jednostavno rjesenje: nemojte uopsta de save te passworde na compu. imate glavu ljudi moji

ako vec to ne radi onda zapisite si u mobilni, svaki asda ima neku vrstu organizatora ili sta ti vec znam. plus redovno brisanje svih saved podataka u cao. Npr. u firefoxu jednostavno na Tools->Clear Private Data i cao.
Nego izgleda da sma ja koacno zavrsio sa BLIC-om totalno. Prosli mejsec su skinuli antenu, nisu se poslije nista javljali i to je to.
Ali ima i drugi slucaj

Prije par dana zove koelga, uveo u firmu BLIC net ali kao nesto nije mrezna na compu ok ovo ono a oni iz BLIC-a to ne rade nego eto nastimali su sve samo to mrezana i dobro je i otisli. pa me pita da dodjem pogledati. Ok rekoh, dodjem vidim onboard mrezna izgleda da je riknula pa rekoh da kupi jednostavno mreznu, 10km i mirno.
I tako stvarno uzme on mreznu ubacim ja to sve i nakacim. I da mu skinem avast malo hop... puca konekcija svakih 10-15sec!!
Eto kada nisam uspio skinuti avast instalaciju od 300kb....
I kazem ja njemu fino, slusaj, jeste taj comp kanta ali nema sansa da je problem do compa, nego je do njih. Zovi ih reci sta je i nemoj slucajno da te ubijede da je do tebe problem. Poslije par dana prica kolega meni kako ih je zvao i stvarno sve kao sto sam rekao da ce biti kao: kod nas je ovde sve ok to je nesto sa vase strane bla bla.....
Mislim sta vise reci.....
Pa samo cekam da mi javi sta je na kraju bilo i da mu preporucim pravog provajdera koji makar vide da je problem do njih pa ga poprave a ne kenjaju mjesecima i zavlace ljude.
A BLICU-u neka je daleko lijepa kuca!!!