banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 02 Jan 2013, 19:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
neki ljudi ne zasluzuju pomoc.. :roll:
ovo su cipelice..http://www.sportsdirect.com/propeller-ez-lace-mens-shoes-112007
te tvoje slike ne spadaju u cipelice..prvo si spomenuo cipelice do 20 eura a onda mi postavis cizme od 50 eura (ok, imaju jedne od £18 al to nisu cipelice)..ne ulazim u tematiku "potpuno iste kod nas" i da li nasi trgovci nabavljaju iz UK il Turske, il Vijetnama..

sretno sa cizmama..

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Zakuvalo, se zakuvalo... samo nastavite :)

:popcorn:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:54
spavac je napisao:
TheJole je napisao:
A kultura na nivou!
E znas sta?... Naporan si k'o neka zenturaca.
OK, znam da volis puno pricati i da ti je inace dosadno. U SD nista ne VALJA, u clarksu nista ne valja, vjerovatno i superdry ne valja. Znaci u Engleskoj ne valja ni jeftino, ni skupo.

Ne znam samo kakav je propust bio sa mojim cizmama pojeftinim iz UK, vjerovatno su bile namjenjene za bosnu, pa slucajno zalutale tamo.

daj prvo pogledaj svoju kulturu... :roll: i dalje nastavljas iznositi lazi i trpati neke rijeci koje nisam napisao, a promasis citavu poentu debate jer tebi odgovaraju jeftine cizmetine..ti kao ne volis puno pricati i nije ti dosadno.. :roll:

Moju kulturu? Zbog cega to mooju?
Znaci da, odgovaraju mi cizme koje kostaju 80 i kusur funti, a platim ih 40funti.
U cemu je problem?
Znaci da, odgovaraju mi nike cizme koje ovde kostaju 150km, a tamo ih kupim na snizenju za 20funti.
I daj, odebi vise, moj izbor moja stvar. Ili sad mi svi trebamo tebe poslusati?
Ako ti forum shvatas kao debatu, onda se ne mijesaj u moje argumente PUNKT

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
A jeste dosadni

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Ili se pravis glup ili si stvarno gllup!!!!????
Ta slika sto si ti okacio jesu cipelice i ja ih ne bi nosio da mi neko dzabe da a ne da ih platim 12 eura,znass!!!!Ti ako si kupovao to pa se opekao i treba jer su cipelice uzas zivi bez obzira na cijenu!A o ukusu da ne govorim!!
Radi se o tome da je sve znatno jeftinije,a ja ti garantujrm,ako nisi u BL sada,da su one NIKE na sajtu identicne onima u merkatoru,na izlogu!!!Ove u BL su puno puno skuplje!I ja sam spomenuo cipele za snijeg a ne neke jebene cipelice koje forsiras vec 10 postova!

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 23:11 
staromodan
Korisnikov avatar

TheJole je napisao:
spavac je napisao:
TheJole je napisao:
A kultura na nivou!
E znas sta?... Naporan si k'o neka zenturaca.
OK, znam da volis puno pricati i da ti je inace dosadno. U SD nista ne VALJA, u clarksu nista ne valja, vjerovatno i superdry ne valja. Znaci u Engleskoj ne valja ni jeftino, ni skupo.

Ne znam samo kakav je propust bio sa mojim cizmama pojeftinim iz UK, vjerovatno su bile namjenjene za bosnu, pa slucajno zalutale tamo.

daj prvo pogledaj svoju kulturu... :roll: i dalje nastavljas iznositi lazi i trpati neke rijeci koje nisam napisao, a promasis citavu poentu debate jer tebi odgovaraju jeftine cizmetine..ti kao ne volis puno pricati i nije ti dosadno.. :roll:

Moju kulturu? Zbog cega to mooju?
Znaci da, odgovaraju mi cizme koje kostaju 80 i kusur funti, a platim ih 40funti.
U cemu je problem?
Znaci da, odgovaraju mi nike cizme koje ovde kostaju 150km, a tamo ih kupim na snizenju za 20funti.
I daj, odebi vise, moj izbor moja stvar. Ili sad mi svi trebamo tebe poslusati?
Ako ti forum shvatas kao debatu, onda se ne mijesaj u moje argumente PUNKT

spusti rucnu djevojcice..ne mjesaj se ni ti u moje argumente, a prva si pocela sa nekulturnim rijecima..

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 23:17 
staromodan
Korisnikov avatar

princo je napisao:
Ili se pravis glup ili si stvarno gllup!!!!????
Ta slika sto si ti okacio jesu cipelice i ja ih ne bi nosio da mi neko dzabe da a ne da ih platim 12 eura,znass!!!!Ti ako si kupovao to pa se opekao i treba jer su cipelice uzas zivi bez obzira na cijenu!A o ukusu da ne govorim!!
Radi se o tome da je sve znatno jeftinije,a ja ti garantujrm,ako nisi u BL sada,da su one NIKE na sajtu identicne onima u merkatoru,na izlogu!!!Ove u BL su puno puno skuplje!I ja sam spomenuo cipele za snijeg a ne neke jebene cipelice koje forsiras vec 10 postova!

cipele cipelice isti shit..pojam cizme su vec drua stvar, il se ti pravis malo glup.. :roll: ne vidim razlog zasto se ti k**is, kad sam ti pozelio srecu sa cizmama..o identicnosti stvarno ne vrijedi da raspravljam osim ako dobijes pismenu potvrdu da merkator nabavlja robu iz SD, onda imas moje izvinjenje..

