banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2013, 11:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
Hoce li povecati brzinu kod nsc.ba da prebacim sa mtela na nsc?

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 16:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ugovor otisao jos prosle godine, mogu sutra da ih nazovem i kazem pokupite svoju kutiju.(zona je isto od prosle godine malo korigovala cijene, tako da sam ja taj paket 25km placao, a sad za tu cifru je 3072/512).sto se tice oscilacija tako je obicno u zimskom periodu i to u ranim jutarnjim satima..

Surf 3XL 3072k / 256k = 45 KM kod nsc, kontam ovo je cifra za one koji tek uzimaju ugovor
Surf 2XL Plus 3072k / 192k =35 KM za stare korisnike preko 2 god

bezveze sam juce uporedio cijene, jer ja u sustini nemam izbor dok vi u BL imate..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 00:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
to ti mislis da je ovdje nesto bolje

sramota me da ispricam ali hocu, posto su ovi iz BLICa nevidjeni cigani, prevarili bi te da si im majka rodjena

zbog opticke vidljivosti (zgrade uokolo, nemogucnost izlaska na krov), wless nije bio opcija, samo kabl

29 KM, konekcija od 796/192, koristeno tokom 2012-e, im pas mater, pa imao sam 2 mbita za iste pare prije 3 godine kod mtela!!!

pa ti vidi

a ugovor, ponesi kuci i iscitaj jedno 5 puta, zavrnuce te kako god da okrenes, tako da radije nemoj kod njih nista, barem ne na ugovor.

dabogda im zatrebale moje pare koje su svrnuli nejasnim ugovorom samo im to mogu pozeljeti

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 01:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Aneks je od prvog dana davio stare korisnike i tetošio nove (dok monteri ne izađu iz kuće nakon čega i novi postaju stari koji se trajno zakivaju na potpisanu brzinu). Tako je bilo od kada radi Aneks

Kod NSC-a ako ništa drugo nema takvih perverzija..., Prvi mjesec korištenja gratis za potpisnike ugovora
Svako sniženje i ubrzanje "kači" sve korisnike istovremeno. Taman da je prije 24h potpisan ugovor ili da je istekao prije 4 godine...
Isto važi i za prePaid korisnike, stare, nove, crne, bijele... Nema automatskog produženja ugovora, govornog automata sa 16 opcija, iritantne muzike na čekanju, ...
Ako je neko prije imao svoju opremu i nije bio na ugovoru, besplatno može dobiti na korištenje 5GHz opremu gdje god postoji 5GHz mreža.
Ako želi može 24h kasnije pozvati i reći aj nosite svoju kantu....
Kupili ste ruter u nekoj desetoj radnji - besplatno podešavanje, treba 5m kabla, bušenje i krimpanje - ne košta ništa, izgubili račun - poslaćemo ponovo besplatno, prebaciti opremu na drugi balkon - ne košta ništa, selite se - ne košta ništa, hardver na rate - nema problema, popust na hardver i softver za korisnike - nema problema, ...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 02:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
Ko god poredi nsc sa eltom ili mtelom je ili lud ili debelo neupucen u bilo sta vezano za IT.

Nsc je 1000 puta manji operater od njih sviju, ali najkorektniji i najposteniji to je sigurno, sta placas to i imas, izuzeca nema. Ako nesto ne fercera potrudice se da ti poprave, ako ne ide na tvojoj lokaciji - ne ide, nece te muciti sa ugovorom i pricom tipa : bitno je da ima interneta, jebes brzinu i ping.

I uostalom nsc je Bogom dan za svakoga ko je podstanar u gradu ( studenti npr. ), gazda ne da busenje za kablovsku, gazda u Svabiji pa mu se ne da doci potpisati ugovor za adsl, gazdi se ne da davati tebi punomoc...itd... A ovako montiraj antenu na balkon i pici, bez ugovorne obaveze, bez icega.

I sta je na najbitnije od svega, momci se razumiju u svoj posao, nema budala u podrsci kao kod pojedinih operatera gdje ti kazu istekaj modem iz struje pa nazovi za 5 minuta vidi radi li i konstatacija tipa : imas viruse na racunaru to ti vuce protok...

A i svaka cast za hardware store :).

Nsc - thumbs up, i samo tako nastavite :).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]