rendzer je napisao:
MuskoBre je napisao:
Telekom moze sutra ukinuti TEOL. Moze prestati sutra da funkcionise kao ISP. I niko mu nista ne moze. To je njihovo pravo. Ja mogu sutra otvoriti kafic, i u njemu posluzivati iskljucivo sok od borovnice. Ne moze me niko natjerati da to promjenim, ako ja to necu.
Elta ima pravo da prenosi samo 3 kanala. Kome se ne svidja, uvijek moze traziti dalje.
Ko vec ima ugovor sa Teolom, Eltom. Blicom, i nije zadovoljan, ima sva prava da trazi da se ugovor postuje kao sto je predvidjeno. To se valjda podrazumijeva.
Zamisli, ja hocu da kupim bicikl, i nadjem radnju, ali nema tog bicikla koji ja hocu, ili ako ima, ne pase mi cijena. I onda ja sutra organizujem protest pred radnjom - "Ne moze to tako!!"..To moze, al u Limburgu.
ne moze jer u privatizacionom ugovoru pise da se moraju zadrzati osnovne djelatnosti.
elta ima pravo da prenosi broj kanala koji je napisan u ugovoru ili vise, manje ne.
a sto se tice koreje, moze se procitati i ovo:
Koreans take 100Mbps broadband for grantedNe radi se konkretno o Teolu. To je malo specifican slucaj, jer je skoro privatizovan.
Microsoft moze sutra da prestane raditi OS. Ispostuje ljude koji imaju placenu podrsku, ispostuje ugovor,ne pravi novi OS. I ?
Moze mu se. Ne moze ga niko prisliti da nastavi raditi.
Recimo Elta. To sto si ti naveo, vazi za vec potpisane ugovore. Mogu sutra napraviti novu ponudu, sa duplo manje kanala. Ko vec ima ugovor, sa njim po starom, ko nema, po novom.
Mobis moze sutra povuci sve telefone iz paketa. Da ih nece neko tuziti suda za ljudska prava?