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 23:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
TheJole je napisao:
Ako ti forum shvatas kao debatu,

Citiraj:
Интернет форум је веб апликација за провођење дискусија између његових чланова. Још су познати од називима веб или интернет форуми, дискусиони форуми, дискусионе групе, bulleting boards, или једноставно форум. Термин форум може да се односи на целу заједницу или групу са специфичним интересовањем. Поруке у овим форумима су груписане према категоријама, темама или хронолошки.
Citiraj:
Internet forum je posebna web aplikacija ili skripta koja korisnicima (surferima) omogućava raspravu o određenim temama. Internet forumi se često nazivaju i web forumi ili samo forumi.
Forum je mjesto za diskusiju, debati i razmjenu mišljenja.
Sada povucite ručnu svo troje i vratite se u okvire civilizovane rasprave i teme o kojoj se piše.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
^ party pooper

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 03:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma brate izbija me iz cipelica kad procitam
lik je pitao za cipelice!
ja sam samo naveo cijene kao primjer,i da je sve znatno jeftinije!za 70-80 naraka mogu se naruciti dobre cipele,ili ti cizme!e sad druga je stvar kvaliteta robe I slike!
neko rece da se dobije ono sa slike!
ako je tako I one najjeftinije duboke ne mogu bit da su smece totalno!one nike pele su aj zdrao,da mi trebaju ne bi mislio sekunde!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 03:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

edit
poslalo dvaput istu poruku

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 11:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@spavac - Nemoj da pricas gluposti, ja sam samo rekla da stvari iz sport directa valjaju. Prije se nisam nikom ulizivala, pa necu ni sad.
Drugo, spavacu, NIKE NEMA ZVANICNOG UVOZNIKA za BIH, tako da shut up. Trece, u freeportu br. postoji nike outlet u kojem se patike mogu naci na snizenju za 20funti, kao sto sam ja kupila, a ovde iste 149km na snizenju. I nemoj mjaukat' vise...

@_зока - Ako nisi primjetio, tebe ignorisem. Nisi upoznat sa stvarima o kojima ovdje pisem, vec samo branis svog jarana.

@princo - Pusti covjeka nek prica, vidis da je najpametniji. Ipak nama u bosni daju original, recimo nike patike iz prodavnice "Kako se gazda snadje", ovdje cvjeta facebook prodaja stvari sa ebay-a,... Kako mi UOPSTE mozemo porediti zemlju kao sto je UK sa NAMA? o.O Stvarno ne znam odakle tom covjeku toliko obraza da prica o tome, kad zna kako stoje stvari tamo, a kako kod nas, al' dobro ajd.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
TheJole zelim ti vise seksa u 2013 godini.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 12:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
TheJole je napisao:
@_зока - Ako nisi primjetio, tebe ignorisem. Nisi upoznat sa stvarima o kojima ovdje pisem, vec samo branis svog jarana.

Kao prvo, čim mi odgovaraš na post znači da me ne ignorišeš.
Kao drugo, spavac mi nije jaran, ništa više nego ostali forumaši.
Kao treće, još jedna psovka na ovako benignoj temi i završićeš svoju forumašku karijeru za sva vremena. Toliko psovki, histerije i teških riječi nema na temama koje se bave ozbiljnim problemima u životu i društvu koliko si ti ispisala na ove dve-tri strane. Shvati ovo kao ozbiljno upozorenje!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 13:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ajd me jos jednom upozori, ne mogu da zivim bez ovog foruma.

Ne znam sta je lose u tome, sto ja imam drugacije misljenje, od tvog forumasa.
I de, kao si vec pametan nadji mi te moje psovke, molim te.
I ovo je prvi post na koji ti odgovaram, poslije 3 napisana.
I imam pravo da pisem koliko hocu, ipak je ovo diskusija zar ne?

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Lose je to sto smarate danima zbog jebenih cipela. Predjite na pp pa se kenjajto do mile volje, a nas koji bi ovde procitali nesto zanimljivo postedite glupe prepirke.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 00:03 
staromodan
Korisnikov avatar

ako zoka tebe banuje, ja isto automatsko toliko dana cu se banovati Jole, ako je stvarno dotle doslo da prozivas ko je kome jaran...trudim se jednu stvar da ti nacrtam i rekoh da me ne interesuju jesu li nike u bl dosle iz uk, turske, kine, vijetnama..jabuke su jabuke pa nistu istog kvaliteta, a da ne pricam o obuci..medjutim ti to zanemarujes i stalno se fatas tvoje cizme izdrzale 2 god..kupavo nike patike indoor za fudbal u SD i mogu samo da povratim..iste takve u BL kupim bile u boski i gospodskoj em jos uvijek ih imam a od 2005..(cijena i te kako bila pristupacna kod nas)..eto SD shop shit,shut up.. :D i prestani mjaukati..

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 01:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 16:44
ako narucim i dobijem 2 stvari koje kostaju oko 120+150=270 km . Kako se na to racuna carina?? Mene su ogulili za 40km .

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Zar ima veze kako se racuna? I na jedan i na drugi nacin (kao postotak od pojedinacne cijene i kao postotak od ukupne cijene) dobije se isti iznos... Osim ako ti nemas neki treci nacin na umu... Inace, vec je par puta receno: carina ide na fakturnu cijenu, tj cijenu proizvoda+cijena dostave...

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
mozda ce, ako bude islo pojedinacn,o platiti nesto malo vise zbog duplih administrativnih troskova, ili kako to vec zovu. obracunavaju carinu + pdv, pa jos te neke svoje troskove zavodjenja predmeta/posiljke. tako nekako..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]