tensSa je napisao:
BuDalajLama je napisao:
ja rekoh u prethodnom postu da se forum NE HOSTUJE na blicu!
Puf, mozda su pukli restrikcija i na forum (tj. na adresu gdje je forum hostovan).
Inache ne vidim drugi razlog zasto ne bi ljudi mogli da posjete forum.
Restrikcije pristupa bilo kojem sajtu se ne praktikuju u Elti, a iskreno ne znam ni zasto bi se praktikovala u bilo kojem drugom ISP-u. Svi vole da igraju teorije zavjere, pa se pravi problem i tamo gdje ga nema. Gledam postove clanova fantomacan i TensSa i cudim se tolikoj kolicini mrznje usmjerenoj prema ISP-u ciju uslugu cak ni ne koriste. Umjesto da pozdrave cinjenicu da je jos jedan operater usao na trziste i direktno uticao na cjenovnu politiku ostalih, ispada kao da je to najgora stvar koja se mogla desiti. Sto vise internet provajdera, to ce korisnicima biti ponudjeni sve bolji i bolji uslovi. Trzisna konkurencija je nemilosrdna.
Prema mojim informacijama za sada se Elta maksimalno korektno odnosila prema svim internet korisnicima i svima se izaslo u susret, sto mogu posvjedociti vec prikljuceni u Prijedoru i Banjaluci.
Tacno je da se ceka oko mjesec dana za ukljucenje, zbog velikog interesovanja korisnika. Terenske ekipe radi u dvije smjene, momci se ubise od posla i samo treba malo strpljenja.
Uostalom, zar je odjednom internet toliko bitna i hitna stvar da je problem sacekati mjesec dana do uvodjenja broadband-a ?
Ako smo mogli godinama da zivimo na dial-upu, jedan mjesec ne cini neku razliku. Nije internet potrosna roba, da ga nestane za mjesec dana

.