupovati, navedi kako si dosadašnjom saradnjom zadovoljan i to. Ako do sada nije slao sa brojem za praćenje, ponudi se da doplatiš za broj kako bi sve bilo sigurno.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 18:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Cao svima!
Zanima me da li je neko nekad nesto narucivao sa sajta sportsdirect.com?
Kakva su vasa iskustva s carinom u zadnje vrijeme? Otvara li se i carini sve zivo?

Hvlala:)

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Ne otvaraju manje pakete, tipa djelovi za tel, sijalice i tako sitnice te. Vece pakete otvore i naplate 30% carine :S, ako znas carinika mozes proci i jeftinije.... Ali sad cisto sumnjam da te seme jos rade jer su se i oni utrtali zbog ovih carinskih hapsenja i uzadnje vreme :)

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 08:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
Sinoc dobih mail da mi je neko provalio nalog na ebay-u i pokusao kupovati nesto, ali su valjda sprijecili kupovanje i blokirali su nalog, sad cekaju mene da resetujem pass i kada pokusam tamo kazu da ce me nazvati i izdiktirati neki pin za resetovanje, medjutim nema poziva. Provjerio sam broj telefona, u redu je sve, ne znam sta da radim. Zao mi naloga, imam blizu 100 kupovina, a i 9 novih je u putu. Jel se desavalo nekome ovo?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Automat te zove momentalno nakon sto kliknes. Provjeri broj telefona koji si ostavio.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
Uspio. Nije trebala 0 ispred 65 ...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 11:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2013, 00:16
Pozdrav! Prije mjesec i po sam narucio patike iz amerike preko ebay-a. Prodavac ih nije poslio ni posle 25 dana i ja sam otvorio slucaj. Novac je vracen 14. Aprila a na Paypal nalogu mi je pisalo Payment status: Panding until 17. April. Posto valjda refundiranje novca nije moglo da si izvrsi ni 17. Paypal je produzio cekanje do 30. Aprila uz poruku
"An eCheck payment from jagger villalobos was declined by the sender's bank. We will automatically try to process this payment again in 3 business days. It then usually takes 3-5 days for the money to be deposited into your account. Please do not ship items until you receive payment."
Da li je neko imao slicnih problema i sta bih trebao da uradim?
Hvala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]